De Grijsheid Voor De Lente

 

De Grijsheid Voor De Lente

Gechanneld door: Brenda Hofman – 1 Maart 2023 – voor Life Tapestry Creations.com.

Dierbaren,

Jullie kunnen je de toekomst niet voorstellen, en jullie heden is niet precies wat jullie gehoopt hadden. Daardoor maak je je zorgen dat wat je nu hebt alles is – woede, angst en vrees. En je naasten lijken niet meer zo hecht. Je voelt je geïsoleerd en alleen – en vooral uitgeput. Angsten die velen van jullie in stilte ervaren.

Je leven is niet vrolijk of leuk. Het is gewoon hetzelfde met de angst dat dit alles is wat er is.

Je voelt misschien dat er iets in je gebeurt, maar dat lijkt geen vreugde, nieuwe gedachten of acties voort te brengen. Je verveelt je en bent bang. Alles wat jullie maanden of jaren hebben opgeofferd, lijkt niets op te leveren wat wij van de Universums hebben voorspeld.

Sommigen van jullie bewegen meer – met minder verbindingen die voelen alsof ze deel uitmaken van je hart. Anderen van jullie blijven zich isoleren, met een beetje jaloezie tegenover degenen die het aandurven om met elkaar om te gaan.

Je 3D vrienden en familieleden voelen niet meer goed aan. En degenen aan wie je gehecht bent geraakt sinds het begin van je overgang voelen zich onbereikbaar. Het is een eenzame tijd.

Deze fase zal van korte duur zijn, zoals het grijze begin van de lente – totdat de boomknoppen zich openen tot schitterend groen en de bloemen weer dansen.

Wij van de Universums willen dat jullie weten dat jullie lente op tijd is. Deze tussenfase zal van korte duur zijn. Maar net zoals je je niet kunt voorstellen dat groen gras, kleurrijke bloemen en boombladeren binnen enkele dagen zullen verschijnen, is het onmogelijk je voor te stellen hoe je leven binnen enkele dagen levendig zal worden.

Laat deze fase jullie de innerlijke kracht geven die jullie nodig hebben voor jullie nieuwe leven. Ook al zal jullie nieuwe leven levendig zijn, net zoals de lente dat is voor de Aarde, er zijn stukken die je moet herzien en weggooien.

Sommige stukken waarvan je aanvankelijk dacht dat ze voor jou aanvaardbaar zouden zijn, willen jullie massaal niet langer handhaven om vreugde in je nieuwe wereld te bereiken. Jullie hebben besloten in deze nieuwe wereld met een schone lei te leven – zoals iedereen die voorbij 3D transitieert.

Je ruimt dus meer op dan je voor je komst naar de Aarde in dit leven voor mogelijk hield. Je besloot dat een leven van net genoeg niet genoeg is, gezien de voortdurende expertise die door meerdere Universele elementen wordt geleverd en je voltooiing van het schijnbaar onmogelijke doel om de aarde en jezelf in één leven te helpen verschuiven.

Je besloot voor het goud te gaan.

Je werpt dus meer af dan je voor mogelijk hield in één leven, inclusief datgene wat zo diep verborgen was dat je niet wist dat het in je zat – bewust of onbewust.

Natuurlijk lijkt die laatste gedachte onmogelijk. Ook al was een volledige zuivering niet nodig om je nieuwe leven te creëren, je leven zal er meer door sprankelen.

Zoals gedurende je hele overgang het geval is geweest, blijf je jezelf en anderen verrassen met je uithoudingsvermogen, toewijding en vermogen om het nieuwe te aanvaarden.

Deze nieuwe jij is een dynamisch, door innerlijke kracht gedreven wezen dat de Universums zal verbazen zodra je van dit enigszins bewolkte einde van de winter overgaat naar je sprankelende lente.

In de tussentijd zullen degenen die niet in jullie nieuwe uitstraling willen zijn, wegglijden.

Je wordt jezelf in al je glorie – sneller dan je denkt, maar niet zo snel als eerst voorspeld, omdat je meer aan het zuiveren bent dan jij of wij van de Universums verwachtten dat in één leven mogelijk zou zijn. Een zuivering die je hersenen en je fysieke wezen vertroebelt nu je leven na leven van angst en pijn aan de kant wordt geschoven.

Je bent veel krachtiger en glorieuzer dan je beseft – vooral tijdens deze vroege grijze lente. Sta jezelf toe af te werpen wat je wenst zonder angst of vrees, want je hebt je nieuwe doel hier en nu haalbaar verklaard. En zo is het. Zo zal het zijn. Amen.

Copyright 2009-2023, Brenda Hoffman. Alle rechten zijn voorbehouden. Deel deze inhoud met anderen, plaats hem op jouw blog, of voeg hem toe aan jouw nieuwsbrief. Maar handhaaf alstublieft de integriteit van deze blog door de naam van de auteur te vermelden: Brenda Hoffman, en de bron website link: LifeTapestryCreations.com

Vertaling: wakkeremensen.org