De Federatie van Licht

 

De Federatie van Licht

Gechanneld door: Blossom Goodchild – 18 maart 2023

Blossom: Hallo aan jullie, en kom met veel liefde in dit gesprek. Nou, natuurlijk, mensen willen graag weten of jullie iets te zeggen hebben over de banksituatie in de States? Niet echt ‘ons pakkie aan’, maar ik wilde het toch proberen.

Federatie van Licht: Welkom, Blossom. Welkom aan iedereen. We genieten zo van deze discussie en toch is het niet altijd gepast om bepaalde vragen te beantwoorden. Echter, over dat onderwerp, zullen we zeggen dat ‘De Muren zullen vallen’. We hebben eerder gesproken over het domino-effect en dit zal heel duidelijk worden.

Veel woede zal voortkomen uit deze “gang van zaken” en degenen die “denken” dat zij de leiding hebben, zullen moeten proberen de boel te sussen … hoewel het tumult grote veranderingen teweeg zal brengen, naarmate meer en meer mensen zich bewust worden van het feit dat degenen “aan de top” … degenen die “doen alsof” zij “voor het volk zijn” … eigenlijk alleen maar voor zichzelf zijn.

Het zal niet noodzakelijkerwijs zo zijn dat voor velen een ontwaken van een Zielekarakter zal plaatsvinden, om te beginnen … maar om tot inzicht te komen, een aanvaarding dat zij “gedupeerd” zijn, zal veel in hen losmaken … wat op zijn beurt iemand zal doen beseffen … dat er veel meer is aan WIE ZIJ ZIJN als een ZIELS WEZEN… En Jullie zijn je er waarschijnlijk van bewust dat wij zeggen … en dat is waar jullie in het spel komen.

De onrust die zal ontstaan, zal vrede brengen!

Blossom: Interessante uitspraak, maar ik snap het.

FvL: Wat wij willen delen, is dat als men eenmaal in het midden staat van wat komen gaat… het niet iets is dat jullie Planeet voor jaren en jaren zal overspoelen.

Zodra de Waarheden zijn onthuld en de ‘gewone’ mensen, met respect … zijn afgekoeld en in het reine komen met alles wat IS … zullen de deuren weer worden geopend. Natuurlijk kunnen we geen tijdschema geven … maar als alles in beweging is … zal/zou het soepel moeten verlopen volgens HET GODDELIJKE PLAN.

Je wilt ook graag weten of wij iets te zeggen hebben over het einde van deze maand maart, klopt dat?

Blossom: Wel, het is gewoon dat er veel gezegd wordt over een portaal dat opengaat en dat naar vele mogelijkheden leidt. Ik denk dat het gebeuren met de bank, kan leiden tot iets groters?

FvL: Lieve Zielen, we kunnen niet ontkennen dat de Energieën die nu binnenstromen EXTREEM zijn … en in samenhang met Planetaire aspecten die plaatsvinden zal er een wervelwind … van Genoegens … zichzelf presenteren.

Blossom: Genoegens?

FvL: Inderdaad.

Blossom: Toch zijn er al vaker portalen geopend, en niemand zou het echt weten, tenzij het door buitenaardsen was verklaard.

FvL: Maar dit is anders.

Blossom: In welk opzicht?

FvL: DE KRACHT VAN LICHTENERGIE.

Blossom: Ik ben geen expert in portalen en hun eigenschappen. Welke kant gaat het op? Naar binnen of naar buiten, als je me begrijpt?

FvL: Dat doen we, Blossom. Portalen gebeuren niet zomaar. Ze worden gecreëerd.

Blossom: Door wie?

FvL: Door hen die niet van de Aarde zijn. Ze kunnen nieuw of oud zijn. Oude kunnen sluimeren tot ze weer nodig zijn. Nieuwe zijn ‘strategisch geplaatst’ en worden gemaakt om… bijvoorbeeld, ‘allerlei soorten door te sturen’.

