De Federatie van Licht

 

De Federatie van Licht

Gechanneld door: Blossom Goodchild – 13 januari 2023.

Blossom: Hallo. ‘De Stam van het Licht’ als onze gemeenschapsnaam, is goed ontvangen. Dank u. Hoe kunnen ‘we’ deze gemeenschap het beste dienen in ons gesprek van vandaag?

Federatie van Licht: Welkom aan EEN. Welkom aan ALLEN. Welkom aan jou, Blossom. Er is geen betere manier om Het Geheel te dienen … als Een Geheel … dan door je in Liefde te verbinden met een ieder. Het is de eenvoudigste taak, want het is door het vragen en door de intentie om dit te doen.

Dit, Dierbare Zielen, is het voornaamste in alle zaken wanneer men zijn behoeften vraagt/verlangt. Want als men er niet voor kiest te vragen … hoe kan het dan voor de Energie die ‘levert’ duidelijk zijn wat er eigenlijk nodig is? Toch is het de intentie in het vragen die het ‘gevoel’ geeft … die de Vibratie van dat verlangen creëert om zich te manifesteren.

De meesten van jullie zijn zich nu voldoende bewust om te weten dat als iemand niet verblijft in het ‘gevoel’ van wat gewenst/gevraagd wordt, het niet kan zijn. Want het kan niet tot je komen als de trilling ervan er niet is om in te ‘zitten’.

Daarom is iemands intentie een genade om niet alleen het Zelf te dienen, maar ook het Geheel.

Toch, wanneer men het volledig begrijpt, men WEET dat de intentie om het Zelf te dienen in Goedheid, van nature voor het Hoogste Goed van Allen is.

Blossom: Ik zou dankbaar zijn als u het gesprek vanaf hier zou kunnen leiden. Het enige wat ik kan bedenken is om te vragen naar alle dingen die je hebt genoemd die nog niet klaar zijn om te materialiseren, en dat is weer oude koek.

Federatie van Licht: We begrijpen, Blossom, dat er in dit grote Universum veel is dat de Zielen zouden willen bespreken. Toch willen velen antwoorden over dit, dat en het andere, en het is niet aan ons om zulke antwoorden te geven.

Blossom: Maar andere channelaars doen dat wel.

Federatie van Licht: En weet je dat ze van de waarheid zijn?

Blossom: Tegenwoordig neem ik ‘In alle Waarheid’ niet veel meer aan met betrekking tot beantwoorde vragen, want er schijnen 20 kanten aan een munt te zitten!

Federatie van Licht: Die er opzettelijk is opgezet om te verwarren en te verdraaien.

Blossom: Dus, aangezien men ervan uitgaat dat u de Waarheid bent, waarom kunt u ons dan niet het Waarheidsgetrouwe antwoord geven en dan zouden we het weten?

Federatie van Licht: Omdat, Liefste Blossom … als we dat zouden doen, over vele onderwerpen … sommige antwoorden niet zouden resoneren met sommige Zielen en zij onze Waarheid in twijfel zouden trekken.

Dit is van geen belang voor ons … want wij verlangen dat iedereen alles in twijfel trekt, als het hem of haar niet aanstaat.

Blossom: Maar als het de Waarheid was over een bepaald onderwerp … zou het dan niet automatisch goed zitten, omdat de Waarheid dat zou doen?

Federatie van Licht: Maar de Waarheid … in haar Waarheid … zit goed in de Vibratie van zichzelf.

Als een ander nog niet van … die trilling/waarheid/dat begrip is … dan kan de resonantie ervan … de frequentie ervan … vervormd raken in de geest van iemand die nog niet in de trilling van de waarheid van het specifieke onderwerp zit.

Blossom: Mmmm. Interessant. In het verleden wist ik dat ik niet resoneerde met iets dat ik hoorde … en toch, jaren later, is mijn Wezen klaar om het als waarheid te aanvaarden. Is dat wat je bedoelt?

