Blossom Goodchild – De Galactische Federatie van Licht

Blossom Goodchild – De Galactische Federatie van Licht – 2 Oktober 2022

Blossom: Hallo daar. Ik ben hier, bereid en kennelijk, in staat! Voelen jullie hetzelfde?

Federatie van Licht: Inderdaad, Blossom. Het is heerlijk om vandaag weer met je in gesprek te zijn. Ongeïnspireerd zijn zoals jij bent geweest, is in zekere zin een goede zaak.

Blossom: Echt? Hoezo?

Federatie van Licht: Als de geest tot rust komt, kan een andere frequentie worden onderzocht. Het helpt je de hoogte- en dieptepunten te begrijpen… de inspiraties en de niet-inspiraties. Denk nooit dat het slecht is om je zo te voelen. Het is door allerlei gedachten en gevoelens dat je herkent wat je werkelijk bent.

Blossom: Ik vind ongeïnspireerd zijn echt saai.

Federatie van Licht: Precies. Je ervaart ‘saai’ om volledige opwinding te ervaren. Sta de dualiteit van je Planetaire Vibratie toe om te dienen, in tegenstelling tot te ontgoochelen.

Blossom: Bedankt daarvoor. Ik denk dat als je je zo voelt, je het gevoel hebt dat je ‘meer moet doen om te dienen’.

Federatie van Licht: Blossom, liefste Blossom en allen …

DOOR JEZELF TE ZIJN… DIEN JE.

Zelfs als je voelt dat je Licht niet helder schijnt… is het dat wel!

WANT JIJ BENT LICHT. HET IS JOU. JULLIE ZIJN HET.

Blossom: Toch hebben we soms de behoefte uitgesproken om onze dimmer aan te zetten, nietwaar?

Federatie van Licht: Ja. Maar dat wil niet zeggen dat het licht in een kamer, zelfs als het op dimmen staat, de kamer niet verlicht.

Wij stellen voor dat men de gedachten wegneemt om zichzelf te slaan omdat hij zijn rol niet goed genoeg speelt. Dit dient zeker niet. Als iemand zich een beetje down of uit zijn doen voelt…

VOEL DAN DE VIBRATIE VAN DE MANTRA.

LAAT HET JE ONDERDOMPELEN IN ZIJN LIEFDE.

ADEM HET IN EN WEET DAT HET HET LICHT, DE LIEFDE EN DE WAARHEID IS VAN WIE JE BENT…

EN HET ZAL JE VEILIG HOUDEN…

EN HET ZAL JE OP KOERS HOUDEN…

EN HET ZAL JE OP EEN PLAATS HOUDEN WAAR JE WEET EN BEGRIJPT DAT JE IN FEITE MEER DOET OM JE PLANEET TE HELPEN DAN JE JE KUNT VOORSTELLEN.

Alleen al door erop te zijn … dient je energie, of je het nu hoog of laag inschat, op een bepaalde dag … het geheel. Het laat de kracht van je Licht door elke vorm van leven doordringen … om datgene te veranderen wat losgelaten moet worden … datgene wat zijn tijd gehad heeft … datgene wat moet terugkeren naar het niets vanwaar het kwam en zich NIET opnieuw presenteert.

Dit alles veranderen jullie door op dit moment op de planeet te zijn.

Onthoud, lieve mensen … ook al vraag je je soms af waarom je hier bent? Wat heeft het voor zin? Welk verschil maakt iets uit?

Onthoud…

HET IS EEN EER OM GEKOZEN TE ZIJN OM OP DE PLANEET AARDE TE VERBLIJVEN IN DE MEEST GUNSTIGE TIJD.

HOE GEZEGEND JULLIE ZIJN.

WEET DAT.

ONTHOUD DAT.

JULLIE WILDEN KOMEN… ZO STERK WAS JULLIE VERLANGEN.

Blossom: Ja. Een soort van ‘Juffrouw! Alstublieft, juffrouw! Kies mij, juffrouw! Kies mij!’ Of Zoiets.

Heel erg zelfs. Het enthousiasme om naar jullie planeet te komen was, zoals jullie zouden zeggen, ‘ongekend’.

Blossom: En toen kwamen we aan! Alleen om te vergeten! Het ding is, ik begrijp dat je ons vraagt om te herinneren, maar we kunnen het niet. We kunnen je alleen op je woord geloven.

Federatie van Licht: Maar, Blossom, zie je het niet? Door ons op ons woord te geloven… herinneren jullie je.

Jullie herinneren je door het gevoel te weten dat jullie door zullen gaan, omdat dat Licht… die herinnering diep in jullie, jullie daartoe drijft.

