Blossom Goodchild – De Galactische Federatie van Licht –

Blossom Goodchild – De Galactische Federatie van Licht –

26 Januari 2022

Welkom in het Nieuwe Jaar Iedereen!

Beter laat dan nooit!

Helaas ben ik twee weken erg ziek geweest. In bed voor 10 dagen. Niet zeker met wat? Duidelijk aan de beterende hand, nu ik dit bericht verstuur.

Dus, geniet van de eerste channeling van de Federatie van Licht voor 2022.

Ik ben gisteren een huis gaan bezichtigen, want ik heb nog vijf weken te gaan in dit huis. Ik heb het aangevraagd, samen met de 39 andere gezinnen die het ook willen! Ik ga ervan uit dat als het de bedoeling is dat ik het krijg … zal ik het krijgen. Jullie licht op deze zaak zal me enorm helpen, zoals het altijd doet in mijn leven. Dank u.

Vanmorgen moest ik een familiestuk afgeven. Een 150 jaar oude boudoirvleugel, die al sinds het begin der tijden in mijn familie is. Een miljoen herinneringen aan de kindertijd en volwassen singalong avonden met familie en vrienden. Het is naar een goed tehuis gegaan en is een restauratie project. Over loslaten gesproken… van alles!

Rouwen is ellendig. Ik raad het niet aan. Sluit je niet aan bij die club, tenzij je gedwongen wordt!

Zo, dat is mijn vrolijke nieuws!

Voor de rest blijft de wereld draaien, of zo zeggen ze!

STEEDS DICHTER BIJ DE VERANDERING VOOR HET HOOGSTE GOED VAN ALLEN!

Heel veel liefs aan iedereen, die bij me blijft, terwijl ik het zelf soms nauwelijks kan volhouden! De mensen zeggen dat ik het verbazingwekkend goed doe. Ik heb niets om het mee te vergelijken … dus ik zou het niet weten.

————————————–

26 januari, door Blossom Goodchild – De Federatie van Licht

Geen idee of dit gaat werken. Ik ben al twee weken erg ziek, maar nu kriebelt het om voor het eerst dit jaar hallo te zeggen! Hallo!

Federatie van Licht: Welkom aan jou, Blossom. Welkom aan allen op jullie Planeet die doorgaan met het dienen van hun doel in Zijn. Heb je het gevoel dat er niet veel veranderd is sinds we voor het laatst contact hadden?

Blossom: Het is inderdaad een lange tijd geleden en tenzij jullie je vergissen, is Fase Twee nog steeds niet aangebroken! Je vraagt je af hoe lang het nog duurt voordat dat gebeurt… voordat er iets gebeurt waar we over horen?

Federatie van Licht: Toch, hoewel niets vooruit lijkt te gaan … is dat wel zo. Er wordt zoveel vooruitgang geboekt dat de stand van zaken op jullie Planeet zal toestaan te veranderen … alsof het bijna van de ene dag op de andere gebeurt.

Blossom: Maar toch, wat zijn de vertragingen? Ik bedoel, is er iemand daarbuiten, zogenaamd op de hoogte, die geen vals alarm heeft gegeven of iets om zich aan vast te klampen, dat nooit uitkomt? Zo fout kunnen de goede jongens het toch niet hebben?

Federatie van Licht: Daar lijkt het misschien wel op. Maar, zoals we altijd zeggen, ALLES IS NIET ZOALS HET LIJKT TE ZIJN.

JULLIE VOORTDURENDE VOLHARDING VANUIT ALLE HOEKEN VAN DE WERELD OM JULLIE LICHT TE VERSPREIDEN EN DE STABILITEIT ERVAN DIEP IN DE KERN VAN MOEDER AARDE TE VERANKEREN, DOET PRECIES WAT HET HOORT TE DOEN.

Door ‘vol te houden’ … door vertrouwen te blijven houden en te WETEN dat deze verandering eraan komt … is wat ‘stappen’ mogelijk maakt om plaats te vinden en hun stempel te drukken.

Blossom: Wat voor stappen? Want we hebben vaak het gevoel dat duimen draaien niet echt genoeg is.

Federatie van Licht: En toch, Blossom … kijk naar het verschil in jezelf. Kijk hoeveel Sterker ieder van jullie zichzelf heeft toegestaan te worden… vanwege het WETEN WAT ER IS… van binnen… diep van binnen.

DE KRACHT VAN DE MANTRA HEEFT NIET ALLEEN HET INDIVIDU GEHOLPEN, MAAR OOK HET GEHEEL.

HET GEHEEL! KIJK DAAR EENS NAAR!

HET GEHEEL.

WAT ‘ALLES’ MOET BETEKENEN.

ALLES DAT IS!

DOOR JULLIE, IEDER VAN JULLIE … DEZE CODE STEEDS WEER TE HERHALEN, WORDT HET VERGELEKEN MET HET BOUWEN VAN JE EIGEN ‘KONINKRIJK VAN LICHT’.

Blossom: Wow! Dat is nogal mooi. Daar hou ik van!

Federatie van Licht: Het is waar … als je ervoor kiest om het zo te zijn. Zoals met alle dingen … keuze van gedachte, toegevoegd aan moed van iemands overtuiging kan bergen verzetten.

Hoeveel rapporten heb je gehad Blossom, van deze Mantra die ‘de dag redde’ voor een individu?

Blossom: Oh, heel veel!

Federatie van Licht: Bedenk dan dat de dag niet alleen voor het individu gered is, maar op een heel ander niveau ook voor velen.

De Mantra moet nu in zijn begrip worden opgevoerd. Men heeft gezien en ervaren welk verschil het kan maken en toch willen we dat je nu de GROOTSHEID ervan waarneemt op een niveau van dieper begrip.

In eerdere gesprekken hebben wij jullie gevraagd je voor te stellen dat velen rond jullie wereldbol het tegelijkertijd herhalen … en te WETEN welk effect dit heeft. Nu vragen wij jullie om dat bewustzijn over te brengen naar een acceptatie van het feit dat het de EENVOUDIGHEID is van niet alleen degenen OP jullie Planeet, maar ook van degenen buiten de Planeet.

DE CODES IN DEZE WOORDEN LATEN HET HART ZWELLEN … VERSTERKEN … DE WAARHEID VOELEN …

Als je nog niet ‘woont binnen’ dit begrip, dan vragen wij je om dieper te graven.

Elke keer dat deze Mantra wordt uitgesproken, moet men het effect ervan WETEN. Niet alleen hopen dat dit het geval is omdat wij het zeggen … maar WETEN dat dit het geval is omdat je het kunt voelen gebeuren.

IN ZEKERE ZIN IS HET ALSOF JE DE MAGISCHE SLEUTEL IN HANDEN HEBT DIE ALLE DEUREN OPENT NAAR ALLE GEHEIME KAMERS IN JEZELF.

TOCH MOET JE DIT WETEN… ALS WAARHEID.

Hoe ver wil je gaan op deze rit? JIJ bent degene die het verder brengt. JIJ bent degene die door WETEN … kracht kan opbouwen … voortdurend … totdat de resonantie van deze woorden je ‘Zwaard van Licht’ wordt.

In elke omstandigheid … zullen deze woorden je naar een Hoger niveau van jezelf brengen en hoe meer je jezelf toestaat om de werking van zo’n GIFT te begrijpen, hoe meer je begrijpt WIE JULLIE ZIJN en WAAROM JULLIE HIER ZIJN.

IK BEN HET LICHT.

IK BEN DE LIEFDE.

IK BEN de WAARHEID.

IK BEN.

Velen van jullie hebben dit al geaccepteerd.

Blossom: Yep, je hoeft me niet te overtuigen. Het heeft me door zoveel beproevingen en moeilijkheden heen geholpen en doet dat nog steeds!

Federatie van Licht: EN NU, ALS JE HET ZEGT… MOET JE HET OOK WORDEN.

HET IS GOED OM DE KRACHT BINNEN ZIJN CODERING TE KENNEN. MAAR, NU, IS HET TIJD OM ERVAN TE GENIETEN OM HET TE WORDEN.

ER IS EEN GROOT VERSCHIL, EEN GROOT VERSCHIL … IN HET ZEGGEN MET GEVOEL EN OVERTUIGING … EN DAN BEWEGEN IN HET LICHT VAN DE WAARHEID EN HET WORDEN.

Blossom: Ik weet niet zeker hoe we dat doen … zo op/naar het volgende niveau gaan? Ik kan diep ademhalen en naar binnen gaan, de Waarheid hiervan kennen, maar om het te worden … zoals jij probeert te beschrijven … laat me verbijsterd achter. Ik bedoel, is het niet zo dat we gewoon WETEN dat dit is wie we zijn?

Federatie van Licht: Jackpot … en toch, met het grootste respect, je bent slechts het  oppervlak aan het afromen van dit WETEN. Wij vragen je dit niet als een beledigende uitspraak op te vatten. Wij proberen slechts te helpen om jouw KENNIS VAN HET ZELF te bevorderen.

Het is een kwestie van de lagen afpellen. Lagen die je in de loop der tijd hebben doen geloven dat wanneer je vreugde kent… je ‘denkt’ dat je vreugde kent. Wanneer je LIEFDE kent, ‘denk’ je dat je LIEFDE kent. Je ‘denkt’ dat je al deze wonderbaarlijke gevoelens van Waarheid KENT en toch, Geliefde Zielen, zijn ze een verzinsel van jullie verbeelding.