Federatie van Licht: Inderdaad, Blossom. Men kan niet tegen een ander zeggen … “Ik zeg je … dit is de waarheid! … want hoewel het misschien voor de ene … is het misschien niet voor de andere.

Blossom: Daar gaan we. We zijn hier al eerder geweest. Maar misschien kunnen we het nu beter begrijpen. Mijn dilemma is dat ‘Waarheid is Waarheid is Waarheid… toch?

Federatie van Licht: Niet noodzakelijkerwijs.

Blossom: Hoe kan dat?

Federatie van Licht: Omdat … een Waarheid is een Waarheid is een Waarheid is een Waarheid naar de positie van het begrip van het Hart op een bepaald moment.

Blossom: Bedoel je dat de Waarheid kan veranderen?

Federatie van Licht: Nee. We bedoelen dat het begrip zich kan verheffen tot een plaats van Waarheid.

Blossom: Maar als iets ooit geen Waarheid was voor iemand… wordt het dan een Waarheid omdat het bewustzijn van de Ziel zich uitbreidt?

Federatie van Licht: Ja, Blossom.

Blossom: Ik weet niet zeker of dit verstandig is en of mijn hersenen het aankunnen, maar laten we er voor gaan! Dus, zeg bijvoorbeeld, toen ik je vroeg of de Aarde rond of plat was, was je antwoord … “Het is plat als je denkt dat het plat is en rond voor degenen die denken dat het rond is”. Mijn vraag zou zijn … welke van die twee is de waarheid?

Federatie van Licht: Allebei!

Blossom: Ik wist dat je dat ging zeggen voordat ik klaar was met het schrijven van de vraag. Dit zijn heel verschillende waarheden… hoe kunnen ze allebei waar zijn?

Federatie van Licht: Omdat absoluut alles mogelijk is. Absoluut alles IS er al.

Blossom: Dus, je zou kunnen zeggen dat absoluut alles waar is met betrekking tot wat is en wat niet is?

Federatie van Licht: Ja.

Blossom: Het is bijvoorbeeld niet waar dat 1+1 7 is.

Federatie van Licht: In wiens wereld?

Blossom: De mijne.

Federatie van Licht: Toch kan het waar zijn in die van iemand anders.

Blossom: Is dat zo?

Federatie van Licht: Misschien. Het is een mogelijkheid!

Blossom: Maar is het niet zo dat getallen de basis zijn … soort van … voor hoe het allemaal werkt? Dus zeker, rekenen moet een concrete basis hebben … overal?

Federatie van Licht: Waarom?

Blossom: Omdat niets zou kloppen als dat niet zo was?

Federatie van licht: Wat klopt er niet?

Blossom: Om zinvol te zijn?

Federatie van Licht: In JOUW realiteit.

Blossom: Is mijn realiteit van mijn wereld, alleen de realiteit van ‘mijn’ wereld? Zoals in … is mijn kleur blauw, alleen mijn blauw … is het blauw van iemand anders … mijn groen?

Federatie van Licht: Het zou afhangen van de frequentie van iemands realiteit.

Blossom: Ik heb al eerder geprobeerd grip te krijgen op de mogelijkheid dat ik alleen in mijn werkelijkheid ben. Toch kan ik het niet bevatten … omdat anderen waarmee ik omga echt zijn … in ‘mijn’ werkelijkheid, evenals hun eigen werkelijkheid. Mijn hoofd blaast van dit soort interactie!

Federatie van Licht: Is dit niet, Blossom, wat genoemd werd op de bijeenkomst aan het begin van het jaar?

Sommige dingen in jullie werkelijkheid … zijn gewoon te betrokken bij de Grootheid van het Wonder van de hele werking van ALLES WAT IS … dat vanuit de positie waarin jullie je bevinden … op Aarde op dit moment … men niet eens in de buurt kan komen van het bevatten van de kleinste concepten binnen de Hoogste Kennis die bestaat.