Blossom: Niet allerlei soorten zoethout?

FvL: We begrijpen de grap … Mr Goody’s favorieten.

Blossom: Inderdaad, dat waren ze. Maar goed, we dwalen af… “alle soorten”, bedoel je?

FvL: Portalen zijn intense energieblazers.

Blossom: Kunnen ze gevaarlijk zijn?

FvL: Oh, ja. Afhankelijk van wie ze in handen krijgt. Want hun ontwerp is zo ingewikkeld en in verkeerde handen kunnen ze veel schade aanrichten als men hun ‘systemen’ niet begrijpt.

Blossom: Dus het klopt dat in bepaalde handen hier op Aarde, portalen zijn gecreëerd?

FvL: Nee, niet gecreëerd. Want hun technologie is vergevorderd. Toch zijn ze “ontdekt” en in grote beslotenheid “afgegrendeld” en zijn veel topwetenschappers “binnengehaald” om de technologie aan te boren. Maar veel ervan is niet van deze Wereld en daarom is veel ervan voor deze Zielen een gokspel.

Blossom: Ik stel me altijd portalen voor die zich openen en in de lucht verschijnen. Maar dat is niet juist, toch?

FvL: Sommige, in feite vele, zijn ‘in de lucht’, Blossom. Maar er zijn er ook veel die aan de aarde vastzitten, zodat datgene wat binnenkomt veilig kan landen.

Blossom: Bedoel je daarmee ‘zij’ die doorkomen’?

FvL: Dat doen we. Maar ook objecten van elders die nodig kunnen zijn voor een bepaalde missie… en als ze volbracht zijn, keren beiden terug.

Blossom: Missie? Wat voor missie?

FvL: Veel. Subtiel uitgevoerd, zonder medeweten van degenen die op aarde verblijven.

Blossom: Kunt je niet één piepklein voorbeeld geven? Ik sluit mijn ogen, toch komt er geen beeld door.

FvL: Omdat het net genoeg is om te zeggen wat we gezegd hebben. Details kunnen komen wanneer meer wordt begrepen over vele dingen op jullie Planeet.

Blossom: Weten jullie, kerels, soms kunnen jullie echte feestneuzen zijn!

FvL: Altijd veilig, Blossom.

Blossom: Eerlijk genoeg! Goede beslissing. Dank je. Dus die op Aarde zijn meer als deuropeningen, om in en uit te gaan, en die in de lucht zijn voor energie, klopt dat?

FvL: Die in de lucht, Blossom, worden voor veel meer gebruikt dan dat. Ja, energie… wil je geloven dat er vele, vele ‘verhulde portalen’ in jullie atmosferen zijn die aan en uit gezet kunnen worden als dat nodig is.

Blossom: Ja, dat klinkt uitvoerbaar.

FvL: Ze hebben veel verschillende toepassingen. Om energie binnen te laten en ook om energie die storing veroorzaakt weg te zuigen.

Blossom: Waar gaat het heen?

FvL: Het wordt afgebroken door de reis van het portaal en verspreid in ‘nergens land’ waar het volledig verdampt.

Blossom: Dat zal heel handig zijn in de komende dagen.

FvL: Het is al heel handig geweest in voorbije dagen, Blossom.
Natuurlijk begrijpen velen van jullie dat deze ‘vortex stations’ vele schepen van vele Planeten toelaten om in en uit te varen. Maar, laat het bekend zijn… dit zijn geen dagtochten voor plezier. Elke binnenkomst van een schip is op een of andere opdracht.

Elk schip wordt gecontroleerd en heeft een bepaald doel om de Aardse atmosfeer binnen te gaan.

Deze Vortex stations zijn ook wendbaar.

Blossom: Dat is logisch als ze energie zijn. Klopt het dat verschillende portalen je naar verschillende bestemmingen brengen? Zoals op de juiste trein stappen?

