CARTOON hoedanigheden. Channeling door Brenda Hofman, / 2 April 2019

CARTOON hoedanigheden.
Channeling door Brenda Hofman, 2 April 2019
Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 29 maart 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
Jullie beslissen wanneer jullie de Aarde willen verlaten. Toen de Aarde verstrikt was in angst, werden jullie cellen en emotioneel wezen te uitgeput om door te gaan voorbij aan de huidige levensverwachtingen. Degenen die honderden jaren in een aantal van jullie geregistreerde geschiedenissen leefden, waren bezoekers van andere dimensies die 3D-angst niet volledig ervoeren. Als jullie in de liefde gaan, zouden jullie kunnen besluiten om jullie aardse leven te verlengen.
(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)
Geliefden,
Waarschijnlijk hebben jullie het gevoel dat iedereen boos is op iedereen, ondanks de weinige berichten in de media over liefdevolle acties. Maar zelfs die liefdevolle acties zijn besmet met gevoelens van niets zal veranderen. In werkelijkheid lijkt het leven op Aarde slechter dan het was voordat jullie aan deze laatste overgangsdruk begonnen.
Misschien een manier voor jullie om de huidige overgangsfase te begrijpen, is dat jullie je voorstellen hoe beangstigend het was om geboren te worden in dit of welk ander wereldleven dan ook. Vóór de geboorte bevonden jullie je in een warme, gezellige omgeving waar jullie met een gevoel van gemak konden zweven. Het geboorteproces verplaatste dat naar pijn, knijpen en kou. Vanuit verschillende dimensies en vroegere plaatsen van liefde en warmte gingen jullie over naar de aarde, een plek die koud en onverzoenlijk aanvoelde zonder het vermogen om voor julliezelf te zorgen of taalvaardigheid.

Dus jullie wereld voelt nu voor sommigen van jullie – koud en onverzoenlijk. De mensheid lijkt voor de meesten niet zo belangrijk, omdat het financiële reilen en zeilen van verschillende samenlevingen voorrang hebben. Sommigen van jullie beweren dat dit slechts een overname is van een aantal onbekende duistere krachten. Anderen dat dit ,de maatschappij is. En nog anderen, woede dat jullie geen deel uitmaken van verschillende financiële activiteiten. Zeer weinigen kijken verder dan wat wordt gepresenteerd.