Blossom: Ja, inderdaad. We begrijpen het misschien niet altijd. Maar de meesten van ons voelen/weten dat we op weg zijn naar de grootste verandering ooit … en ook al raakt het geduld soms op, toch weten we diep van binnen dat deze verandering eraan komt … of het nu onze ‘binnenkort’ is, of die van jullie.

Federatie van Licht: En zoals we jullie al vele malen hebben geïnformeerd … is het verstandig om nu te genieten van de rustige tijd, want als die begint … zal alles heel anders worden weergegeven.

Blossom: Vreemd om te zeggen… anders weergegeven… wat bedoel je daarmee?

Federatie van Licht: Niets dat je nog niet weet. Daarin… hoe jullie media en degenen in ’topposities’ weergeven wat zij jullie willen doen geloven dat de waarheid is… zal volledig worden omgedraaid. Want zodra degenen die ‘denken’ dat zij alles beheersen, gevallen zijn … zal alles wat zij lieten zien eveneens vallen.

Lieve zielen … De waarheid komt beetje bij beetje naar buiten, en voor slechts enkelen, in deze tijden. Toch zal er een tijd komen dat dit verandert, zodat de vaart erin komt en voor eens en altijd … de Waarheid zal worden getoond.

De waarheid… de ware waarheid.

Blossom: Hoe kun je dat zeggen? De Ware Waarheid?

Federatie van Licht: Want is het niet zo dat jullie zijn misleid door wat jullie is verteld dat de Waarheid is… voor het grootste deel van jullie tijd op jullie Planeet, deze tijd van Leven?

Blossom: Voor mijzelf sprekend, realiseerde ik mij vele, vele jaren geleden, dat er tegen ons gelogen werd. Hoewel het pas de laatste jaren is, dat ik enkele onthutsende onthullingen tegenkom. En ik weet dat er nog meer komen.

Federatie van Licht: Dit is zo. Maar je bent er klaar voor. Je bent bereid en je bent in staat!

Blossom: Interessant! Ik zei dat aan het begin en nu heb je dat. Enige betekenis?

Federatie van Licht: Geen enkele.

Blossom: Oh! Eerlijk genoeg! Dank u. Oké, we gaan verder. Velen hebben een foto uit Griekenland gestuurd van een grote ‘Pijler van Licht’ met een bliksemschicht er doorheen. Ik heb er al heel wat gezien. Mensen nemen aan dat dit de Zuilen van Licht zijn waarover u spreekt.

Zijn ze dat?

Federatie van Licht: Nee, Blossom, dat zijn ze niet. Jawel. Het zijn pilaren en ja, ze zijn van licht. Maar, niet degene waar we het al die jaren geleden over hadden.

Blossom: Ik dacht van niet. Hoewel, ze lijken meer op degene die je me telepathisch toonde … vergeleken met de mooie, veel dunnere van alle kleuren, die blijkbaar veroorzaakt worden door ijskristallen.

Federatie van Licht: Die waar over we gesproken hebben … die we bedoelen … hebben zich nog niet gepresenteerd. Ze zijn veel dikker en ze lijken noch uit de hemel, noch uit de aarde te komen.

Ze zijn er gewoon.

Ze zullen veel breder en hoger zijn en jullie zullen ze kennen … jullie zullen ze herkennen aan de ENERGIE die ze dragen.

Blossom: Je zei ook dat ze informatie zouden bevatten voor elk individu. Ieder ontvangt van hen wat nodig is voor elke ziel. Ik weet niet meer wat we zeiden omdat het zo lang geleden is, maar is dit niet vergelijkbaar met het ontvangen van onze enveloppen?

Federatie van Licht: Ja. Blossom. Het is vergelijkbaar, maar toch niet hetzelfde.

Blossom: In dat…?

Federatie van Licht: In dat … worden de enveloppen in eerste instantie ontvangen.

Blossom: Denk je dat je een samenvatting van de enveloppen kunt geven? Er zijn veel nieuwkomers die niet begrijpen wat je bedoelt en misschien geen tijd hebben om het op mijn site te onderzoeken. Zou dat goed zijn?

Federatie van Licht: Inderdaad. Waar we kunnen helpen, zijn we graag bereid.

De enveloppen waar we het over hebben, zijn duidelijk… niet in materiële vorm.

Blossom: Oh, goed! want de post is tegenwoordig behoorlijk onbetrouwbaar. Plus, het zou een fortuin kosten, en afhankelijk van het land waar je woont… krijg je het misschien pas over maanden. Ga door.

Federatie van Licht: Deze enveloppen worden aan uw ziel toevertrouwd.

In elke envelop zitten instructies. Wij hebben in het verleden het woord “bevelen” gebruikt, maar wij zeggen dat niemand u iets beveelt. Het is jullie keuze om eraan te voldoen als de tijd daar is.

Deze instructies zijn voor het individu … uit te voeren om Het Geheel te helpen op het moment van opening.

Blossom: En de grote vraag is natuurlijk … wanneer is dat? Denk er zelfs niet aan om ‘Binnenkort’ te zeggen… met alle respect.

Federatie van Licht: Wij kunnen je geen bepaalde tijd geven en hoewel wij zeggen dat ze bij iedereen tegelijk geopend zullen worden … bedoelen wij dat ruim … binnen een bepaalde tijdspanne/ruimte … afhankelijk van de individuele omstandigheden op dat moment/ruimte.

Blossom: Dus, is het de bedoeling dat ze worden geopend wanneer er iets gebeurt? Bijvoorbeeld … De gebeurtenis?

Federatie van Licht: Dit is zo. Maar, Blossom, er is veel dat als Gebeurtenis wordt geclassificeerd… vanaf nu…

Blossom: Een beetje verwarrend dan… misschien kun je het samenvatten?

Federatie van Licht: Deze enveloppen zijn veilig verzegeld in jou.

Wanneer de tijd rijp is om ze te openen, zul je het duidelijk weten.

De instructies in elke “envelop”, metaforisch gesproken … zullen naar jullie worden gedownload … en jullie ZIJN zal heel duidelijk zijn over wat het moet doen.

De instructies van elk individu werden ontworpen op een manier die hen in staat zal stellen om deze “wensen” uit te voeren met een zekerheid van Zielskennis.

Want het was de afspraak van de Ziel om dit te doen voordat zij naar de Aarde kwamen.

Blossom: Als je zegt ‘wensen’… wat bedoel je dan?

Federatie van Licht: Het zijn de wensen bedacht door het zelf, liefste Blossom. Het zelf dat bij de voorbereiding op dit leven wist … wat hun positionering van Ziel/omstandigheid en woning zou zijn.

Zie het zo, alsof je het algemene beeld en plan hebt gekregen … en vervolgens te horen kreeg welke gebeurtenissen de geschiedenis zouden markeren … en waar JIJ zou moeten zijn op die bepalende momenten.

Besef dan dat er discussies zouden hebben plaatsgevonden over hoe iemand zijn rol op de Planeet Aarde op dat moment zag, en hoe hij ervoor koos om vanuit zijn Grootste Verlangen daarbij te helpen.

Dat dan in aanmerking genomen … iemands Enveloppen werden “geschreven” en verzegeld … in de wetenschap dat de Ziel ze veilig in Liefde zou bewaren tot het tijd was voor hen om naar het Licht te komen.

Blossom: Maar waarom … zou het niet passend zijn om de inhoud van tevoren te kennen … als een soort voorbereiding?

Federatie van Licht: Omdat het geen zin zou hebben. Het zou de Ziel niet alleen verwarren, maar ook verontrusten over hoe zij “dit alles zouden laten gebeuren”. Hoe ze “mogelijk zulke dingen kunnen doen” enz.

Maar toch…

WANNEER HET TIJD IS … ZAL ALLES ZINVOL ZIJN EN OP ZIJN PLAATS VALLEN BINNEN HET WETEN EN BEGRIJPEN VAN HET ZELF.

Blossom: Oké! Het uur is voorbij gevlogen vandaag, nog één vraag. Zullen de dingen die we besloten hebben te doen, ons verrassen? Als in, als we het nu zouden weten, zouden we zeggen “Daar ben ik echt niet toe in staat”, of, zullen het instructies zijn waarvan we zeggen “Ooh! Easy peasy … Bring it on” … zoiets.

Federatie van Licht: Het zal je op dat moment niet verbazen … want er zal veel in je veranderd zijn om tot zulke intenties in staat te zijn. Nog een reden waarom het niet verstandig zou zijn om het nu te weten. Maar we zeggen ook niet, dat je zou zeggen “Easy peasy”.

ONTHOUD… JE BENT OP EEN MISSIE.

DE GROOTSTE MISSIE OOIT.

Maar alles wat jullie zullen doen, hebben gedaan en doen, is in de NAAM VAN LIEFDE, LICHT EN WAARHEID en altijd zullen LIEFDE, LICHT EN WAARHEID in jullie, aan jullie zijde en overal om jullie heen reizen.

WIJ ZIJN EEN.

Blossom: Goed gedaan, jongens! Veel dank. In dankbaarheid. In liefdevolle dienstbaarheid. IK BEN.

Link naar Originele Bron

Vertaling: wakkeremensen.org