Het blootleggen van jullie wond van zelf-afkeer

 

Het blootleggen van jullie wond van zelf-afkeer
Channeling door Brenda Hofman, 26 maart 2019
Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 22 maart 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
Misschien maken jullie je zorgen over de agenda’s waarvan jullie denken dat ze toekomstige generaties zullen beïnvloeden. Jullie hebben die fakkel doorgegeven, die verantwoordelijkheid aan hen die volgen. Jullie rol is observeren, maar niet emotioneel of fysiek deelnemen aan 3D-activiteiten. Leren om volledig van julliezelf te houden is jullie huidige innerlijke richtlijn.
(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)
Geliefden,
Het is tijd voor jullie om diegenen te accepteren die anders zijn dan jullie.
Natuurlijk reageren jullie dat jullie het al doen. Dat jullie van diegenen houden die anders zijn dan jullie, ondanks retoriek tegenover het tegenovergestelde. Wij denken er anders over. Want diep in julliezelf is het gevoel dat jullie beter of slechter blijven dan anderen. Dat jouw ras, seksuele identiteit, financiële status of geloofspatronen goed of fout zijn in jouw kijk op de maatschappij.

Hoewel jullie dergelijke gevoelens niet met wensen kunnen veranderen, kunnen jullie dat doen door jullie hart open te stellen voor de verschillen.

In plaats van te bepalen dat degenen die niet zoals jullie zijn, ofwel beter of slechter zijn, verzoeken wij jullie dringend om contact te maken met iemand die niet is als jullie, om te bepalen of ze passen bij jullie visie van goed of fout.
Misschien is die laatste gedachte niet mogelijk, want jullie geloven dat degenen die niet op jullie lijken qua geslacht, leeftijd, ras, seksuele geaardheid, politieke, financiële of religieuze overtuigingen, enzovoort, misschien niet met jullie wensen met jullie in wisselwerking staan.
Dat is te verwachten gezien de angst en haat gepromoot in de hele samenleving van de aarde. Maar jullie hebben nu de mogelijkheid, misschien zelfs de behoefte, om de verschillen te ervaren.
Jullie hebben aardse levens ervaren in elk ras, elke leeftijd, seksuele geaardheid, religie, etc. die op de aarde bestaat. Voorafgaande aan het opeisen van jullie god/ godinnenrol, moesten jullie alle belangrijke aspecten van het aardse leven ervaren.
Die aspecten van de mensheid op aarde die jullie nu lastigvallen, zijn meer over jullie dan anderen. Want deze aspecten zijn degenen die jullie nog moeten claimen of erkennen.
Het is dus voor die dramatische antipathieën of angsten van jullie die onlangs zijn opgedoken.
Want jullie bekijken aspecten van julliezelf in een of meer aardse levens die jullie niet hebben aanvaard of ontkend. Een beetje alsof jullie kiekeboe spelen met julliezelf. Wanneer jullie eenmaal dat deel van jullie aardse geschiedenis hebben aanvaard, zal dat niet langer jullie overtuigingen of jullie leven beïnvloeden.
Het onvermogen om iemand te accepteren – zelfs als ze schijnbaar anders zijn dan jullie – is de angst om julliezelf bloot te stellen in plaats van ze te vrezen.
Hoe beginnen jullie te houden van datgene waar jullie nu bang voor zijn?
We hebben niets anders dan te suggereren dat jullie informatie over die angst of groep onderzoeken. Misschien willen jullie meer lezen over die groep of hun redenatie begrijpen door middel van interactie of observatie.
Er zijn talloze bronnen voor jullie beschikbaar op internet, bibliotheken, samenlevingen en sociale interacties.
Het is niet dat jullie iedereen bij jullie thuis moeten brengen, maar in plaats daarvan dat het tijd is voor jullie om die wonden te genezen die jullie aanmoedigen om bepaalde acties of overtuigingen te vrezen.
Welk deel van jullie voorbereiding op jullie huidige aardse leven hebben jullie genegeerd of gedaan alsof het niet bestond?
Dat is geen mislukking, maar een leermoment voor julliezelf en alle aardse entiteiten. Welk deel van jullie vreest een bepaalde groep en waarom?
En hoe neutraliseren jullie dan die angst? Dit is de fase die jullie momenteel ervaren.
Het zijn dus veel stukken die niet noodzakelijk comfortabel zijn, want jullie zullen beginnen te tonen. Alsof iemand op jullie voordeur klopt – luider en luider tot jullie antwoorden.
Velen van jullie vragen zich af hoe jullie de 5D of verder status bereikte met deze diep verborgen waarheid. Dit stuk is dat verborgen mysterie dat jullie gedurende alle eeuwen in alle dimensies en frequenties hebben vermeden, omdat jullie je zo diep schaamden over dit stuk dat jullie het tot nu toe niet hebben kunnen zuiveren.
Maar of jullie dit stuk aanpakken, verschuift niet jullie traject noch de noodzaak van julliezelf te houden.
Misschien zullen jullie aanvoelen wat dit stuk is door te onderzoeken waarom jullie een bepaalde groep minder leuk vinden. Of jullie ontvangen berichten in jullie droom- of waakstatus.
Van alles houden betekent niet dat jullie iedereen liefhebben die gelooft, kijkt of functioneert zoals jullie. Ook al hebben jullie dat altijd al geweten, jullie voelden dat jullie op de een of andere manier boven dat specifieke stuk stonden. Dat dit zou verdwijnen zonder dat jullie het aanpakten.
Hoewel deze zelf afkeer opruiming veel gemakkelijker zal zijn dan al jullie andere reinigingen, is stap één om te erkennen dat jullie manier niet de enige of de juiste manier is. Stap twee is om meer te leren over het daaraan tegengestelde standpunt. En stap drie is om diep van binnen te weten dat dit niet langer een hangijzer voor jullie is.
Sommigen van jullie zullen beweren dat jullie de samenleving hebben verlaten, dus dat doet er niet toe. Zelfs als jullie hebben besloten om de maatschappij te verlaten, zal het vasthouden van die kleine kern van haat of afkeer jullie ontdekkingsproces vertragen in 5D of verder.
De komende dagen zullen waarschijnlijk scenario’s creëren om jullie te helpen jullie diepste sociale angst of behoefte te ontdekken. Het is jullie keuze of jullie het willen aanpakken en hoe. Jullie gaan niet terug naar 3D als jullie dat niet doen, jullie verminderen alleen jullie eigenliefde, want dit is een stuk zelf afkeer dat jullie voor jezelf verborgen hebben gehouden.
Misschien zouden jullie willen dat wij jullie een toverstaf geven om dat stuk te verwijderen. In plaats daarvan bieden wij aanmoediging aan dat het onderzoeken van dit stuk zelf afkeer jullie niet zal vernietigen, maar jullie zal bevrijden van de angsten die liefde beperkingen bevorderen in plaats van de acceptatie van iedereen. Iets dat jullie wanhopig willen ervaren nu jullie over de 5D Rubicon zijn gelopen (zie ook bericht van 20 januari jl. > Anja).
Want jullie weten diep vanbinnen dat jullie geen ware eigenliefde kunnen ervaren totdat jullie accepteren dat jullie bepaalde delen van de mensheid vrezen vanwege jullie acties, niet de acties van anderen.
Zo zal het zijn. Amen.
Vertaald voor: wakkeremensen door Anja