DE ANSGT VAN HET ONBEKENDE\

DE ANSGT VAN HET ONBEKENDE
Channeling door Brenda Hofman, 14 januari 2019
Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 11 januari 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
Tot voor kort ontruimden jullie angsten en verwelkomden jullie nieuwe segmenten.
Die fase is voltooid. Jullie staan nu nieuwe vaardigheden toe om op de voorgrond te treden zonder hulp van anderen. Net zoals een vlinder weet hoe de vleugels te moeten gebruiken, zo actualiseren jullie ook de nieuwe jij-vaardigheden.
(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)
Geliefden,
Jullie vroegere 3D-angsten waren begrijpelijk omdat jullie gelijke angsten ervoeren, of iemand anders deed het. Drie-D-angsten waren beperkt tot het bekende. Dat is niet langer waar, omdat jullie als nieuw wezen een nieuw leven binnengaan.
Dus als jullie de nieuwe vaardigheden activeren, kunnen angsten jullie wezen domineren. Niet omdat dat nodig is, maar omdat jullie geen kennis hebben van de nieuwe normaal. Alles is nieuw en daarom een beetje angstaanjagend.

 

De puberteit was een frustrerende, angstige tijd voor velen, ondanks dat volwassenen jullie informeerden dat jullie grillige emoties en fysieke veranderingen te verwachten stonden, dat alles goed was in het leven.
Maar niemand van de 3D-aarde herbevestigt jullie juistheid nu omdat jullie niet langer functioneren zoals jullie of zij hadden verwacht.
Natuurlijk geeft die laatste verklaring een rilling van angst door vele voorlopers, want jullie zijn nu bang dat jullie een nasleep kunnen laten aangroeien of zo anders zullen handelen dat jullie door de gemeenschap worden verstoten.
Dat is niet het geval. Want jullie weten wat jullie moeten doen om deel uit te maken van de maatschappij. Het verschil is dat jullie waarschijnlijk niet langer veel van die rollen willen spelen.
Denk misschien aan de vlinder wanneer de vlinder de cocon verlaat.
Veronderstellen jullie niet dat die vlinder een beetje bang is als de eerste vliegproef wordt gemaakt? Zo is het voor jullie.
Aangeboren, activeren jullie de vaardigheden die jullie voor deze overgang hebben gemaakt. Maar die eerste poging om dit te doen zal waarschijnlijk een beetje angstaanjagend of ongemakkelijk lijken, want jullie hebben niemand anders dan ons of jullie gemeenschap van overgang die jullie kan informeren over de juistheid.
Jullie speciale vaardigheden komen nu op de voorgrond – en ze verschijnen zonder moeite van jullie kant. Maar terwijl ze dat doen, zullen jullie je afvragen of jullie normaal zijn. Iets wat jullie voor eonen is geleerd om voor te vechten.
Jullie hebben zelden of nooit jullie speciale vaardigheden doorgespeeld aan anderen terwijl jullie op Aarde zijn. Dus jullie zijn bang dat de mogelijkheid om dat te doen jullie buiten de norm(en) zal plaatsen, ondanks jullie aangeboren kennis dat zulks de rol is.
Natuurlijk hoeven jullie niet per se in de denkprocessen van een vlinder te bekijken, maar we zullen jullie vertellen dat de vlinder in elke nieuwe fase de wijsheid van zijn wegen in twijfel trekt totdat de vlinder de volgende fase initieert. Het is verwarrend voor de vlinder om van een rups op cocon over te gaan. En even verwarrend om zijn cocon te verlaten en weg te vliegen.
Velen van jullie beweren dat dit zo natuurlijk is dat de vlinder zich geen zorgen maakt over elke overgang. Dat is tot op zekere hoogte waar, maar zoals geldt voor een plant die door de grond duwt, ondanks de moeite die het kost om dit te doen, weet de vlinder natuurlijk wat hij moet doen, maar niet waarom. Dus elke fase creëert verwarring en wat angst totdat het een vlinder is.
Zo is het nu voor jullie. Jullie zijn waarschijnlijk enigszins in de war omdat jullie weten dat jullie aan het veranderen zijn, maar jullie hebben weinig idee hoe jullie dat gaan doen. Worden jullie op een dag wakker met een toverstaf in jullie vingers? Zullen jullie de behoefte voelen om jaren in een grot te zitten? Zullen jullie de afgunst zijn van jullie buurt terwijl jullie het ene na het andere speeltuig maken?
Wie weet? Zeer zeker niet jullie. En dat is jullie angst. Waarom geeft dit ons vreugde en dat niet? Waarom verander ik? Waarom verander ik niet? Moet ik nu niet meer vaardig zijn?
Zo gaat het als jullie je angsten verschuiven van 3D-herinneringen naar vaardigheden van voorgangers.
Jullie begrijpen jezelf niet meer volledig, en niemand kan jullie aan jullie, jou aan jou, uitleggen. Want de Universums zijn niet zo geïnformeerd als jullie zouden willen over jullie nieuwe vaardigheden. Wij lijken meer op jullie ouders, wetende dat jullie zullen veranderen tijdens de puberteit, maar niet wanneer of noodzakelijkerwijs. Wanneer zal mijn stem veranderen? Zullen mijn borsten groot, gemiddeld of klein zijn? Alles lijkt op de vragen die jullie nu hebben.
Jullie evolueren emotioneel, spiritueel en fysiek om tegemoet te komen aan de behoeften die jullie voorlopers creëerden gedurende de eonen om deze overgang te initiëren en te voltooien.
Jullie zijn dus sneller met deze overgang begonnen dan we voor mogelijk hielden en jullie voltooien het op dezelfde manier. Het is gewoon dat jullie vandaag de antwoorden willen, ook al weet niemand, inclusief jij, jullie, wat die antwoorden zijn.
Het volstaat voor jullie om te weten dat jullie buitengewoon bekwaam zijn. Jullie voltooien je overgangsrol. En de vaardigheden die jullie nodig hebben om dit te doen, verschijnen wanneer dat van toepassing is.
Zo zal het zijn. Amen.
Vertaald voor: wakkeremensen door Anja