De Federatie van Licht: Nulpuntenergie

 

De Federatie van Licht: Nulpuntenergie

Gechanneld door: Blossom Goodchild – 5 Februari 2023

Blossom: Goedemorgen aan Jullie. Ik heb dit onverwachte gat in mijn agenda gevonden, dus ik dacht ik probeer de channelling nu te doen. Ik hoop dat het werkt.

Federatie van Licht: Dierbare Blossom. Welkom, Alle Zielen die hun weg naar deze communicatie hebben gevonden. Want het is jouw Hart dat je hierheen heeft geleid. Want het is je Hart dat de Waarheid in alle dingen herkent. Er is geen betere radar dan jullie Hart, Dierbaren.

Blossom: Dank u. Heel waar. Ik vroeg me af of je met ons kon spreken over de EES en Med bedden enz. In feite, alle Quantum Healing apparaten in het algemeen, als je wilt?

Federatie van Licht: Het zou ons een genoegen zijn, Blossom. Want het openstellen van zulke instrumenten wordt een nieuwe manier van leven voor velen.

Het maakt niet uit dat je niet begrijpt hoe ze werken. Maar het is van groot belang dat je weet dat ze werken en je een grote dienst bewijzen.

Blossom: Wat bedoel je daarmee?

Federatie van Licht: HET SPREEKT VANZELF DAT DE GENEZER IN IEDER VAN HEN SCHUILT.

ER IS GEEN GROTERE GENEZER DAN HET ZELF.

Maar, bijvoorbeeld, het EES is een ENERGIE VERSTERKINGSSYSTEEM. Het versterkt je Energie en werkt op een niveau dat niet gezien, gehoord of aangeraakt kan worden. Het creëert een Energie … een Nulpuntenergie … en binnen die ruimte … is alles in vrede … komt alles in balans.

Blossom: Ik ben gezegend met twee sessies van vier uur en ik kan zeker instaan voor die Vrede. Het duurt ongeveer tien minuten voordat mijn geest zich sluit en ik in een diepe ontspannen toestand kom. Hoe werkt dat?

Federatie van Licht: Omdat Zero Point Energy je boodschappenlijstje niet gaat herschrijven. Het gaat niet over de telefoontjes die je moet plegen of de werkafspraken die NU gerealiseerd moeten worden.

Nulpuntenergie is je vriend in VREDE. Het laat de geest uitschakelen en laat het ‘zelf’ in een andere ruimte ZIJN. Zou je zeggen dat je je bewust bent van waar die ruimte is, Blossom?

Blossom: Nee. Ik ‘zonk’ gewoon uit. Ik heb niet het gevoel dat ik slaap, hoewel, ’tijd’ verdwijnt simpelweg.

Federatie van Licht: Omdat er geen tijd is in de ruimte van Bewustzijn … en dit is waar je heen gaat. Dit is waar je je uitschakelt … afstemt … en dan afstemt op je Waarheid … en dan is de wonderbaarlijke sleutel om het systeem aan het werk te laten gaan … op jou … op je lichaam.

Er zijn wonderbaarlijke resultaten geboekt, zoals velen van jullie weten. Toch benadrukken we nogmaals … het is jullie WETEN dat het werkt dat de ultieme genezer is.

Blossom: Kunnen jullie geloven dat er gezegd wordt dat het EES allemaal oplichterij is … en dat het van de duistere kant is om “stiekem” ons DNA te veranderen enz.

Federatie van Licht: Ja. Dat kunnen we geloven. Voor alles en iedereen die van het Hoogste Licht is en voor het Hoogste Goed van allen … moet het duister infiltreren, om negatieve gedachten te plaatsen, zodat de Energie van Licht die het is, gedimd wordt. Nogmaals … we stellen voor het aan je Hart te vragen.

Blossom: Welnu, toen ik hoorde van dergelijke rotzooi, keek ik in mijn hart en herinnerde me hoe ik me daar voelde en dacht ook aan de dame die het ‘creëerde’. Voor mij kwam het antwoord van mijn hart terug LICHT, LICHT, LICHT. WAARHEID. WAARHEID. WAARHEID.

Federatie van Licht: Blossom … er zijn zoveel ‘instrumenten’ die in de komende dagen onder de aandacht zullen worden gebracht … OMDAT HET IN ALGEMEEN VOOR DEZE WEG VAN HEALING IS.

Deze ziekten … deze indringers in het lichaam, waren nooit bedoeld om deel uit te maken van wat jij bent. Het is een lange reis die je in deze tijden onderneemt, om niet alleen je fysieke lichaam, maar ook je Wereld te ontdoen van ALLE DINGEN die er niet thuishoren.

Deze nieuwe hulpmiddelen zullen meer en meer gebruikt worden en gemakkelijk beschikbaar worden … mettertijd, voor velen. Maar voel je niet gedupeerd als je niet in de buurt bent van zulke faciliteiten.

WANT JE WEET DAT ‘JIJ’ JOUW GENEZER BENT.

Zelfs als je wonderbaarlijke gebeurtenissen tegenkomt waar een ander iemand heeft “genezen”. Die ‘ander’ is slechts de facilitator. Een genezing kan niet plaatsvinden tenzij jouw ziel ermee instemt.

Blossom: Wacht even … waarom zou een Ziel er niet mee instemmen?

Federatie van Licht: Blossom, je zou verbaasd zijn.

Blossom: Dat ben ik al!

Federatie van Licht: Wanneer een Ziel klaar is om geheeld te worden … zal dat gebeuren. Soms heeft een Ziel bepaalde emoties nodig of inderdaad, we zouden kunnen schrikken en zeggen … ‘lijden’ om deel uit te maken van hun NU … zodat ze kunnen worden wie ze moeten zijn.

Blossom: Ik weet wat je bedoelt, maar sommigen misschien niet. Sommigen zullen zeggen: “Waarom moet ik lijden?

Federatie van Licht: En wij zouden antwoorden… omdat je het vroeg.

Blossom: En zij zouden antwoorden … “Was ik op dat moment ‘uit mijn gezicht’?

Federatie van Licht: En wij antwoorden: “Nee. Je vroeg om bepaalde aspecten van het leven te ervaren om meer te begrijpen van wie je bent. Is het niet door lijden dat wanneer je eruit komt … een onbekende kracht van binnen wordt gevoeld?

Blossom: Ja. Voor mij… altijd.

Federatie van Licht: Dus eigenlijk hoeven we niet meer te zeggen.

Blossom: Toch, als iemand genezen wil worden en het gebeurt niet… moet het toch dieper gaan dan het feit dat ze erom vroegen om hen sterker te maken?

Federatie van Licht: Het is niet alleen kracht die wordt opgedaan, Blossom. Het is het begrip van de ziel van zichzelf. Er zijn vele scenario’s met grote en uiteenlopende redenen waarom de een niet genezen is en de ander wel.

Sommige Zielen “voelen” diep van binnen dat zij moeten lijden als gevolg van een verbinding in een vorig leven waarin zij een ander groot onrecht hebben aangedaan en “voor hen” is het alleen door dat grote onrecht te ervaren … in/voor … zichzelf dat zij in staat zijn zichzelf te vergeven. Ook al heeft de Ziel die in dat vorige leven onrecht werd aangedaan hen vergeven.

Blossom: Ik hoor ‘Dienstbaar aan de Ziel’. Maar krijg er geen zin bij.

Federatie van Licht: ‘Dienstbaar aan de Ziel’ Blossom, hoeft niet echt in een zin, want het spreekt voor zich.

Het is jouw verantwoordelijkheid om je Ziel van dienst te zijn… net zo goed als het jouw verantwoordelijkheid is om je Ziel van dienst te zijn.

Jullie motoren in jullie auto’s hebben onderhoud nodig. Dingen moeten onderhouden worden om op hun hoogst mogelijke niveau te kunnen functioneren.

Voor je Ziel is het niet anders.

Hij heeft aandacht nodig.

Hij moet verzorgd/verzorgd/geliefd worden.

Als hij niet de nodige aandacht krijgt, kunt je er niet het beste uit halen.

Zo simpel is dat.

Blossom: Dus, manieren om de ziel te dienen zijn?

Federatie van Licht: OM HET LIEF TE HEBBEN… MEER DAN HET LEVEN ZELF.

Blossom: Ik neem aan dat dat gewoon een uitdrukking is… als het Leven zelf Liefde is.

Federatie van Licht: Correct.

OM HET JOUW TIJD TE GEVEN.

OM HET TE EREN.

OM ERMEE TE SPREKEN… NIET ERTEGEN.

Blossom: Wat is het verschil?

Federatie van Licht: Als je ertegen spreekt, spreek je erbuiten. Als je ‘met het’ spreekt, spreek je erin… als het… je bent ervan…

JE BENT JE ZIEL.

ALLES WAT BUITEN JE IS, IS DAT NIET.

LEEF IN JE ZIEL.

Want zo vaak is het alsof… je er een tijdje buiten bent gestapt. maar natuurlijk is dat niet mogelijk. Toch kan het zo voelen.

STAP TERUG NAAR BINNEN… LOOP NAAR BINNEN.

Een reis wordt niet verbeterd door hoeveel stappen de voeten zetten en hoe ver men gelopen heeft in kilometers.

DE GROOTSTE REIS VAN ALLEMAAL, LIEVE ZIELEN, IS DE REIS DIE JE IN JE HART MAAKT.

Dat is de meest verkwikkende Energetische ‘reis’ van allemaal.

Er is zoveel aan de buitenkant… zoveel te ervaren… zoveel te zien, aan te raken, te ontmoeten…

MAAR AAN DE BINNENKANT IS EEN HEEL KONINKRIJK… JOUW KONINKRIJK… GODS KONINKRIJK… HET KONINKRIJK VAN DE LIEFDE… HET KONINKRIJK VAN HET LEVEN…

Noem het wat je wilt, maar toch, daar is het… in jou.

En in dat koninkrijk, zoals gezegd, zijn vele deuren.

Jij hebt de sleutel van elk van die deuren. Maar ze kunnen alleen ontgrendeld worden als je er klaar voor bent.

LIEFDE weet wat er achter elke deur zit… en jij ook. Maar op deze innerlijke reis zal je Ziel je op het juiste moment naar de juiste deur leiden. Want je … moet klaar zijn in je ZIJN om te accepteren wat, en te absorberen wat, aan de andere kant is.

WEET, WEET, WEET, DAT JE LIEFDE VAN DE HOOGSTE ORDE BENT.

WEET, WEET, WEET, DAT JE … GEKOZEN HEBT/WERD … OM HIER OP DIT MOMENT TE ZIJN OM JE ZIEL OP ZO’N MANIER TE LEIDEN, DAT HET LIEFDE UITSTRAALT VIA JOU … VAN JOU … NAAR ALLES WAT IS.

WAT EEN EXTREME VREUGDE VOOR DE ZIEL OM DAT TE DOEN!

Blossom: Inderdaad. Juist dat weten maakt dat ik me zo EFFECTIEF voel!

Federatie van Licht: We zijn ons bewust van dat woord en zijn blij in de wetenschap dat jij je er nu ook bewust van bent.

Blossom: Licht schijnen … Licht uitstralen … JA! JA! JA!

Federatie van Licht: JA! JA! JA! …en je kunt dat licht nu voelen terwijl je het aanbiedt aan het geheel.

Het is allemaal zo eenvoudig, nietwaar?

Blossom: Inderdaad, dat is het, en hoe meer we het ‘snappen’… hoe makkelijker het wordt.

Federatie van Licht: Liefste Blossom … Liefste Zielen, Wees … in/van/als … Dankbaarheid voor alles wat je bent in dit nu. Maar wees ook dankbaar voor alles wat je bent geweest en zult worden.

ER KOMT ZOVEEL DAT JULLIE HARTEN ZAL VULLEN MET EEN GEVOEL VAN DANKBAARHEID.

JULLIE ZIELEN ZULLEN OVERLOPEN VAN LICHT… TERWIJL JULLIE DOORGAAN… OM DE WERELD TE VERANDEREN.

Blossom: Oh, dank u. Dank u. Dank u. In dankbaarheid. In liefdevolle dienstbaarheid.

IK BEN.

Kanaal: Blossom Goodchild

Vertaling: wakkeremensen.org