De Soep Is klaar!

De Soep Is klaar!

Gechanneld door Brenda Hoffman – 7 December 2021 – voor Life Tapestry Creations:

Dierbaren,

Je bent waarschijnlijk emotioneel uitgeput – meer dan je aan anderen kunt beschrijven. Want de geringste verandering in je routine schept een bijzondere inspanning van jouw kant – die je verontrustend en uitputtend vindt.

Er zijn deze feestdagen voortdurend verstoringen van de planning en vereisten – zoals de meeste jaren het geval is. Het verschil is dat dit jaar krachtige Universele energieën jullie bombarderen.

Jullie zijn moe kort nadat je wakker bent geworden en toch, soms, niet in staat om te slapen zodra je jezelf toestaat om aan die uitputting toe te geven. Misschien vinden sommigen van jullie jezelf in actie- en uitputtingspatronen die lijken op toen jullie kinderen nog baby’s waren.

Dus jullie zijn jezelf aan het baren. Er is niets nieuws in die laatste bewering, want wij, van de Universums, hebben jullie al jaren op de hoogte gebracht van hetzelfde. Het verschil is dat de vorige energieën die over en door jullie heen explodeerden minimaal waren vergeleken met nu.

Dat is zo met een reden. Mensen creëerden zowel de angst als de vreugde rond deze tijd van het jaar. De seizoenen zijn aan het verschuiven, zoals altijd waar is geweest. En hetzelfde geldt voor astrologische patronen. Door de jaren heen hebben mensen feestdagen en vieringen toegevoegd aan wat altijd al van de aarde was. Dit jaar kregen deze seizoensgebonden/astrologische jaarlijkse gebeurtenissen extra puf van jullie en de Universa als gevolg van jullie verzoek om de aarde snel te verschuiven tegen het einde van dit kalenderjaar. Dit is zo omdat deze natuurlijke aardegebeurtenissen de perfecte soep creëerden voor een grote overgang.

Het is alsof jullie eonen lang hebben nagedacht over het maken van deze wonderbaarlijke soep en daarbij de ingrediënten opzij hebben gelegd. Je zette je soeppot op het fornuis toen jullie aan je overgang begonnen en verwarmde haar tot een langzame sudder. Elke overgangsverschuiving die jullie meemaakten voegde een ander ingrediënt toe tot alle ingrediënten in de pot zaten te koken voor een binnenkort te bereiden maaltijd.

Omdat jullie soep nu aan de kook is, voelt het alsof je heen en weer wordt geslingerd, terwijl jullie overuren maken om je soepcreatie af te maken. Zoals voor alle recepten geldt, is er een eindpunt voor jullie soep. Dat eindpunt ligt in de buurt van de eerste dag van jullie nieuwe kalenderjaar.

Ook al is onze analogie leuk, ze beschrijft niet jullie angsten dat alles verloren is, dat de wereld naar de “hel in een handomdraai” gaat, dat jullie je nooit meer gesetteld of op je gemak zullen voelen, ondanks alles wat wij, van de Universums, doorgeven aan het tegendeel.

Probeer de komende dagen jezelf of iemand anders niet te “lezen” – wees gewoon. Want net als bij een pittige soep, lijken de afzonderlijke ingrediënten niet zo belangrijk totdat ze gecombineerd zijn tot een nieuw geheel. Zo is het nu voor jou en allen. Jullie menselijke/nieuwe wezen ingrediënten vermengen zich tot een nieuw geheel. Sommige maakten aanvankelijk deel uit van de soepbouillon (voorlopers), en andere werden toegevoegd naarmate het recept dat vereiste. Sommigen aan het begin van het kookproces (jullie directe volgelingen), anderen naarmate de ingrediënten werden gevraagd. Allemaal perfect getimed voor het eindproduct – een heerlijke soep van 5D en voorbij mensen.

Misschien vragen jullie je af waarom je gedurende zo’n lange tijd aan het fornuis moest blijven staan. Jullie voorgangers zijn de voorraad, het beginpunt, en naarmate jullie met nieuwe energieën opwarmen, kookt elk volgend ingrediënt sneller of wordt het sneller bereid.

Zo voelt het alsof bijna je hele leven op het fornuis heeft gekookt. En dat de nieuwkomers misschien net zo begaafd zijn als jij, maar niet zo toegewijd. Je hebt waarschijnlijk het gevoel dat de “jonge whippersnappers” het te gemakkelijk hebben.

Wij, van de Universums, willen dat jullie het beeld behouden van jullie als de soepbouillon die een langere kooktijd nodig heeft, maar degenen die volgen die de uiteindelijke smaak creëren. Zij hebben jou nodig om hun product af te maken, net zoals jij hen nodig hebt om iets aan het jouwe toe te voegen.

Het is niet nodig te geloven dat anderen meer of minder getalenteerd zijn dan jij in deze nieuwe wereld. Maar wel te weten dat er zonder elkaar geen soep zou zijn.

Het is dus tijd om je discussies over goed of fout, over hij zei, zij zei, opzij te zetten. De ingrediënten waar jullie nu boos over zijn, zullen spoedig de kruiden van de schepping zijn. Sta het toe.

En weet dat de hoeveelheid overgangstijd niet belangrijk is. Want jullie hebben allemaal besloten in welk stadium je wilde overgaan. Jullie hebben je talenten aangescherpt voor de tijd waarin je de meeste smaak, de meeste creativiteit zou toevoegen aan deze wonderbaarlijke nieuwe wereldsoep. Zo zij het. Amen.

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alle rechten voorbehouden. Voel je vrij om deze inhoud met anderen te delen, op je blog te plaatsen, aan je nieuwsbrief toe te voegen, enz. Maar behoud alstublieft de integriteit van deze blog door de naam van de auteur te vermelden: Brenda Hoffman, en de bron website link: LifeTapestryCreations.com.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org