Geniet Van Jouw Pensioen

Geniet Van Jouw Pensioen

Gechanneld door: Brenda Hoffman – 25 Mei 2022 – voor Life Tapestry Creations.com.

Dierbaren,

Jullie kunnen jezelf verrassen met jullie nieuwe behoeften.

Jullie zijn waarschijnlijk voor het grootste deel van jullie 3D aardelevens een verzorger geweest. Niet omdat je voorbestemd was dit te doen, maar omdat je onbewust wist dat je in deze tijd op aarde zou zijn. Dus oefende je je aarde-reddende/menselijkheid-reddende vaardigheden voor meerdere levens voorafgaand aan dit aardeleven.

Je hebt altijd geweten dat je anders was.

Jullie probeerden dat verschil op verschillende manieren te ontdekken, meestal door zorg te dragen. Misschien activiteiten binnen religieuze ordes, pogingen om iemand te redden uit een gewelddadige relatie of het buurthuis worden voor het oplossen van problemen, een schouder om op uit te huilen.

Je ontdekt nu nieuwe vrijheden om hulp te vragen, voor jezelf te zorgen, en te weten dat anderen even bekwaam zijn als jij.

Het eerste deel van deze boodschap gaf aan dat je voor anderen moest zorgen omdat je op de een of andere manier sterker of beter was dan anderen. Laat ons, van de Universums, jullie helpen dat concept te verwerpen, want iedereen die nu op aarde is, is een engel van de aarde met unieke rollen te spelen. Rollen die werden ingestudeerd tijdens hun aardse levens.

De rol van jullie voorloper was om de mensheid naar een nieuw tijdperk te leiden. Dat tijdperk is aangebroken, dus jullie behoefte om te zorgen, gerust te stellen, te behagen, te vergeven en te vergeten is voorbij. Jullie hebben je rol als voorlopers volbracht. Nu is het jullie persoonlijke tijd.

Hetzelfde geldt niet noodzakelijkerwijs voor degenen die na jou komen, want degenen die na jou komen zijn minder verwikkeld in zelfzorgrollen.

Zelfzorg is nu je belangrijkste rol. Zelfzorg die je vreugde geeft en die je nodig hebt om je prettig te voelen in je wereld. Houdt dat in het afwijzen van een vervelende vriend die keer op keer terugkeert naar zelfvernietigend gedrag ondanks je voortdurende bezorgdheid? Of houdt dat in dat je jezelf van alles isoleert? Dat is je dilemma nu je hunkert naar vrede. Een leven dat niet langer inhoudt dat je voor anderen moet zorgen.

Velen antwoorden dat je voor anderen moet zorgen. Er is een verschil tussen voor iemand zorgen en hem aanmoedigen om zichzelf te zijn. Zorgen voor is een 3D functie met beperkte resultaten. Anderen aanmoedigen om alles te zijn wat ze kunnen zijn in welke vorm dan ook is “hen leren vissen”.

Zo is het nu – moedig anderen alleen aan ALS JE DE INNERLIJKE BEHOEFTE VOELT.

Je hoeft je niet langer zorgen te maken over anderen die “het maken”, want elk aards wezen is blootgesteld aan die energieën en heeft ze geïnternaliseerd om hun leven te verbeteren. Het is niet jullie rol om voor hen te zorgen met de verwachting dat zij de vaardigheden zullen gebruiken die jullie aanreiken.

Wat moet je doen met iemand die mentaal onstabiel is of te jong om onafhankelijk te zijn? Het is opnieuw niet jouw rol om voor hen te zorgen. Een uitspraak die harteloos overkomt. Wat je blijft negeren is dat je jouw 3D-verzorgende rol hebt volbracht, evenals het helpen verschuiven van de aarde voorbij 3D.

Het is tijd voor jou om te rusten en te doen wat je wilt. Degenen die na jou komen hebben andere rollen dan jij, rollen die kunnen bestaan uit het zorgen voor anderen waar jij je ooit verantwoordelijk voor voelde. Het is alsof jij de grootouder bent en je kind verantwoordelijk is voor de zorg voor hun kind. Als grootouder kun je met je kleinkind omgaan wanneer je daar zin in hebt – elke dag, een paar dagen per jaar, of nooit. Ook al is dat kind niet jouw verantwoordelijkheid, dat betekent niet dat je minder van je kleinkind houdt; je hebt alleen een andere rol dan die van de ouders van dat kind.

Jouw persoonlijke wereld is in 3D-zin geëvolueerd van kind naar ouder naar grootouder.

Vaak ontvangen grootouders liefdevolle hulp of bezorgdheid van anderen, wat natuurlijk is omdat zij gedurende hun aardse jaren voor zovelen hebben gezorgd. Zo is het nu ook voor jullie. Accepteer de liefdevolle zorg van anderen en stop met het voelen van de 3D behoefte om te zorgen. Het is tijd voor degenen die na jullie komen om in hun rol te stappen. Iets wat zij niet zullen of kunnen doen als jullie doorgaan met jullie 3D zorgzaamheid – ondanks uitputting wanneer jullie dit doen.

Stop.

Voordat je iets anders doet dan wat comfortabel, vreugdevol of liefhebbend voelt, vraag je innerlijke wezen of je het echt wilt doen of dat het een gewoonte is.

Toegegeven, veel grootouders zijn de enige verzorgers van hun kleinkinderen. Hoewel sommige grootouders dat met veel liefde en vreugde doen, betreurt de meerderheid het dat ze niet in staat zijn om van hun oudere jaren te genieten zonder de last van het opvoeden van kinderen.

Zo is het nu ook met jou. Ook al hou je van anderen, toch wil je van je zorgzame pensioen genieten. Sta dat toe om gepast te zijn. Sta uzelf toe om van wereldverzorger naar zelfverzorger te verschuiven. Waarschijnlijk een moeilijke fase om te voltooien na eonen van het voelen van het gewicht van de wereld op zo vele manieren.

Het zij zo. Amen.

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alle rechten zijn voorbehouden. Deel deze inhoud met anderen, plaats het op uw blog, voeg het toe aan uw nieuwsbrief, enz. Maar behoud a.u.b. de integriteit van deze blog door de naam van de auteur te vermelden: Brenda Hoffman, en de link van de bronwebsite: LifeTapestryCreations.com.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org