Angst: Domineert Niet Langer

 

Angst: Domineert Niet Langer

Gechanneld door: Brenda Hoffman – 22 Maart 2023 – voor Life Tapestry Creations

Dierbaren,

Er is geen reden meer voor angst – in ieder geval niet voor de angst die weken, maanden of jaren heeft geduurd. Jullie zijn nieuwe wezens in een nieuwe wereld.

Tegelijkertijd moeten jullie die angsten aanpakken die nog steeds dagelijks lijken op te duiken, of ze nu klein of levensbedreigend zijn. Want jullie zijn bezig met het creëren van nieuwe manieren om angst aan te pakken.

Jullie 3D-angsten waren de opeenstapeling van je angsten in dit leven en vorige levens. Dus meestal werd een mogelijke angst werkelijkheid toen je je bewust of onbewust zorgen maakte over gebeurtenissen in het verleden.

Nu zijn jullie overgestapt, zijn jullie angsten meer als wolken in de lucht – de ene dag wel, maar de andere dag niet. Deze verschuiving brengt je in de war, want je vraagt je af of je je zorgen moet maken of dat je een sprookje aan het creëren bent dat zal instorten omdat je niet voorbereid bent op het ergste zoals je in 3D was – dag in dag uit.

Het is niet langer nodig om bang te zijn voor je angsten – of om tijd te geven om de meeste angsten te verwerken, omdat ze nu vluchtig zijn.

Angst weegt nu net zo weinig mee als 3D-liefde ooit deed.

In 3D zocht iedereen naar liefde – vooral romantische liefde. Films, boeken en gemeenschapsinteracties ontwikkelden zich rond het vinden en behouden van liefde – alsof liefde een zinspelend en kostbaar iets is dat moet worden begrepen voordat het vervaagt of verdwijnt.

Angst was altijd een essentieel onderdeel van jullie 3D-leven – ondanks het geloof in en de behoefte aan romantische, ouderlijke en gemeenschapsliefde. Misschien werd je verliefd en vroeg je je af hoe lang het zou duren. Of je maakte deel uit van een gezin dat niet de liefde toonde of kon tonen die je nodig had. Of je vrienden waren niet zo liefdevol als je had gehoopt. Dus ook al heb je misschien liefde ontdekt, die liefde was vaak gekleurd door angst en schroom.

Het omgekeerde gebeurt nu. Maar misschien niet zo snel als jullie zouden willen, omdat jullie al 3D-eonen uitgehongerd zijn naar liefde.

Tegelijkertijd verschuiven je angsten van voorrang naar een klein onderdeel van je emotionele repertoire.

Je begint deze nieuwe taal van liefde net te begrijpen. Een taal die je leven voor altijd zal domineren.

Je nieuwe liefdestaal geeft weinig geloof aan de verschrikkelijke dingen die zouden kunnen of moeten gebeuren. In plaats daarvan richt het zich op de positieve elementen van je wezen. Dit is soms een moeilijk stuk om te verwerken, want ook al ben je eraan gewend bang te zijn, je voelt je niet zo op je gemak om van je leven te houden en te weten dat het alleen maar beter zal worden.

Natuurlijk hebben jullie media nog geen gebruik gemaakt van een wereld voorbij 3D. Voor media volgen reclamedollars. Dus terwijl je negatieve, angstaanjagende mediastukken ziet en hoort, wordt je innerlijke wezen meer bang dan ooit tevoren op Aarde.

Jullie media spreken niet langer tot of voor jullie.

Toegegeven, sommigen blijven een angstig leven accepteren en eisen het zelfs op. Zij zijn de aardbewoners die de voorschriften van de laatste uitzending volgen.

Jullie bevinden je niet langer in die arena van angst, zoals nu geldt voor miljoenen wezens op Aarde. In plaats van verstrikt te raken in dat op angst gebaseerde milieu, verras je jezelf met je kalme manier van doen. In ieder geval kalm nadat je jezelf met weinig succes hebt geprobeerd bang te maken. Ook al is er misschien wat woede of verrassingen, de angsten van gisteren lijken niet meer zo belangrijk.

Dat wil niet zeggen dat je niet bang moet zijn, maar dat je er steeds minder in slaagt jezelf bang te maken. Je leven is voorbij de angsten van gisteren geëvolueerd.

Je wordt steeds meer wakker met het gevoel dat alles in orde is in je wereld, ondanks iets dat ooit angst zou hebben veroorzaakt. En in tegenstelling tot je vorige 3D-leven waarin je het vaakst dacht dat je leven misschien wel goed zou komen als dit zou gebeuren, maar vanwege de overheersende angsten die je gedachten en acties kleurden, is dit nooit gebeurd.

Je bent een nieuw wezen in een nieuwe wereld. Een wereld die angsten reduceert tot beheersbare kortetermijnsegmenten. Liefde is het dominante thema geworden.

Jullie hoeven niet langer bang te zijn voor de toekomst of iets dat onverwachts gebeurt. Of dat je geen liefdevol leven zult hebben. Je hoeft ook niet bang te zijn dat, hoewel anderen misschien een geweldig leven hebben, je zoveel pech hebt dat je denkt dat je liefdes- en lachverwachtingen moeten worden geminimaliseerd.

Je 3D-angstleven is voorbij. Jij bent nieuw, en de Aarde ook. Je bent nu grondig verstrikt in een nieuwe wereld van liefde.

En je bent niet de enige. Jij en jouw Aardse cohorten domineren deze nieuwe wereld.

Verwacht liefde en vreugde. En weet dat angst nu een schaduw is die je soms aanspreekt maar niet langer je leven domineert. Zo zal het zijn. Amen.

Kanaal: Brenda Hoffman

Auteursrecht 2009-2023, Brenda Hoffman. Alle rechten voorbehouden. Voel je vrij om deze inhoud met anderen te delen, op je blog te plaatsen, toe te voegen aan je nieuwsbrief,
enz., maar behoud de integriteit van dit artikel door de auteur/kanaal op te nemen:
Brenda Hoffman & bronwebsitelink:
http://www.LifeTapestryCreations . com

Vertaling: wakkeremensen.org

   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien