3D Weet Niet dat er een Binnenin is

3D Weet Niet dat er een Binnenin is
Channeling door Brenda Hoffman, 9 September 2019
Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 6 September 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)
Jullie ontdekken waarschijnlijk wat schuld omdat jullie niet hebben gedaan of gezegd wat anderen en wat jullie verwachten. Jullie zijn anderen aan het genezen door hen hun sterke punten te laten vinden. Eonen lang geloofden jullie dat jullie sterker waren dan anderen, of dat het jullie verantwoordelijkheid was om voor anderen te zorgen ondanks jullie behoeften. In deze aardse chaos zullen anderen proberen jullie in de zorg te duwen, ook al zijn jullie dat niet meer.
Geliefden,
Vandaag is niet de dag om over jullie toekomst na te denken. Maar dan is het morgen noch de dag erna. Want jullie creëren elke dag jullie toekomst.
Velen van jullie vragen zich af, maken zich zelfs zorgen over jullie rol in deze nieuwe aarde. “Moet ik geduldig, afstandelijk of iets anders zijn dan wat ik voel? Waarom krijg ik geen groot beeld van mijn toekomst? ”
Dit is allemaal een doen in plaats van zijn, een 3D-focus.
Zijn in plaats van doen begint nieuwe betekenis voor jullie te krijgen.
Want wanneer jullie je cocon-fase verlaten, lijkt niets waarschijnlijk groot genoeg om een nieuwe richting te creëren. Hoewel jullie vrediger en ontspannen zijn, kan dat niet jullie toekomstige rol zijn, want jullie zou iets expansief moeten doen.
Wij voorspelden dat jullie je vrediger zouden voelen. Maar nu dat begint te gebeuren, vragen jullie je af wat er is gebeurd met de opwinding, het vuurwerk.
Omdat jullie vuurwerk niet langer op angst is gebaseerd, is jullie nieuwe opwinding nog niet te beschrijven. Want jullie beginnen net nieuwe sensaties en emoties te ervaren.
Veel van jullie 3D-opwinding was gebaseerd op prestaties of het vieren van de samenleving, of het nu gaat om huwelijk, academische vooruitgang, een promotie, kinderen, een nieuw huis of auto, enz.
Het meeste was omdat het tijd of verleden tijd was voor jullie om dit te doen volgens de samenleving.
3D opwinding was niet slecht, maar richtte zich in plaats daarvan op ontsnappen of iets bereiken dat anderen niet hadden of konden hebben.
Niet langer zullen anderen ooh en ah uiten over jullie perfecte bruiloft of prachtige nieuwe jurk, baan, huis of auto etc. Want wat jullie vreugde geeft, is niet noodzakelijk iets dat iemand anders wil.
Jullie bevinden je op een uniek pad met unieke behoeften en beloningen. Dan kan jullie nieuwe opwinding misschien zelfs beangstigend zijn.
Want er zullen niet langer veel uiterlijke succesindicatoren zijn – jullie nieuwe indicatoren worden van binnenuit gegenereerd.
Misschien lijkt dit minder opwindend dan het geval was toen jullie je nieuwe auto, huis of wat dan ook konden bespreken waardoor jullie een geheime vreugde konden voelen dat jullie meer hadden dan iemand anders.
3D vreugde en opwinding waren vergelijkend, concurrerend.
5D en verder vreugde en opwinding zijn intern.
Zo is het dat jullie samenleving door een verdeling breekt, welke de meeste alleen begrijpen als ze van 5D en verder zijn.
En degenen onder jullie van 5D zullen verbazingwekkend tevreden zijn met datgene wat jullie vóór jullie overgang nooit voor mogelijk hadden gehouden.
Jullie zijn een nieuw wezen met nieuwe behoeften, gedachten en acties. Geen daarvan is verenigbaar met 3D-verlangens. Het is dus zo dat degenen die volledig in 3D verstrikt zijn, jullie met medelijden zullen bekijken en degenen van jullie van 5D zullen hetzelfde doen voor die van 3D.
Het is een kloof die dagelijks belangrijker wordt.
Jullie blijven communiceren met degenen van 3D, maar niet op hetzelfde niveau als ooit het geval was. Die van 3D zullen gedijen als ze blijven vrezen voor die acties en mensen buiten hun wereld.
