Duw of Stroom

 

Duw of Stroom
Channeling door Brenda Hofman, 20 Mei 2019
Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 17 Mei 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
De media hebben altijd verslag gedaan van de gebeurtenissen van de heersende elite. Naarmate jullie minder geïnteresseerd raken in angstig media-nieuws, zal de heersende elite hun acties veranderen om de schijnwerpers te heroveren. Dus het is minder angst verspreidend en dat zal deel zijn van jullie dag, omdat de acties van jullie leiders minder belangrijk worden. Innerlijke kracht van de mensen is de nieuwe richting van de aarde.
(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)
Geliefden,
Hoewel jullie een krachtige schepper zijn, lijkt de aarde een soort teruggang te maken en jullie persoonlijke wereld verschijnt zoals altijd. Omdat jullie je voortgang niet kunt zien of aanvoelen, hebben jullie het gevoel dat jullie in een ontregeling zijn, alsof jullie nooit genoeg zullen doen om jullie overgang te voltooien.

 

De glorieuze gebeurtenissen die door anderen worden gerapporteerd, voelen niet mogelijk voor jullie. Want jullie maken je nog steeds zorgen over huur, kosten van voeding, relaties, familiare liefde, kosten voor autorijden en ga zo maar door. Terwijl anderen, schijnbaar niet van het licht, gemakkelijk het leven creëren waarvan jullie dromen.
Als gevolg van die pijn beginnen jullie te functioneren als ontregeld, zoals de meeste van jullie bij aardse leven hebben gedaan. “Anderen produceren wat ik niet kan.”
Zo gaat het dag na dag met een paar piepjes van hoop gecreëerd door het lezen of vinden van diegenen die jullie een uurtje of zo boeien, gevolgd door een terugkeer naar jullie schijnbaar onbeschutte realiteit.
Jullie hebben gebeden, gemediteerd, nagedacht en vooral gehoopt dat jullie leven zou zijn zoals jullie wensen in plaats van wat het lijkt te zijn.
Wij kunnen jullie niet zeggen dat alles goed is in jullie leven, want in veel gevallen is dat niet zo. Niet omdat jullie niet in staat zijn om meer te doen, maar omdat jullie de vaardigheden oefenen.
Jullie zijn een zuigeling in de persoonlijke scheppende vaardigheden die jullie grote broers en zussen van de Universums als vanzelfsprekend beschouwen.
In het verleden hebben we jullie buiten jullie mogelijkheden geduwd.
Net zoals een oudere broer of zus de vaardigheden van hun kleuterbroer of -zus verkeerd inschat. Jarenlang hebben we jullie laten weten dat jullie volledig in staat waren om dit of dat te doen. Hoewel dat waar was binnenin jullie, hadden jullie je angstbarrières en aardse zwaarte nog niet doorbroken. Iets wat jullie nu aan het doen zijn.
Dus het is dat wij van de Universums verkeerd hebben beoordeeld hoe diep jullie verstrikt zaten in de zwaarte van de aarde. We hebben ook verkeerd ingeschat hoe eonen van functioneren als volgeling in plaats van een leider jullie nieuwe ontwikkeling van jullie vaardigheden zouden vertragen. Hiervoor verontschuldigen we ons.
In waarheid willen wij dat jullie opnieuw beginnen met nieuwe verwachtingen en acties. Waar dromen jullie van? Wat is een kleine stap in die richting, en de volgende en de volgende en de volgende?
Dus het zal voor jullie gaan zoals waar was toen jullie een aardse peuter waren. Eerst leerden jullie staan, dan lopen en om uiteindelijk met vertrouwen te lopen. Jullie zijn niet met jullie beenactiviteit begonnen met hardlopen, maar tot dat glorieuze moment opgebouwd in fasen die soms ongebruikelijk voor anderen leken, maar jullie produceerden wat jullie innerlijke wezen jullie vertelde, dat was de volgende vereiste fase.
Het is tijd voor jullie om terug te gaan naar jullie innerlijke richtlijnen van zijn in plaats van te proberen die van de Universums te volgen. Want ook al hebben jullie de afgelopen jaren veel bereikt, jullie bevinden je in de kinderstadia van persoonlijke creatie. We moedigden jullie aan om door menselijke vereisten te vliegen – ook al konden jullie dat niet. Jullie voelen je alsof jullie ontregeld zijn in plaats van het geweldige succes van de Schepper dat jullie echt zijn.
Jullie wereld verandert op manieren die jullie je niet kunnen voorstellen.
Maar die gedachte houdt weinig voor jullie in als jullie persoonlijke wereld zwaar en onderdrukt blijft aanvoelen.
Sta julliezelf toe te weten dat jullie je nieuwe persoonlijke wereld in kleine stukjes aan het creëren zijn, in plaats van de belangrijkste elementen waar wij jullie naar geleid hebben om te geloven dat ze mogelijk waren voordat wij echt de menselijke vermogens evalueerden.
Nogmaals, we accepteren de verantwoordelijkheid om te functioneren als een oudere broer of zus, opgewonden dat wij met jullie zouden kunnen spelen als gelijken zonder volledig te begrijpen hoeveel niveaus jullie nodig hebben om door te gaan voordat jullie dat stadium bereikten.
Dat wil niet zeggen dat jullie jaren of zelfs maanden achter elkaar aan het ploeteren zijn. Maar in plaats daarvan zullen jullie vooruitgang boeken in het tempo en de tijd die voor jullie geschikt is. Sta julliezelf toe te ontspannen in persoonlijke creatie in plaats van te geloven dat jullie niet snel genoeg evolueren.
Ook al streven jullie ernaar om te creëren, er gebeurt weinig omdat jullie een paar stappen hebben verwaarloosd. Stappen die jullie stappen zijn – niet die van jullie broer, die van jullie vriend of de goeroes op straat.
Jullie zijn een specialist in het Universele ploegenteam. Dus jullie zijn volledig comfortabel in het veranderen van de dynamiek van of het creëren van planeten en andere lichamen, maar jullie leren gewoon hoe jullie die energie moeten richten op het enkelvoudige wezen van jullie.
Iets dat wij van de Universums relatief eenvoudig vinden, maar dan, wij hebben nooit de planetaire scheppingsvaardigheden ontwikkeld die jullie als vanzelfsprekend beschouwen.
Jullie creëren van een macro naar microformaat wat de meesten van ons van de Universums nog nooit hebben geprobeerd.
Het is tijd om terug te keren naar stromen.
Sta julliezelf toe te stromen en jullie zullen creëren waarvan jullie dromen wanneer het goed is voor jullie om dit te doen. Forceer julliezelf om te creëren en jullie zullen alleen julliezelf en anderen frustreren.
Zo zal het zijn. Amen.
Vertaald voor: wakkeremensen door Anja