Degenen die Volgen zijn Nu de Lelijke Eendjes

Degenen die Volgen zijn Nu de Lelijke Eendjes
Channeling door Brenda Hoffman, 8 Juli 2019
Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 5 Juli 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
Misschien zijn jullie boos geweest of anders dan jullie hadden verwacht. Dat is zo omdat jullie aan het vechten waren met jullie nieuwe wezen voor controle. Jullie zijn klaar om die angsten te ontkennen, om in jullie nieuwe wezen te laten stromen van ontspannen zelfliefde. Jullie staan jullie Zelf toe om jullie te worden, om jou te worden.
(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)
Geliefden,
We willen graag ingaan op jullie behoefte om niet alleen julliezelf, maar ook degenen om jullie heen te koesteren. Misschien antwoorden jullie dat jullie het zat zijn om anderen te koesteren.
Wij spreken erover anderen zonder oordeel te laten zijn. Ook al lijkt dat in deze tijd van chaos bijna onmogelijk, toch is dit jullie geschenk voor degenen van wie jullie houden. Want ook zij klauteren om hun plaats te vinden terwijl ze bij de Aarde zijn.

 

Net zoals het geval is voor jullie, testen de volgers hun vaardigheden en interesses. Misschien vragen jullie je af of dat klopt gezien het feit dat velen nog van 3D zijn. Eerlijk gezegd zijn degenen met wie jullie willen communiceren ofwel van 5D of op het pad van 5D. Degenen die diep in 3D zijn genesteld, hebben nu weinig belangstelling voor jullie.
Sommigen van jullie denken misschien dat jullie werkplek of school vol zit met 3D-persoonlijkheden; jullie willen niet op elkaar inwerken of helpen.
Dat is een 3D-standpunt dat weinig te maken heeft met de nieuwe jullie.
Want inderdaad, als degenen die jullie omringen van een heel andere frequentie waren, zouden jullie niet met hen kunnen communiceren in welke hoedanigheid dan ook die zijn vertoond door diegenen van jullie die zijn verhuisd naar een nieuwe locatie, posities hebben verlaten of veranderd van scholen.
Jullie zijn zo fijn afgestemd dat jullie niet langer kunnen communiceren met degenen die diep in 3D verstrikt zijn geraakt.
Misschien protesteren jullie opnieuw want jullie stuiten op aardige mensen met wie jullie niet langer wensen samen te zijn. Dat is waar.
In plaats van korte ontmoetingen, hebben we het over interacties met dezelfde individuen, dag na dag.
Want jullie moeten nu wel hebben vastgesteld dat die van 3D met weinig of geen intentie om verder dan 3D te gaan, van elkaars gezelschap genieten en jullie ongemakkelijk vinden, net zoals het tegenovergestelde waar is.
Terwijl jullie steeds verder in 5D en verder duiken, hebben jullie een natuurlijke scheiding van wegen ontdekt.
Als jullie je lastig of ongemakkelijk voelen in de aanwezigheid van iemand die jullie vroeger bewonderden of wilden nastreven, is de waarschijnlijkheid van hen dat ze overgaan in een tijd waarin jullie in dit leven met hen op elkaar zouden kunnen inwerken, sterk verminderd.
Het is dus alsof jullie in een omgeving zijn omringd door degenen die niet verder dan 3D willen gaan, jullie hebben waarschijnlijk die arena verlaten.
Degenen met wie jullie blijven communiceren, zijn degenen waar wij het over hebben. Het zijn overgangs-novicen die, zoals jullie eens deden, in angst en ontzag klungelen.
Misschien kan het jullie helpen om jullie rol beter te begrijpen als jullie aan jezelf denken als een oudere broer of zus.
Ook al weten jullie wat die volgers waarschijnlijk zullen bereiken bij het voltooien van hun rijping, zij zullen misschien niet dezelfde stappen voltooien als jullie. Dat betekent niet dat jullie minder om hen geven of minder bekwaam zijn, alleen dat jullie begrijpen waarom ze doen wat ze doen om rijping te bereiken.
Net zoals geldt voor menselijke broers en zussen, zal er een moment zijn waarop jullie twee op gelijke grond zijn – misschien in een enigszins andere arena, maar op dezelfde manier gerijpt.
Hoewel hun pad anders zal zijn dan van jullie, zijn ze op een pad, wat niet geldt voor degenen met wie jullie geen interactie meer kunnen hebben.
De natuurlijke scheiding van wegen, zoals al enige tijd is voorspeld, is begonnen. Jullie hebben geen behoefte of interesse om te communiceren met degenen die hun 3D-frequentie willen behouden.
Jullie kunnen ook enigszins gefrustreerd zijn over degenen die jullie volgen, net zoals een oudere broer of zus observeert dat hun jongere broer of zus probeert te bereiken wat zij moeiteloos kunnen doen.
Wees aardig voor degenen die jullie volgen, want zij zijn nu behoorlijk in de war. Want degenen die jullie nu frustreren zullen waarschijnlijk in de niet al te verre toekomst belangrijke vrienden worden.
Jullie groeien allemaal en evolueren – niet in hetzelfde tempo of op dezelfde manier – maar tegelijkertijd. Het eindresultaat zal een hemel op aarde zijn waarin volwassenen van 5D of verder dan, het belang van elkaar zullen accepteren, ook al zullen niet alle dezelfde focus hebben.
Dat zal een club zijn van individuen met verschillende rollen die ontworpen zijn om de aarde te verbeteren en daarom de Universums.
Sta degenen die volgen in liefde toe om te ervaren wat zij nodig hebben om te ervaren in plaats van boosheid of oordeel. Dus jullie zijn bezig jullie plaats maken, als een soort kerfwerk, terwijl jullie het oordeel weerhouden van degenen die beginnen of in het midden van hun reis zijn. Jullie zijn hun baken.
Dat wil niet zeggen dat jullie ze tijdens hun overgangsreis moeten verzorgen, maar in plaats daarvan hen niet als ongepast of als niet op een reis moeten beoordelen.
Voor ieder is een tijd om te evolueren zoals nodig is van een lelijk eendje naar een prachtige zwaan – een stapsgewijze stap – net zoals dat voor jullie het geval was.
Geen ergernis of maak jullie geen zorgen, de lelijke eendjes van de aarde ondergaan hun emotionele, mentale, spirituele en fysieke herstel.
Dus jullie hebben de openingen gecreëerd die miljoenen nu accepteren en waarop jullie bouwen.
Zo zal het zijn. Amen.
Vertaald voor: wakkeremensen door Anja