FvL: Ja. Ze kunnen worden geprogrammeerd en ingesteld op een bepaalde bestemming of tijd. Verleden heden of toekomst.

Maar er zijn vele ’types’ die ontworpen zijn om op een bepaalde manier te presteren.

Liefste Blossom, wat jullie kennen als geavanceerde technologie op jullie Planeet is in feite, zoals velen van jullie weten… zo basaal vergeleken met wat bekend is in de hele Kosmos.

Blossom: Waarom ligt de Aarde zo ver achter? Ik denk dat het antwoord kwam toen ik dat schreef.

FvL: Ja, Blossom. Technologie kan ten goede of ten kwade worden gebruikt. Als degenen wiens harten gevuld zijn met hebzucht de leiding hebben en weten wat er met zulke ’technologiën’ gedaan kan worden, voorspelt dat niet veel goeds. Veel schade, veel misdaden zijn al gepleegd.

Op dit moment is datgene wat men op Aarde kent veel geavanceerder dan het ‘grote publiek’ weet. Veel meer. Veel ravage is daardoor ontstaan.

Daarom is datgene wat bekend is in geavanceerde beschavingen buiten bereik van de Aarde. Het zou veel te gevaarlijk zijn.

Wanneer dit alles verandert … en dat zal gebeuren … Oh, Liefste Blossom, Liefste Zielen … zullen er zulke genoegens uit voortvloeien …

DIT ALLES ZAL KOMEN.

Blossom: Wat ons terugbrengt naar het begin toen je zei dat dit portaal dat opengaat, genoegens zal brengen.

FvL: Velen van jullie voelen al het doorsijpelen van deze energie om jullie voor te bereiden en aan te passen … en genieten enorm van de geschenken.

Wanneer het zijn deuren opent … zal het een beetje tegelijk zijn, anders zou het teveel tegelijk zijn. Toch, zeggen wij jullie … dat kleine beetje per keer zal genoeg zijn om jullie van je sokken te blazen … denken wij.

Blossom: Dat doen we ook! We hebben rare gezegden hier beneden!

FvL: Al deze Hogere Energie komt door in perfecte timing om samen te vallen met de ondergang van de duistere zielen en hun capriolen.

Deze energie zal jullie in staat stellen jullie Hogere Kracht te VOELEN EN TE VERBINDEN en jullie bij te staan in jullie WETEN hoe jullie je moeten gedragen.

Ja, we hebben niet verborgen dat jullie een hobbelige rit te wachten staat. Maar tegelijkertijd hebben we jullie ook aangemoedigd.

Laat ons jullie daaraan herinneren.

JULLIE WETEN EN KRACHTEN ZULLEN ZICH VERSTERKEN… ZE ZIJN AL AAN HET VERSNELLEN.

Dus, lieve zielen, voor degenen die bang zijn voor wat komen gaat…

LAAT LOS!

LAAT ALLE ZORGEN LOS,

JULLIE KWAMEN NAAR DE AARDE OM EEN ROL TE SPELEN IN EEN GODDELIJK PLAN… EEN ‘GODDELIJK’ PLAN.

ALLES WAT JULLIE HOEVEN TE DOEN IS DIT IN VOLHEID TE WETEN.

JULLIE WORDEN GESTEUND.

JULLIE ZIJN BESCHERMD.

JULLIE SLAGEN IN JE MISSIE.

JULLIE ZIJN WONDEREN.

JULLIE ZIJN MACHTIG.

JULLIE ZIJN GELIEFD.

JULLIE ZIJN LIEFDE.

HOE KAN ANGST BINNENKOMEN ALS JE WEET DAT DIT WAAR IS?

Blossom: Oh, Tickety Boo en dat alles, Jongens! Heel erg bedankt. In dankbaarheid, in liefdevolle dienstbaarheid, IK BEN.

https://www.blossomgoodchild.com/

Vertaling: wakkeremensen.org