Blossom: Ze volgen je niet echt?. Dus, je zegt dat wanneer ik Vreugde heb gekend, bijvoorbeeld, het niet werkelijk Vreugde is?

Federatie van Licht: Dat is juist. Je denkt dat je Vreugde kent, maar wanneer de lagen verwijderd zijn… wanneer deze lagen wegsmelten… omdat je ‘het doorkrijgt’, DAT dan… is wanneer je Vreugde in de waarste zin van het woord zult kennen.

Blossom: Hoe doen we dat? Hoe smelten we de lagen weg?

Federatie van Licht: Je begint dat al te doen. Hoe meer je binnengaat in de wereld van de MANTRA … hoe sneller de ‘reality show’ wegvalt en de ‘realiteit’ onthult.

Blossom: Je bent me kwijt, Mabel!

Federatie van Licht: Alles wat je nu doet … alles waar je je op voorbereidt … zal van magnifieke hulp zijn wanneer de ‘lading’ afgaat.

Blossom: Opladen?

Federatie van Licht: We spreken niet letterlijk in deze omstandigheid… en toch, metaforisch, zou dit een toepasselijke beschrijving zijn.

JULLIE KOMEN STEEDS DICHTER BIJ DATGENE WAT GAAT GEBEUREN… DATGENE WAT JULLIE WERELD VOOR ALTIJD ZAL VERANDEREN.

Wij vragen jullie alle moedeloosheid te laten varen en die te vervangen door VERNIEUWD ENTHUSIASME voor dat wat komen gaat.

Jullie hoeven niet in konijnenholen te springen. Jullie zijn ‘gewoon’ verplicht, als jullie daarvoor kiezen, te WETEN dat de Mantra jullie REDDENDE GENADE is … en bij alles wat jullie in je dagelijks leven gaan doen … doe dat met deze Mantra trillend in elke cel van je Wezen.

Maar neem de energie ervan mee naar een ruimte in jezelf die je tot nu toe nog niet hebt ontdekt.

Blossom: Hoe ontdek ik het?

Federatie van Licht: Door het te doen.

Blossom: Eh, niet handig.

Federatie van Licht: Oh, toch wel. We kunnen je niet vertellen waar het in jouw ligt. We kunnen je niet zeggen hoe je die ‘volgende ontrafeling’ van ‘Jou’ ontdekt. Maar we kunnen jullie wel vertellen dat het gemakkelijk te vinden is wanneer men verlangt … met/vanuit …. het hart van de zaak … om een standpunt in te nemen … om het zielzelf … toe te wijden … aan een leven van dienst aan/van het Licht.

IEDER VAN JULLIE KAN DEZE ‘REDENERING’ VOELEN ALS JE ONZE WOORDEN LEEST.

IEDER VAN JULLIE WEET DAT JE ÉÉN VAN DE ‘GEROEPENEN’ BENT … EN JE WEET DAT WIJ JE NU ROEPEN IN HET LICHT VAN LIEFDE … OM DIE ROEP TE VOELEN … LAAT HET JE HELPEN HERINNEREN DAT JE ER OP HEBT GEWACHT.

Kun je niet voelen dat ‘jij’ deze herinnering herkent?

STEEDS DICHTER BIJ DE VERANDERING.

VERLIES DE HOOP NIET.

WANHOOP NIET!

Als je in deze herinnering stapt en ‘ons hoort’ vanuit je ziel … zul je het volgende niveau ‘ontdekken’ van de magie van …

IK BEN HET LICHT.

IK BEN DE LIEFDE.

IK BEN DE WAARHEID.

IK BEN.

Blossom: Nou, dat klinkt heel opwindend.

Federatie van Licht: Dat is het ook en als je dat doet… als je dat gedaan hebt… zal er zoveel meer duidelijk voor je worden… op zoveel meer niveaus… en je zult zien waarom de rollen van iedereen op de Planeet moeten worden uitgespeeld… voordat het doek valt.

Blossom: Bedankt, jongens. Dit alles maakt zin voor mij op een ander niveau/begrip van weten. Goed om terug te zijn. In dankbaarheid. In Liefdevolle dienstbaarheid. IK BEN.

———————————–

TENSLOTTE… JULLIE VIDEO… JA… JULLIE! SAMEN ALS ÉÉN. IK BEN HET LICHT. IK BEN DE LIEFDE. IK BEN DE WAARHEID. IK BEN!

Neem alsjeblieft de tijd om je te verheffen door te kijken naar mede Licht spelers die de Mantra met je delen. Hartelijk dank aan allen die hebben deelgenomen.

https://youtu.be/MnmVT1nEkvo

DONATIES zijn altijd een mooie Zegen. Hartelijk dank!

http://PayPal.Me/RainbowLight444

Website: Blossom Goodchild

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org