Degenen van 5D zullen zich afvragen waarom de samenleving iets voor iedereen betekent, aangezien de huidige samenleving is gebaseerd op angst en groepsdenken.
Het is dus zo dat hoewel de twee dimensies dezelfde ruimte zullen blijven bevolken, alles van behoeften tot opwinding uit twee filosofieën zal bestaan.
Jullie willen dat wij van dit Universum jullie vertellen dat alles uiteindelijk van 5D zal zijn. Dat is waar, maar niet noodzakelijk in dit leven.
Sommige mensen moeten hun 3D-identiteit behouden om jullie iets te geven om te vergelijken – dat is hun rol. Maar omdat degenen die volledig 3D zijn nu in de minderheid zijn, neemt hun angst dagelijks toe. Dat wat vroeger zo goed werkte – angst en woede – lijkt dagelijks minder krachtig te zijn.
Hoewel jullie misschien nog steeds boos worden op 3D capriolen, hoeven jullie niet mee te doen. Voordat jij, jullie en anderen overgingen, probeerden jullie allemaal dezelfde stukken binnen dezelfde angsten te verkrijgen.
Nu versplintert de samenleving. Jullie van 5D aanmoedigend om naar binnen te kijken, terwijl die van 3D niet eens begrijpen dat er een innerlijk is.
Jullie overgang is ongelooflijk succesvol geweest – met de hulp van diegenen van 3D die hun vreugde en nieuwe wezens in dit leven hebben opgeofferd om jullie te helpen jullie nieuwe wezen binnen te schuiven.
Want als 3D-angst niet ongebreideld was, zouden jullie misschien langer hebben gewacht met de overgang. Verandering is constant, maar niet de timing van die verandering. Dus degenen die diep in 3D verstrikt zijn, zijn jullie geheime duikplanken die jullie aanmoedigen om in de diepe wateren van het onbekende te duiken.
Ondanks soms jullie woede op/bij/met hun capriolen, worden jullie 3D-achtergronden met de dag meer dapper. Want des te meer overgang, dan worden degenen van 3D meer verward en ja, eenzaam.
Net zoals jullie misschien voelden toen jullie tientallen jaren geleden met jullie transitie begonnen. Want de schalen zijn veranderd van dat jullie de vreemde persoon zijn naar anderen die zich afvragen hoe jullie vrede projecteren gezien bij dit alles wat er in de wereld gebeurt.
Toegegeven, velen van jullie zijn keer op keer op de wagon van angst gesprongen om te ontdekken dat jullie angsten ongegrond of te ongemakkelijk waren om door te gaan.
Jullie zijn niet langer van 3D, noch zijn de meeste mensen. Sommige zijn net begonnen met de overgang. Anderen zitten in 4D en nog anderen, zoals jij, jullie zitten in 5D. Maar de meerderheid is niet langer van 3D. Iets wat jullie net beginnen op te merken, want jullie voelen je nu op je gemak met jullie eigenaardigheid, zodat jullie niet merken dat anderen jullie in verwondering observeren in plaats van angst.
Jullie zijn een nieuwe jij geworden met nieuwe rollen die niet omvatten beter te zijn dan anderen. Jullie nieuwe rol is misschien vogels kijken, wandelen of de hele nacht dansen. Het maakt niet uit wat jullie vreugde geeft of opwinding geeft. Het is jullie vreugde, jullie pad en jullie opwinding.
En hetzelfde geldt voor iedereen die evolueert.
Wat die liefdevolle wezens betreft die 3D durven te blijven, begrijp alsjeblieft hun pijn als ze hun vreugden van macht en beheersing van anderen door hun vingers zien glippen. Verdienen ze jullie medelijden? Dat is aan jullie. Als het goed voelt om dit te doen, doe dat dan. Maar als dat niet zo is, is dat zo. Want in dit leven, zoals in alle levens, hebben jullie keuzes.
Het is niet jullie rol om degenen die van 3D zijn meer te dragen dan het was als hun rol om jullie te verzorgen toen jullie je unieke 5D-pad vonden.
Zo zal het zijn. Amen.
Vertaald voor: wakkeremensen door Anja