Blossom: En dus … kun je het beter niet proberen!

Federatie van Licht: Men kan het proberen als men dat wenst, maar, zoals jij vandaag hebt gedaan, Blossom … er komt waarschijnlijk een punt waarop iemands vragen een bal van knopen worden. Als men probeert de ene knoop te ontwarren, komt er een andere… en ontstaat er diepe verwarring.

DIT IS WAAROM … als men zich alleen richt op de ene waarheid die bekend is …

LIEFDE IS LIEFDE IS LIEFDE IS LIEFDE…

wat valt daar dan nog meer over te weten!

HET IS EEN WAARHEID.

HET IS DE WAARHEID.

HET IS DE EENVOUDIGSTE WAARHEID.

HET IS DE ENIGE WAARHEID!

Blossom: Ik begrijp dat volledig. Maar toch, als je leeft op een verpeste Planeet zoals de Aarde…

Federatie van Licht: Mogen we onderbreken? De Aarde is niet verknoeid, Blossom. Maar we kunnen niet hetzelfde zeggen over de zielen die er wonen.

Blossom: Daar ben ik het mee eens. Mijn punt is, dat terwijl we hier beneden zijn… het fijn zou zijn om de waarheid te weten over wat er werkelijk aan de hand is! U zegt dat de waarheid naar buiten zal komen en ons enorm zal schokken. Zullen we weten dat het de Waarheid is wanneer dit gebeurt, of zal er nog steeds vervorming en verwarring zijn?

Federatie van Licht: Er zal zeker verwarring zijn … door hen die geen idee hadden van de zaken die geopenbaard zullen worden voor wat ze zijn. Toch zal het heel duidelijk worden gemaakt. Het zal worden getoond voor wat het is.

DE WAARHEID ZAL DE LEUGEN ONTHULLEN.

Blossom: Leugen, of leugens?

Federatie van Licht: In wezen plaatsen we alles wat een leugen is in de categorie van een leugen.

Zie je, Blossom … degenen die op dit moment op Aarde zijn, wachten op de Waarheid van wat er werkelijk aan de hand is … wat er heeft plaatsgevonden … wat er plaatsvindt. Zij willen dit weten en wij begrijpen dat … want er is zoveel controverse.

Maar WAARHEID … ALS IN … DE WAARHEID VAN DE ZIEL … IS ALTIJD VAN EEN VOLLEDIG ANDERE AARD.

DE WAARHEID VAN HET HART IS VAN DE HOOGSTE LIEFDE.

JOUW WAARHEID IS VAN DE HOOGSTE LIEFDE.

Blossom: en toch, zoals eerder gezegd… mijn waarheid verandert hoe bewuster ik word.

Federatie van Licht: En met elke stap die je zet binnen die Waarheid, komt het vanuit de Hoogste Liefde in jou.

In welke fase iemand zich ook bevindt … welke trilling hij op dat moment ook frequenteert … hij doet dat … binnen zijn Hoogste Waarheid.

Als zij zich meer bewust worden van diezelfde Waarheid … trillen zij op een Hoge Frequentie en daarom zal een Hogere ‘graad’ van die Hoogste Liefde zijn waar de Ziel verblijft.

Blossom: Ja, dat snap ik. Vreemd. Het is gewoon het beste om het simpel te houden. Om in Vreugde te blijven. Om door te gaan.

Federatie van Licht: Zoals ieder van jullie doet.

Jullie blijven doorgaan… en dat zullen jullie altijd doen… omdat jullie innerlijke kracht en waarheid jullie daartoe aansporen.

Blossom: Ongetwijfeld. Het is vrijdag de 13e terwijl we praten … Ik heb veel gegaapt tijdens deze sessie … maar het is voltooid en daarvoor ben ik altijd dankbaar en gezegend! In dankbaarheid. In liefdevolle dienstbaarheid. IK BEN.

Bron:

Vertaling: wakkeremensen.org