De Heropbouw Begint

De Heropbouw Begint

Gechanneld door Brenda Hoffman – 10 Juli 2020 –
Lieve Mensen,
Vanaf vandaag, is wat was, niet meer.
Misschien maakt u zich zorgen over zaken die geen oplossingen lijken te hebben – COVID-19, politiek, financiën, ismen, enz. Vandaag is het verschuivingspunt.
Ook al heb jullie waarschijnlijk een aantal van de verschuivingen gevoeld die nu jullie Nieuwe Aarde creëren, toch waren jullie bang dat de vernietiging die jullie alleen al door het zijn op de Aarde hebben ervaren, nooit zou eindigen. Dat de zorg en de chaos voor eeuwig zou duren, ondanks berichten van de Universums die het tegendeel beweren.
Dat is te verwachten gezien het feit dat jullie ervaringen in deze en vorige aardse levens jullie hebben getraind om het ergste te verwachten – zelfs in de beste tijden. En deze vernietigingsfase is niet de beste tijd geweest. In werkelijkheid heerste er angst en woede. Broeder tegen broeder. Moeder tegen haar kind. Met weinig vertoon van liefde of vreugde.

Dus jullie zijn aangenaam verrast om hier en daar nieuwe aardse indicatoren op te merken. Misschien is het een gouden zonsondergang – een vriendelijk woord van een collega. Of misschien een beloning waar je lang op gehoopt hebt maar die je niet voor mogelijk hield. Je begint een wereld van kristallen glazen te voelen die half vol zijn in plaats van half leeg.

Jullie hoop is dat deze toestand van gelukzaligheid – in vergelijking met jullie schijnbaar voortdurende 3D-wanhoop – geen toevalstreffer is, maar in plaats daarvan een nooit eindigend leven van vreugde voor jullie en allen die het willen ervaren.
Dat is jullie nieuwe realiteit. Die kleine voordelen van vreugde en gelukzaligheid zullen zich uitbreiden. Want jullie hebben weer een Rubicon(?) gekruist. Jullie vorige Rubicon-oversteekjes zijn meer naar binnen gericht geweest. Het is tijd om die kennis, die vreugde naar de buitenwereld uit te breiden. En dat hebben jullie gedaan door gewoon jezelf te zijn.
Natuurlijk zul je de vernietiging een beetje opmerken, want in een verbouwing lijkt het eindproduct onafgewerkt tot de binnenmuren compleet zijn en het erf meer is dan een modderig spoor. Dus het is dat de vernietiging van de Aarde compleet is, en de wederopbouw begint nog maar net mogelijkheden te tonen.
Dat zal morgen niet per se waarneembaar zijn, want velen blijven rouwen om de vernieling. Maar jullie zullen binnenin jullie wezen weten dat alles in een opwaartse richting gaat, want globaal gezien is het dieptepunt van de angst bereikt.
Velen zullen zich afvragen hoe die laatste uitspraak waar kan zijn met COVID-19 razende, schaamteloos vertoonde ismen en politieke tapdansen die dagelijks worden uitgevoerd. Ah, dat is het wonder en de vreugde van jullie nieuwe innerlijke wereld. Jullie zullen gewoon weten dat dit zo is, ondanks aanwijzingen van het tegendeel.
In jullie nieuwe wereld vereisen nieuwe gedachten, en herbouwen, geen decennia, maar slechts momenten van inzicht.
Jullie kracht, en voor degenen die erna komen, is onmiddellijke schepping.
Dus het is dat deze dag over jullie gaat om het eindelijk accepteren van jullie vermogen. Net zoals Dorothy in The Wizard of OZ alleen maar haar hakken in elkaar hoefde te klikken om naar huis terug te keren. De Tovenaar van OZ was, net als in andere sprookjes, een indicator van jullie scheppingsvermogen als je eenmaal in jezelf durfde te geloven. Nu doen jullie dat wel.
Misschien geloof je dat je krachtig bent, maar vraag je je af hoe het zit met de scheppingsvaardigheden van anderen. Dat is de angst die je vandaag loslaat. Tot slot, jezelf toestaan om te weten waartoe je in staat bent en erop vertrouwen dat anderen hetzelfde zullen ontdekken of te weten komen.
Je bent een krachtig schepper wezen van de Universa. Nu is het tijd dat je je realiseert dat je niet alleen bent. Dat je niet langer in een wereld van angst leeft. Sta op.
Wetende dat anderen zullen volgen. Niet in angst, maar in de vreugde dat het tijd is om een nieuwe wereld van vrede en liefde te creëren. En dat zul je ook.
Stap één in het creëren van die wereld is het herinneren van jouw scheppingskracht. Stap twee is het erkennen van hetzelfde in anderen.
Sta jezelf toe om je hakken in elkaar te klikken om te creëren wat je wilt. Diep van binnen weten dat je niet alleen bent op de Aarde of in de Universa. Dat het tijd is voor jou om volledig te laten zien waarvoor je in dit leven naar de Aarde bent gegaan om te creëren. En om dat te doen zonder je zorgen te maken dat je vreemd of alleen bent. Want anderen zullen of hebben binnenkort de ene of andere Rubicon overgestoken om een Aarde van vrede en vreugde te creëren.
Sta jezelf toe om volledig jezelf te zijn zonder je zorgen te maken over straf of isolatie. Je bent nu in jouw volle glorie. De structuren van de Aarde zijn vernietigd. Je bent niet alleen zoals je in andere aardse levens bent geweest. Noch zul je vernietiging of pijn toevoegen.
Vandaag is de dag dat de wederopbouw van de Aarde begint. Een dag waarop jullie eonen hebben gewacht – zoals allen van de Aarde. Laat de vreugde van het ontwerp en de wederopbouw beginnen. Het zij zo.
Amen.
Brenda Hoffman
Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.
Vertaling: Martien
♥  ♥  ♥
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien