Genoeg met het Martelaarschap

Genoeg met het Martelaarschap
Channeling door Brenda Hofman, 3 Juni 2019
Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 31 Mei 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
De afgelopen dagen zijn jullie waarschijnlijk overgestapt van de verschrikkelijke tweeën naar een jonge tiener die jullie verwarde evenals degenen van wie jullie houden. Binnenkort zijn jullie een weloverwogen 5D-volwassene en geliefden zullen jullie acties van de afgelopen weken vergeten. Deze entiteiten waarmee jullie op elkaar blijven inwerken, observeren jullie omdat ook zij van 5D willen zijn. En vanwege jullie zullen zij snel veranderen.
(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)
Geliefden,
Jullie zijn gewend om de toekomst te voorspellen op basis van gebeurtenissen in het verleden. Maar omdat er zoveel verandert, hebben jullie geen basis voor wat er gaat gebeuren. Bang zijn veroorzakend of meer bezorgd dan nodig.
Een heel jong kind die een nieuwe vaardigheid leert, heeft weinig angst of het bereiken van die mijlpaal zal leiden tot een andere vaardigheid.

Zo het kan zijn voor jullie. Want wat was, is niet meer. Er zijn geen meetinstrumenten waarmee jullie weten wat er staat te gebeuren. Inderdaad, het is verspilling van jullie tijd en voor nu, beperkte energie, om jullie zorgen te maken over waartoe deze vaardigheid of die actie zal leiden.

Jullie bevinden je op onbekend terrein, dus jullie kunnen je toekomstige richting of behoeften niet meer voorspellen dan waar was voor de Europese ontdekkingsreizigers die de wereld rondzwierven in de hoop een ding te vinden enkel om iets geheel anders te ontdekken.
Hoewel wij, van de Universums, weten dat jullie voorbestemd zijn om in vreugde en vrede te leven, hebben wij geen idee welke reis jullie nodig hebben om daar te komen. Zulke woorden kunnen beangstigend zijn omdat iemand het uiteindelijke plan moet hebben, iemand of iets moet weten waar jullie naartoe gaan en waarom. Jij bent dat iemand, jullie zijn dat.
Jullie ware noorden, als jullie willen, is om in vreugde te leven. Een gevoel dat door niemand kan worden gerepliceerd of gekopieerd. Jullie vreugde is van jullie. En jullie reis is om het meest vreugdevolle pad naar vreugde te vinden.
Het woord reis geeft aan dat alles jaren of decennia zal duren, want het lijkt niet mogelijk dat de huidige aardse chaos of zelfs jullie leven zo snel kan verschuiven als jullie zouden willen.
Ah, wat jullie zijn vergeten, is dat jullie op een ontdekkingspad van vreugde zijn. Dus jullie zullen nooit een volledig Nirvana bereiken, want elke stap is om in vreugde te zijn. En als jullie een trede van vreugde voltooien, zal de volgende oplichten en de volgende en de volgende.
Deze transitie is niet zoals die van voorbije menselijke verschuivingen, die tientallen jaren of eeuwen duurden. Deze overgang, gecreëerd door jullie, vindt plaats binnen, er middenin, jullie huidige aardse leven.
Want als jullie een transitie hadden ontworpen die honderden jaren nodig zou hebben, zou dat niet veel verschillen van verschillende religies die verkondigen dat Hemel of Nirvana alleen in het hiernamaals te bereiken is.
Natuurlijk hebben jullie vertrouwen in de uitkomst, zoals tijdens deze overgang keer op keer bewezen is. Maar jullie zijn ook uitgeput en moeten beloningen zien, aanvoelen en ervaren om jullie reis voort te zetten.
Want jullie hebben jullie alles gegeven aan deze overgang (overgangsperiode), inclusief het negeren van vrienden en familieleden, fysiek verschuiven, en het loslaten van overtuigingen omdat dit goed voelde.
Nu hebben jullie iets anders nodig om te ervaren dan opoffering.
Zo beginnen jullie echt vreugde te claimen. Want tot nu toe voelden de meesten van jullie dat jullie meer moesten doen of meer moesten zijn.
Niet omdat dat nodig was, maar omdat jullie 3D-patronen volgden van “Als ik genoeg geef, word ik misschien beloond.”
Jullie hebben gegeven, opgeofferd, geloofd, geprojecteerd en voorbij aan tijd gewerkt om julliezelf te belonen.
Deze huidige fase is voor jullie om te bepalen wat jullie vreugde zal schenken. Niet alleen een beetje plezier, maar wat hebben jullie dagelijks nodig?
Sommigen zullen beweren dat jullie alleen maar een bloem of een vriend moeten zien. En natuurlijk kunnen beide blije ervaringen zijn. Maar wat zal jullie het gevoel geven dat jullie offers, jullie zware inspanningen waard zijn geweest? Dat is de fase waarin jullie nu zitten.
Jullie laten de overtuiging varen dat jullie niet genoeg hebben gedaan of genoeg hebben gehad om beloond te worden – een van jullie eerste stappen naar ware vreugde.
Want ook al hebben jullie jezelf misschien beloond met een paar minuten dagelijkse ontspanning of iets dergelijks, zulke beloningen zijn niet genoeg om jullie reis voort te zetten.
Velen van jullie zullen smeken om van mening te verschillen, in de overtuiging dat jullie gewoon doorgaan omdat. Dergelijke gedachten betekenen dat jullie 3D martelaarschap nog niet hebben losgelaten.
Beloon julliezelf. Sta julliezelf toe om te rusten. Sta julliezelf toe om te spelen. Maar vooral, sta jullie Zelf toe te zijn.
Vanwege jullie inspanningen en recente Universele energiestromen, staan jullie op het punt jullie vreugdereis te beginnen. Geen 3D-reis van een paar minuten ontspanning, maar jullie nieuwe 5D-reis van vreugde en zelfbeloning.
Sta het toe dit te laten zijn zonder gewicht of bezorgdheid dat jullie beloningen de mogelijkheden van vreugde voor anderen beperken of dat jullie aan jullie huidige station in het leven zijn voorbij geschoten.
Negeer iedereen en alles, behalve datgene wat jullie vreugde schenkt.
Stap voor stap – het negeren van sociale mores, de behoeften van anderen en jullie angst om TE veel te zijn.
Begin jullie vreugde reis.
Zo zal het zijn. Amen.
Ware Noorden. Door Anja.
Op deze ontdekkingsreis, reis naar vreugde, kom ik leermomenten tegen en bijvoorbeeld de uitdrukking het ‘Ware Noorden’, daar ben ik naar op zoek gegaan en ben terechtgekomen op de website:
En dit artikel, dat ik een goed artikel vind, heb ik voor degenen die interesse hebben vertaald als een apart onderwerp voor website wakkeremensen.

Vertaald voor: wakkeremensen door Anja