De Federatie van Licht via Blossom Goodchild,

De Federatie van Licht via Blossom Goodchild, 26 november 2023

Blossom: Hallo, mensen. We nemen absoluut de taken op ons waarvoor we getekend hebben, en door dat te doen, schiet onze vibratie omhoog naar de sterren. Wat een Goddelijk Plan is dat. Wanneer je je afstemt op de Vibratie van zuiverheid van jezelf, en de punten verbindt met mensen over de hele wereld die op dezelfde pagina staan … de Liefde voelen … begrijpen hoe het allemaal werkt … wel, dan is het gewoonweg geweldig!

Federatie van Licht: Welkom, Blossom, welkom aan elke Mooie Ziel die hun Hart vindt resoneren in de woorden die we aanbieden en de Vibratie waarin we hen brengen.

Het spreekt vanzelf, Blossom, dat hoe Hoger jouw Vibratie wordt, hoe Hoger de frequentie door jou/doorheen jou ontvangen kan worden … om dan op een Hoger niveau geabsorbeerd te worden door allen die ook hun Vibratie hebben toegestaan … en eraan gewerkt hebben … die nu ‘deelgenomen heeft’ aan deze Grote Opstand!

Blossom: Yep. We zijn het echt aan het ‘krijgen’.

FvL: Ja. Dat doen jullie. Weet je nog dat we altijd zeiden ‘als je ‘het krijgt’ … zul je het WETEN’?

Nou … nu weet je het!

Dat wat in Ieder van ons plaatsvindt, is op een schaal die het dak doet stijgen … Wij geloven is de uitdrukking die jullie gebruiken.

Daarom, binnen dat WETEN van jou …. kun je je voorstellen hoe dit WETEN ALLES verandert omdat zovelen het ook ‘krijgen’.

De eigenlijke Vibratie waarin men verblijft ‘Doet het’… helemaal zelf!

JULLIE … IEDER KAN HET NU VOELEN!

DEZE VERANDERING BINNEN JEZELF … DIT WETEN … DIT BEWUSTZIJN … verandert jullie PLANEET.

HET IS VERANDERD en eindelijk zijn jullie in staat om dit zelf te ervaren.

Jullie komen tot conclusies die jullie misschien pas vijf jaar geleden hadden verwacht te bereiken.

Je had geen idee hoe de dingen zouden aflopen. Er is zoveel onzekerheid over de uitkomsten van alles wat ‘getoond’ wordt als jullie werkelijkheid … en toch … diegenen onder jullie die ‘het snappen’ … maken zich hier geen zorgen meer over.

De uitkomst zal bepaald worden door de reactieve verantwoordelijkheid van de Zielen die hun Groeiend Ontwaken begrijpen.

Blossom: Dat is een hele mond vol. Kunnen we dat opsplitsen?

FvL: Ik bedoel, Blossom, dat velen nu begrijpen dat iemands reactie op ‘wat dan ook’ de uitkomst van elke situatie verandert.

Dat moet wel.

Daarom is de manier waarop je nu ‘Wat is’ accepteert als zijnde ‘Wat is’ … de weegschaal aan het doorslaan op een manier die zo’n immense Vreugde brengt aan diegenen van ons in andere rijken.

Van waar wij verblijven … kunnen wij getuige zijn van de Energie die op jullie Planeet verschuift naar een veel vollere ervaring van zichzelf.

DE ENERGIE VAN LIEFDE STROOMT NU MET ZO’N SNELHEID DOOR … OMDAT HET KAN!

Omdat … er nu genoeg van jullie klaar zijn om het te absorberen en aan het werk te gaan!

Blossom: Nou, als men op is … is men zeker op! Het ‘gevoel’ is echt de Waarheid van dit alles. Dat gevoel van LIEFDE dat zoveel groter/helderder/stralend is… effulgent (stralend)* zelfs!!!

FvL: Blossom, we zijn inderdaad zeer verheugd over de vooruitgang die alles wat in jullie wereld plaatsvindt in hoog tempo aan het transformeren is.