Dit is slechts een fase. In plaats van onderdeel te worden van een wrede familie zoals vaak gebeurt in 3D, bevinden jullie je in een liefhebbende wereld. Iets wat jullie nog niet kunnen gewaarworden of voelen. Want jullie zijn een vreemdeling van deze nieuwe wereld. De enige factoren die jullie gewaarworden, zijn die van de wereld waaruit jullie zijn geëvolueerd.
Voordat jullie op de aarde werden geboren, waren jullie opgewonden om de Aarde te ervaren met al de emoties en sensaties. Dus het is dat het Aarde leven fysiek mooi is en was, maar emotioneel uitputtend. Nu dat jullie zijn wedergeboren, is het moeilijk voor jullie om te geloven dat de Aarde is veranderd. Dus jullie blijven het aardeleven ervaren zoals het was in 3D in plaats van hoe het nu voor jullie is.
Jullie herhalen of spelen jullie herinneringen af van wat was – die de media maar al te graag versterkt.
Jullie hebben nog niet de woorden en gevoelens om jullie Nieuwe Aarde te verkennen, net zoals geldt voor allen die voordien op de Aarde zijn geboren.
In plaats van een laboratorium voor emotionele ervaringen, is de Aarde nu van de Universums. En door en door, in alle opzichten is liefde het belangrijkste element in de Universums.
Te denken dat de Aarde onaangenamer is dan vóór jullie overgang, is slechts jullie behoefte om dit nieuwe land te begrijpen waarin jullie jezelf bevinden. Omdat jullie nog nooit Universele liefde hebben ervaren terwijl jullie van en op de Aarde zijn, blijven jullie de angst benadrukken waarmee jullie je comfortabel voelen.
Jullie beginnen net jullie oogkleppen die angst verblinden te verwijderen, net als miljoenen anderen nu van de Aarde. Dus het is dat wanneer jullie je eenmaal aanpassen aan de Nieuwe Aarde en nieuwe jullie, jullie je niet langer bezorgd hoeven te zijn over media of andere rapporten, anders dan wat jullie ervaren.
Misschien lijkt het alsof die van de Aarde proberen een heel onaangename Aarde geschiedenis te herscheppen. Poging is het sleutelwoord. Want wanneer jullie je op jullie gemak voelen in/op de Nieuwe Aarde, zullen jullie ontdekken dat eerdere geschiedenissen weinig te maken hebben met jullie of iemand op de Aarde die zich niet langer op angst willen concentreren.
Het verschil tussen de geboorte die jullie nu ervaren en die van eerdere geboorten op Aarde is dat jullie, hoewel jullie verwachten geboorte te geven aan pijn zoals jullie hebben gehad bij elke voorgaande geboorte op Aarde, beginnen jullie deze geboorte in liefde.
Zulke liefde is een verwarrend aspect. Want hoewel de Aarde pijnlijk was, waren jullie sterk genoeg om veel van die pijn te omzeilen met het innerlijke weten dat jullie je aan het voorbereiden waren voor deze overgang.  Nu jullie zowel persoonlijke als wereldwijde verwachtingen hebben bereikt, vergeten jullie dat jullie “niet langer op een plek zijn die jullie kennen of waar jullie je prettig voelen”.
Dit is een nieuwe Aarde van liefde. Jullie zijn nieuwe wezens van liefde.
Wat er was is niet langer.
Velen van jullie verwijzen naar de inhumane, anti-aarde activiteiten van leiders in alle aspecten van het leven op aarde. Ze lijken groter en meer gemeen dan ooit. In waarheid zijn ze alleen zichzelf aan het opblazen, ze helpen jullie en ze gaan allemaal over in liefde. Want zonder hun overdreven acties, nieuw, zouden jullie misschien toestaan dusdanig te zijn, want de meeste van deze acties hebben geen directe invloed op jullie.
Dit is het geboorteproces van jullie en de Aarde in Universele liefde.
En de acties van een paar – inhumane leiders zijn de minderheid – zijn niet de acties van iedereen.
In het verleden gaven jullie meer macht aan jullie leiders dan aan julliezelf. Jullie hebben niet langer iemand nodig die jullie vertelt hoe jullie moeten handelen of wie jullie zijn. In waarheid leren jullie hoe te functioneren in deze Nieuwe Aarde in jullie nieuwe wezen wanneer jullie de waarde verminderen van de filosofieën en acties van de zogeheten leiders.
Je bent een nieuwe jij, jullie zijn een nieuwe jullie in al jullie liefhebbende glorie die geboren wordt in/op deze Nieuwe Aarde van liefde. Een geboorte die jullie ongemak van elke geboorte op Aarde verschuift in een glorieus lied van vreugde en liefde. Het is alleen dat jullie je nieuwe vaardigheden vergeten terwijl jullie door het geboortekanaal van de Nieuwe Aarde worden geduwd en teruggaan naar herinneringen aan wat eerder was. Dat is nu niet, omdat jij en miljoenen aardwezens zullen getuigen zodra jullie je realiseren hoe anders jullie zijn.
De leiders die jullie bang en boos maken zijn alleen maar bezig hun belangrijkheid op te blazen, zoals ze voor dit leven voor de geboorte hebben afgesproken. Ze zijn meer cartoonachtig dan een liefhebbend individu. Des te gemakkelijker voor jullie om te herkennen en te negeren. Want dit leven gaat niet over het volgen van iemand anders dan julliezelf.
Dat betekent niet anarchie, maar in plaats daarvan de vrijheid om lief te hebben en liefdevol te zijn. Iets dat tijdens deze experimentele status op de Aarde werd ingeperkt. De Aarde is nu van Universele liefde, en daarom zullen jullie cartoonleiders snel vallen of falen.
Net zoals een pasgeboren baby snel evolueert van de behoefte aan volledige verzorging naar lopen en praten, zo is het nu voor jullie. Jullie zijn geboren of zullen binnenkort geboren worden – niet in pijn zoals de aardse gewoonte is, maar in liefde. En als meer en meer van jullie dat doen, zullen jullie leiders verdwijnen naar de achtergrond, want ze zijn niet langer belangrijke elementen van het aardse leven.
Zo zal het zijn. Amen.
Vertaald voor: wakkeremensen door Anja
Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIERvinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien