De Volgende Golf Is Er Al

De Volgende Golf Is Er Al

Gechanneld door Brenda Hoffman – 13 Juni 2022 – voor Life Tapestry Creations.com.

Dierbaren,

Velen van jullie zijn uitgeput, gestrest, of bezorgd over kleinigheden. Jullie onderliggende zorg is nog steeds de toekomst van de aarde. Maar omdat die zorg zo goed verborgen is reageren jullie met kleine kwaaltjes en details waar je weinig aan kunt doen.

Jullie keren terug naar buitengerichte persoonlijke zaken omdat jullie aardse zorgen te overweldigend lijken om aan te pakken. In de afgelopen decennia, jaren of maanden heb je ijverig elke weg naar wereldvrede en liefde gevolgd, daarbij verloor je vrienden, familie, banen en andere belangrijke 3D zaken. Nooit stopend, nooit loslatend van de noodzaak om jullie rol te voltooien om jullie en de aarde naar vrede en liefde te bewegen.

Ondanks onze voortdurende verklaringen dat jullie rol is voltooid, dat zowel jullie als de aarde drastisch zijn verschoven, smeken jullie om iets anders. De haat, oorlogen, emotionele ontkoppeling en wereldangsten gaan door, dus jullie hebben het gevoel dat jullie niet genoeg hebben gedaan. En hoewel er steeds meer ontwaken, lijken hun inspanningen om de aarde van angst naar liefde te verschuiven zo armzalig dat jullie je niet langer kunnen voorstellen dat de aarde tijdens jullie leven een fysieke of emotionele hemel wordt.

Dus keer je terug naar gisteren. Je wilt dat anderen gestraft worden voor hun wandaden, voor jouw angsten en voor het geroep van velen – geloof je – dat jij het beter moet maken. Je bent uitgeput, boos, en bijna voorbij het punt van zorg over wat je ooit geloofde dat je kon veranderen.

Je hebt je aangepast aan je huidige ontkoppeling door kleine stukjes aan te pakken die op dit moment belangrijk lijken maar je geloof in de toekomst niet veranderen.

Aardse kwesties voelen zwaar en onoplosbaar voor je omdat je niet langer de sleutel hebt tot wereldvrede en liefde. Je hebt je rol op die gebieden voltooid. Jullie staan nu buiten en kijken naar de wereldproblemen.

Degenen die na jou komen zullen de wereld fysiek veranderen door haar opnieuw op te bouwen.

De aarde zal dus niet langer veranderen omdat jullie die verandering eisen, wensen, hopen of erom bidden. De aarde zal veranderen omdat de volgelingen net zo toegewijd zijn aan hun aardse rol als jij aan de jouwe was.

Weet je nog hoeveel mensen je vreemde nieuwe aardse interesses in twijfel trokken voordat het voor jou duidelijk was waarom je moest doen wat je deed? Omdat jullie nu van buiten naar binnen kijken, kunnen jullie niet langer bepalen welke acties nodig zijn om de aarde meer volledig van angst in liefde te veranderen. Jouw rol in die arena is voltooid. Degenen die onmiddellijk na jou komen zullen de aarde fysiek in de richting verschuiven die jij hebt geïnitieerd.

Misschien voelt deze boodschap aan alsof alles waar je voor gewerkt hebt aan het verdwijnen is, en je er niets aan kunt doen.

Laat ons, van de Universums, jullie helpen de aarde anders te bekijken. Jullie hebben de structuren vernietigd die angst en vrees in stand hielden. Degenen die na jullie komen bouwen de wereld opnieuw op met processen die net zo verborgen lijken als die van jullie waren toen jullie je overgang begonnen.

Je wilt dat iedereen zich zo voelt als jij. Toch zijn degenen die jou volgen geen voorlopers; zij zijn jou niet. In wezen zijn zij die volgen van een andere generatie, dus zij zullen en kunnen niet functioneren zoals jij deed.

Je huidige angst, vrees, woede, of welke onaangename emotie je ook ervaart, is voor niets. Je hebt niets opgegeven of verloren. In plaats daarvan krijg je een nieuwe wereld. Sta degenen die onmiddellijk volgen toe de wereld die jij geduldig vernietigd hebt, opnieuw op te bouwen.

Jouw enige rol is om je eigenliefde te verdiepen. Degenen in de derde golf hebben jouw zelf-liefde structuren nodig om zichzelf opnieuw op te bouwen. Ook al lijkt deze uitleg waarschijnlijk ingewikkeld, jij bent de beginnende schakel van een keten van gebeurtenissen die niet mogelijk zou zijn geweest zonder jouw decennia, jaren, of maanden van inspanning.

Laat de tweede golf het overnemen. Jouw rol is om je eigenliefde te vergroten, wat niet mogelijk is als je de inspanningen van degenen die na jou komen in de gaten blijft houden. Sta de volgelingen toe hun rol te vervullen zonder jouw bemoeienis. Zij zijn net zo toegewijd en ervaren in hun aardse rol als jij in de jouwe.

Ontspan je in jezelf. Dat is je enige rol. De volgende generatie van veranderaars, degenen die na jou komen, doen ijverig waarvoor ze zijn opgeleid en doen dat net zo kunstig als jij dat deed.

Degenen die na jou komen, de tweede golf, zullen niet falen. Toch is het waarschijnlijk dat zij de wederopbouw van de aarde heel anders zullen benaderen dan jij zou doen. Dat is jouw angst. Vertrouw de volgende generatie aardeveranderaars zoals ze jou ooit vertrouwden om de herbouw voor te bereiden. Het zij zo. Amen.

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alle rechten zijn voorbehouden. Deel deze inhoud met anderen, post het op uw blog, of voeg het toe aan uw nieuwsbrief,. Maar behoud a.u.b. de integriteit van deze blog door de naam van de auteur te vermelden: Brenda Hoffman en de link van de bronwebsite: LifeTapestryCreations.com.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org