We hebben het er al eerder over gehad dat er veel achter de schermen gebeurt. Het is misschien moeilijk geweest voor velen om erop te moeten vertrouwen dat wat wij aanbieden correct is. Want er is weinig bewijs van geleverd.

Toch zeggen we jullie nu … dat dergelijk bewijs binnenkort op grotere schaal aan de oppervlakte zal komen. Niet alleen voor hen die op zoek gaan … maar ook voor die Zielen die ‘zich er niet van bewust zijn’.

EN WAT EEN TUMULT ZAL ER ZIJN.

Maar onthoud altijd … DIT IS EEN Goddelijk PLAN.

Er is een Masterplan dat is bedacht om aan elke mogelijkheid tegemoet te komen.

Blossom: Ik weet niet precies wat je bedoelt.

FvL: BLOSSOM, DAT WAT ONTHULD ZAL WORDEN IS OP EEN SCHAAL DIE HET VOORSTELLINGSVERMOGEN TE BOVEN GAAT.

Blossom: Nou, tegenwoordig, vrienden, worden je hersenen regelmatig opgeblazen en toch … is dat wat ooit ondenkbaar was, nu min of meer de norm geworden.

FvL: WACHT MAAR AF, BLOSSOM GOODCHILD, EEN EN AL! DAT WAT KOMEN GAAT … ZAL INDERDAAD VERBIJSTEREND ZIJN.

Maar … jullie zijn er bijna klaar voor.

Blossom: Dus, ik vertrouw erop dat ik de sfeer van dit gesprek niet verlaag als ik vraag wat er dan gebeurt, met betrekking tot laten we zeggen, Furgus de schimmel en de vergrendeling die ons naar Fase twee leidt. Met alle respect, is dat allemaal uit het oog verloren?

FvL: HET IS VERWEVEN MET AL HET ANDERE DAT JULLIE TE WACHTEN STAAT.

Blossom: Ik zou willen dat we iets meer wisten, of tenminste het ‘wanneer’. Maar, zoals je zei … het is niet aan ons om dat te weten, want als we dat zouden doen … zouden we dingen veranderen door onze gedachtepaden.

FvL: Dat is juist.

Wat wij wensen dat jullie van dit gesprek aannemen, is dat wat zal plaatsvinden jullie inderdaad zal doen schudden tot in de kern, zoals we al vele malen hebben gezegd.

Dit kan niet vermeden worden, want DE WAARHEID is zo heel anders dan wat jullie verwachten.

Neem echter nota van hoe dit gesprek begon en hoe jullie nu op een veel Hoger niveau opereren dan voorheen.

DAAROM, HOE SCHOKKEND ‘DE ONTHULLINGEN’ OOK ZULLEN ZIJN … JULLIE WETEN DAT JULLIE DE MOED, DE KRACHT EN JA, BLOEI … ZELFS DE VREUGDE IN JEZELF HEBBEN OM JEZELF NAAR DE ANDERE KANT TE ZIEN GAAN.

We hebben ook vaak over ‘De Brug’ gesproken.

ALLES WAT JULLIE VAN BINNEN HEBBEN VERZAMELD … ALLE KENNIS EN BEGRIP VAN LIEFDE ZELF ZAL JULLIE ER DOORHEEN LEIDEN.

Niet alleen zal het JOU erdoor leiden … je zult dan de middelen hebben om zoveel anderen te leiden, die geen idee hadden dat er iets plaatsvond … zij die zich zo verloren en bang voelen … je zult hen bij de hand nemen en hen naar de veilige haven in hun eigen Zielen leiden, zodat zij ‘het Licht aan het einde van de tunnel kunnen zien’ … en na verloop van tijd … zullen ook zij hetzelfde doen … voor anderen … en …

HET ZAL DE MEEST GLORIEUZE MARS NAAR DE VRIJHEID ZIJN!

Blossom: WOW. Die laatste zin droeg zoveel Energie met zich mee. In mijn gedachten was het alsof onze hele Stam met en in het Licht wandelde.

