Blossom Goodchild – Positieve Beweging

Gechanneld door: Blossom Goodchild – 23 November 2021

Positieve Beweging

Blossom: Nou, het is 3.15 uur. Ik denk dat het nu een goed moment is om te proberen ‘contact te maken’. Zo onzeker van inhoud, als zo onzeker van mijn energie. Laten we eens kijken, zullen we? Dus, de toestand van de wereld? Verpest, zou je niet zeggen?! Toch zijn er wereldwijd veel betogingen voor vrijheid, dus mensen zijn aan het ontwaken. Toch doen zovelen gewoon wat hen gezegd wordt en krijgen ‘gedaan’. Wat zeggen jullie buitenwereldsen over dit alles?

Federatie van Licht: Welkom, lieve Blossom en allereerst, vermelden we de vreugde van je man over zijn terugkeer naar huis en de absolute uitdrukking van pure Liefde die je wordt aangeboden voor het verdriet dat je ervaart.

Blossom: Dank u.

Federatie van Licht: Ten tweede beschouwen wij de beweging die zich op jullie Planeet voordoet als zeer positief.

Blossom: Het is duidelijk dat ik geen contact heb met de FOL, maar met een of andere gek! Ik maak een grapje … Leg uit als je wilt.

Federatie van Licht: Overal om je heen zie je aanpassingen van scenario’s die de Waarheid van de ziel eren. De beroering, het tot zichzelf komen in volheid van begrip, heft de Vibratie van jullie Planeet op. Ook al wordt datgene wat door velen wordt afgeschilderd … in de … mainstream producties als somberheid en onheil … en mogen we daaraan toevoegen, leugens.

Blossom: Maar toch, het is somberheid en onheil, is het niet? Het is nauwelijks zonneschijn, lollies en regenbogen!

Federatie van Licht: Dat zou afhangen van hoe men verkiest het te bekijken. Hoe iemands perspectief wel of niet toestaat dat het hele verhaal zijn Wezen op een negatieve of positieve manier beïnvloedt. Want er is altijd een keuze.

WIJ RADEN STERK AAN OM TE KIEZEN VOOR VREUGDE IN HET WETEN VAN WAT KOMEN GAAT.

TE MIDDEN VAN ALLES WAT ER GEBEURT OP DEZE TOPSY TURVY GOLF OP JULLIE PLANEET, ZIJN WIJ NOG STEEDS VAN MENING DAT DE STROOM VAN LIEFDE EN LICHT VER VOORUIT IS OP DATGENE WAT WORDT UITGESPROKEN EN UITGEZONDEN.

MAAK GEBRUIK VAN DE ENERGIE VAN DEGENEN DIE MET JULLIE MEELOPEN.

DEGENEN DIE NIET BANG ZIJN.

DEGENEN DIE, NET ALS JIJ, OPBLOEIEN, TOESTEMDEN OM HIER OP DIT ONGELOOFLIJKE MOMENT TE ZIJN OM DEZE MISSIE TOT EEN GOED EINDE TE BRENGEN.

Maak gebruik van het gevoel te winnen. Het gevoel te weten dat alles wat men in deze tegenstrijdige dagen doorstaat, de kracht en de vastberadenheid om onder zulke ongunstige omstandigheden door te gaan, alleen maar kan vergroten.

Kijk eens een minuut naar jezelf. Bent je trots op wie je bent? In plaats van te klagen over wat er aan de hand is … aan de buitenkant … stop en kijk naar wat er aan de hand is, van binnen … BINNENIN JOU! Zeker, je kunt de innerlijke roeping om je pad te volgen niet ontkennen … en door die aanvaarding, moet er een verenigde glorie zijn in de wetenschap dat je samenkomt.

JULLIE NEMEN HET OP TEGEN HEN DIE DE WETTEN VAN HET UNIVERSUM VERKEERD BEGRIJPEN.

LIEFDE, lieve zielen, LIEFDE kan jullie niet worden ontnomen.

Jullie kunnen het gevoel hebben dat het verborgen is of zelfs ontbreekt door de inspanningen van de wereld. Maar toch, het is aan jullie om dit concept te begrijpen …

JIJ BENT LIEFDE. HET IS JOU.