FvL: Een Licht, Liefste Blossom, dat zo anders voelt dan het Licht waarover je in deze dagen spreekt.

Blossom: Kun je over dat verschil praten?

FvL: EEN LICHT DAT VAN EEN VEEL HOGERE KRACHT IS.

Als je spreekt over hoe je je nu voelt … nu je het ‘snapt’ … met alle respect, dit is slechts het topje van de ijsberg.

Terwijl de duistere energieën die jullie Planeet zo lang hebben geregeerd, nu gedwongen worden te vertrekken, staat het een Groter Licht toe aanwezig te zijn … te VOELEN.

Een gevoel van op een andere Planeet te zijn … in een andere Dimensie … omdat het zo prachtig VOELT … zo Gevend.

Alles, Liefste zielen … zal zo’n Goedheid VOELEN.

Elk woord dat je spreekt zal vanuit Liefde komen en daarom kan een ander niet gekwetst worden.

Niemand zal zich minder waard voelen.

Blossom: Sorry dat ik je onderbreek … je zegt ‘niet één’ … dus omvat deze nieuwe Vibratie iedereen? Want we bevinden ons allemaal op verschillende niveaus, nietwaar?

FvL: Ja. Inderdaad. Dus, terug naar eerder in dit stuk toen we spraken over Zielen die één iemand naar de Brug leiden en dan leiden zij op hun beurt anderen enzovoort, enzovoort.

Elk van hen zal ‘er komen’ op het exacte moment dat ze hebben afgesproken om dat te doen.

Er was al zoveel afgesproken voordat jullie kwamen.

Het Goddelijke Plan werd vanuit die positie begrepen.

Zoveel Zielen stemden ermee in om in een minder Licht getoond te worden dan ze in werkelijkheid zijn, om hun rol te spelen in het wakker maken van anderen. Het was geen gemakkelijke rol om je als vrijwilliger aan te melden en je moest extreem sterk en inderdaad onzelfzuchtig zijn… om je hand op te steken.

Dit is waarom we zeggen dat je een ander niet moet veroordelen … op welk niveau dan ook. Want je kent de redenen niet waarom ze zich gedragen zoals ze doen.

Hoe moeilijk het ook lijkt om te begrijpen … velen die minder ontwaakt ‘lijken’ hebben ermee ingestemd om dit namens jullie te doen.

Blossom: Ja. Je noemde dat laatst in het ‘Soul Soother’ evenement. Ik vond dat opnieuw een openbaring. Ik zeg ‘weer eens’, want ik wist het op een bepaald niveau, maar ik had het nog niet in context geplaatst met betrekking tot degenen die lijken te slapen in de omstandigheden waar we de laatste jaren doorheen gaan.

FvL: Beoordeel een boek nooit aan de kaft, lieve Blossom.

Blossom: Ik doe mijn best om dat niet te doen. Nou … iemands geest zal nadenken over wat op Aarde deze waarheden zullen zijn. Want velen denken dat we het al weten… maar het blijkt van niet.

FvL: SLECHTS WEINIGEN WETEN HET. ZIJ MOETEN.

Wij stellen voor dat jullie niet nadenken, want jullie kunnen niet raden.

Maar weet dit … het is zoveel GROTER op de verrassingsschaal dan je je kunt voorstellen.

Blossom: Dus je zei. Het enige probleem met dit alles is …. het wachten!

FvL: Het wachten is geen probleem, Blossom, want het is geen wachten. Het is toestaan dat alles stroomt… dat alles op zijn plaats valt precies zoals het is neergelegd in het goddelijke plan.

Blossom: Heel erg bedankt, jongens! Een goede sessie! In dankbaarheid. In Liefdevolle Dienstbaarheid. IK BEN.

*Effulgent. Om te schijnen en Licht uit te stralen!

DONATIES zijn altijd een mooie zegen. Veel dank!

http://PayPal.Me/RainbowLight444

Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Martien – Wakkeremensen.org