JIJ WEET WAT LIEFDE IS.

HET IS ALLES.

DAAROM, ALS JE LIEFDE BENT … BEN JE ALLES.

Onder de chaos en de waanzin … is er LIEFDE.

Laat deze huidige tijden een Gouden kans zijn om meer Liefde te bieden aan anderen in nood.

Laat deze huidige tijd een Gouden kans zijn om van anderen alle Liefde en vriendelijkheid te ontvangen die zij jou willen bieden.

Laat deze huidige tijden een Gouden gelegenheid zijn om LIEFDE te hebben en dan nog meer LIEFDE.

Maak van elk moment van jouw dag een moment van Liefde … voor jezelf en voor anderen.

Denk niet zoveel aan de verwoesting of de angstzaaierij betreffende je toekomst.

JULLIE WETEN BETER DAN DIT.

JULLIE ZIJN STRIJDERS VAN HET LICHT.

STRIJDERS VAN HET LICHT ZIJN HIER OM DE PLANEET TE REDDEN… DAAROM ZIJN ZE GEKOMEN.

STRIJDERS VAN HET LICHT WETEN DAT ZE LIEFDE MOETEN DENKEN/ZIJN/UITDRUKKEN/AANBIEDEN/ONTVANGEN/VERSPREIDEN IN ELKE ADEMTOCHT DIE ZE NEMEN.

Opstijgen naar de nieuwe marker. Uitstijgen boven alles wat niet dient.

ONTHOUD WIE JE BENT!

 Onthoud dat waar je aandacht aan geeft, datgene is wat gedijt.

 Waar is je aandacht?

Waar is je intentie?

WEES LIEFDE. 

ALLEEN … OOIT … LIEFDE ZIJN.

WAT JE OOK HOORT OF LEEST … ALLES WAT ONDER JE AANDACHT GEBRACHT WORDT DAT NIET LIEFDEVOL IS … VUL HET DAN ONMIDDELLIJK MET LIEFDE.

DOORDRENK ALLES MET LIEFDE.

Je hebt zoveel te geven.

Een nooit eindigende stroom van Pure Liefde die door je heen stroomt om je te laten weten wie je bent. Het kan niet opraken. Want jij bent het. Het is overal en hoe meer je begrijpt hoe je de Hoogst Stromende Energie ervan kunt aanboren, hoe meer je de wereld verandert met elke gedachte van Liefde die je voelt.

Ja, er dient een opstand te komen.

Ja, er dient een revolutie te komen.

MAAR, LAAT HET ALLEMAAL UIT LIEFDE VOORTKOMEN.

Laat dit beleid het beleid zijn dat je volgt. Datgene dat je doorgeeft.

LAAT LIEFDE JOUW GIDS ZIJN.

LIEFDE. LIEFDE. LIEFDE.

We maken van deze gelegenheid gebruik om jouw te herinneren aan de mantra.

IK BEN HET LICHT.

IK BEN DE LIEFDE.

IK BEN DE WAARHEID.

IK BEN.

Blossom: Oh, daar hoef je me niet aan te herinneren! Het is een deel van mij geworden. Het stroomt door mijn bloed. (En mag ik hier brutaal voorstellen, voor iedereen die het uit zijn gedachten heeft laten vallen … START MET HET TE DOEN/ HET STEEDS WEER TE ZEGGEN … en merk het verschil. Als je je daartoe geneigd voelt natuurlijk).

Federatie van Licht: We dringen er bij iedereen op aan om het te blijven zeggen. Keer op keer. Totdat je het snapt … en als je het snapt … dan weet je dat je het moet blijven doen … Want de waarde ervan is onmetelijk.

Blossom: Weet je … het zou zo makkelijk kunnen zijn met alles wat er gaande is om gewoon een kluizenaar te worden. Velen voelen zich zo en tenzij de dingen veranderen… kunnen de grote ‘ongepikten’ toch nergens in het openbaar komen, dus een teruggetrokken levensstijl past velen. Ze houden zich gewoon op zichzelf … proberen te doen wat hun hart opfleurt en houden vol … Wachten! Ik heb de aankondigingen enz. voorlopig opgegeven. Een miljoen dingen die er naar buiten zijn gebracht door channelaars, (mijzelf inbegrepen) intel, klokkenluiders etc … zijn allemaal op niets uitgelopen. Absoluut niets … tot nu toe!

Federatie van Licht: We zijn blij dat je ’tot nu toe’ hebt toegevoegd, Blossom.

Blossom: Wel, het zou heerlijk zijn om op een dag wakker te worden en te merken dat de dingen merkbaar de goede kant op gaan.

Federatie van Licht: Zoals in onze welkomstzin

Blossom: Ik denk dat het allemaal om geduld gaat, echt waar. Het lijkt gewoon zo’n puinhoop … wereldwijd.

Federatie van Licht: Is het glas half leeg of half vol?

Blossom: Ik weet het, ik weet het. Maar toch, ons geduld wordt op de proef gesteld.

Federatie van Licht: Het gaat niet om geduld. Het gaat om vertrouwen in het plan. Wanneer je dat doet … WANNEER JE WEET DAT ER EEN GODDELIJK PLAN IN ACTIE IS … dan is er geen geduld nodig. Alleen het in- en uitademen van Liefde … terwijl men de volmaaktheid van zo’n daad toestaat om je door het nieuwe land te leiden.

Blossom: Men moet van een hoog kaliber van Wezen zijn om dat ‘altijd’ te laten zijn.

Federatie van Licht: Helemaal niet … of laten we onszelf corrigeren …

Blossom: Een zeldzaamheid!

Federatie van Licht: Alle Wezens zijn een Hoog Kaliber van Wezen. ALLE WEZEN.

De vraag is … hoeveel van jullie accepteren dit als je status?

Hoeveel van jullie luisteren in deze tijden naar hun innerlijke stem die er is om hen eraan te herinneren?

Hoeveel herinneren zich het HOGE KALIBER VAN ZIJN DAT ZIJ ZIJN?

Hoeveel herinneren zich deze Waarheid?

DE KRACHT VAN LICHT … LICHT DAT ZICH VERZAMELT EN OPBOUWT OP JULLIE PLANEET EN OVERAL OMHEEN … IS EEN KRACHT ZO STERK … ZO KRACHTIG …

ZO STERK… ZO KRACHTIG… 

EN JULLIE MAKEN ER DEEL VAN UIT.

ZOALS EEN ENKELE WATERDRUPPEL EEN OCEAAN WORDT… JULLIE… JULLIE… IEDER VAN JULLIE… TERWIJL JULLIE JE LICHT LATEN SCHIJNEN… MAKEN JULLIE DIE KRACHT STEEDS STERKER… MACHTIG KRACHTIG… ZODAT DOOR SLECHTS ÉÉN UITSPRAAK VAN:

IK BEN HET LICHT.

IK BEN DE LIEFDE.

IK BEN DE WAARHEID.

IK BEN.

JULLIE DE PLANEET REVOLUTIONEREN.

JULLIE STAAN SAMEN ALS ÉÉN.

EEN LICHAAM VAN LICHT DAT NIET LANGER TOLEREERT WAT GAIA IS OVERKOMEN.

JULLIE ZIJN GEKOMEN OM HAAR TE VERHEFFEN…

OM HAAR TERUG NAAR HUIS TE BRENGEN.

LET OP DEZE RUIMTE.

Blossom: Goedheid, dat was een zeer abrupt einde, maar toch, heel krachtig in energie. Nou, bedankt, jongens. Ik weet niet zeker wanneer ik weer contact opneem. Als en wanneer het ons beiden uitkomt, denk ik. In dankbaarheid. In liefdevolle dienst. I AM.

Dank aan iedereen voor hun vriendelijkheid en attente wensen als gevolg van het overlijden van mijn man, Goody. Ik kijk er naar uit dat mijn hart zich beter gaat voelen, dat is zeker!!!

Kanaal: Blossom Goodchild

Website: Blossom Goodchild

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org