Blossom Goodchild – De Federatie van Licht

Blossom Goodchild – De Federatie van Licht –

September 8, 2021

Blossom: Wel, eindelijk weer hallo. Door mijn huidige omstandigheden en dus mijn energie, is onze communicatie weinig en ver weg geweest. Toch proberen (nogmaals) om te zien of we het kunnen laten werken. Kunnen we dat?

Federatie van Licht: We kunnen zeker ons uiterste best doen. Want weet ook, Blossom Goodchild, dat niet alleen de persoonlijke Energieën onze communicatielijnen kunnen beïnvloeden, maar ook die van het Geheel. Wij, natuurlijk, VERWELKOMEN IEDEREEN bij deze conversatie.

Blossom: Dank u. Iemand heeft een vraag gesteld over het uitspreken van de mantra IK BEN HET LICHT. IK BEN DE LIEFDE. IK BEN DE WAARHEID. IK BEN. Beïnvloedt of activeert dit ons DNA? Omdat ons bewustzijn, onze gedachten, woorden, overtuigingen, allemaal invloed hebben op onze cellen in ons lichaam die ons DNA dragen. Als het ons Goddelijk DNA activeert, hoe beïnvloedt het het dan precies, op welke manier?

Federatie van Licht: Dit is inderdaad een opmerkelijk scherpzinnige vraag. Het antwoord is JA.

Velen van jullie hebben op vele manieren de magie van deze mantra ontdekt en hoe het je terug kan brengen naar je centrale positie. In tijden van wanhoop, tijden van angst, tijden van vreugde, tijden van verdriet, ongerustheid, frivoliteit … noem maar op … de vormgeving van deze woorden is veel, veel, veel meer dan een reciteren van welke andere formatie dan ook.

Laten we nogmaals stellen dat de plaatsing van IK BEN HET LICHT als eerste of IK BEN DE LIEFDE als eerste uitgesproken, niets verandert aan de codes en hoe zij je beïnvloeden. Want het is de algemene configuratie die de effecten van kalmte teweegbrengt. Om er maar één te noemen.

Blossom: Het GEVOEL is natuurlijk van het grootste belang.
Maar, om eerlijk te zijn, soms merk ik dat ik het alleen maar zeg zonder het gevoel.

Federatie van Licht: Toch is de codering al in je verankerd wanneer je het WEL voelt, en daarom vindt er, wanneer je het niet voelt, nog steeds activering plaats.

Blossom: Activering die wat precies doet?

Federatie van Licht: Het veranderen van de Vibratie van ALLES WAT JIJ IS. Dit is waarom het effect zo snel/onmiddellijk optreedt. We zouden het kunnen vergelijken met een donkere kamer waar de lichtschakelaar wordt geactiveerd … Onmiddellijk kan men zien. De codering in de woorden zet je Licht aan tot een Hogere graad en de Vibratie van de Hogere Frequentie komt naar buiten om te spelen.

Het verhoogt inderdaad de temperatuur van je bloed.

Blossom: Struth Ruth! Is dat verstandig?

Federatie van Licht: Als dat niet zo was, zou het niet gebeuren. Nogmaals, vergelijk het misschien met een pot ‘saus’ … als die op de juiste temperatuur wordt verwarmd, komt de beste smaak naar boven.

Blossom: Maar, is ons bloed niet al op de juiste temperatuur?

Federatie van Licht: Nee.

Blossom: Werkelijk? Dit is lastig voor mij, want ik weet niets van dit soort dingen. Hoe kunnen we werken zoals we zouden moeten als ons bloed niet op de juiste temperatuur is?

Federatie van Licht: Jij werkt niet zoals je zou moeten. Jullie wonderbaarlijke functioneren van jullie prachtige fysieke Wezens streven er (meestal) naar om alles op rolletjes te laten lopen. We gebruiken het woord ‘streven’ omdat dit is wat het moet doen.

In feite zou er geen streven moeten zijn, maar een zacht stromen en tikken, zodat dit ongelooflijke apparaat jullie het gemak en de Gratie kan bieden waarin het zou moeten functioneren.

Nogmaals, door alles wat … in jullie lichamen is gestopt/opgenomen dat niet van nut is, is er veel inspanning nodig om ‘het leven’ stromend te houden.

Zoveel is jullie toegediend op manieren van veel geniepigheid, en in doses die niet getraceerd kunnen worden, totdat er genoeg is om schade aan te richten. Het functioneren van jullie lichamelijkheid … we bedoelen alles wat er deel van uitmaakt … alles wat jullie fysieke menselijke vorm uitmaakt … is niet langer zoals het ontworpen was.

Dit ‘minder dan’ heeft zich door de eeuwen heen zelfs tot pasgeborenen doorgezet en toch is er nu een verschil. Kinderen van het Licht die ofwel herboren zijn, ofwel voor de eerste keer het Aardse vlak betreden, komen binnen met een Hogere ingebouwde intensiteit van Vibratie. Zouden we willen zeggen dat ze beter zijn toegerust om om te gaan met de energieën die hun best doen/hebben gedaan om alles wat Gouden is te overschaduwen.

Blossom: Dus, hoe kan dit gebeuren? Het leek alsof je zei dat ons DNA is aangetast door het duister.

Federatie van Licht: Dat klopt. Maar nu niet meer. Want de energieën zijn nu zoveel Hoger, ook al zouden velen voelen dat dit niet zo is, door wat er op jullie Planeet gebeurt.

Wij zouden deze nieuwere kinderen ‘Heilig’ noemen, want zij komen binnen met het veranderde DNA. Terwijl degenen die jullie kristal of indigo noemen, moeten vechten om hun Licht zo zuiver te houden als het in hen is.

Blossom: Sorry, kunnen we daar op terugkomen? Ik ben een beetje in de war. Dus, nieuwe kinderen die nu binnenkomen, hebben een ander DNA … waar niet mee geknoeid is door de tijd heen … en toch, de indigo/kristal baby’s kwamen door met het geknoeide DNA?

Federatie van Licht: Ja. Maar toch, het DNA is niet wie ze zijn. De kristal en indigo kinderen kwamen op een Hogere Trilling … velen voor de eerste keer. En toch, hadden zij het ‘minder dan’ DNA. Terwijl, in deze tijd, de baby’s binnenkomen, niet alleen met onaangetast DNA, maar ook met een nog Hogere Vibratie van Licht om het te complimenteren.

Blossom: Wow … ze moeten wel heel speciaal zijn.

Federatie van Licht: Blossom, dat moeten ze zijn. Dat zijn ze ook. Want zij zijn de NIEUWE ANKERS VAN LICHT… gewoon door hier te ZIJN.

Blossom: Oké… we zijn een beetje afgedwaald. Dus, verandert de mantra werkelijk ons DNA?

Federatie van Licht: Ja. Vanwege het immense detail in de codering. Het hervormt letterlijk ALLES DAT JE BENT.

Blossom: In wat?

Federatie van Licht: WIE JE BENT!

Blossom: En dat is?

Federatie van Licht: LICHT.

JULLIE KEREN TERUG NAAR JULLIE WARE ZELF.

JULLIE GODDELIJKE LICHT.

Blossom: Terwijl je nog steeds in menselijke vorm bent?

Federatie van Licht: Ja.

HOE MEER JE HERKENT WIE JE BENT, HOE MAKKELIJKER HET IS OM TE WORDEN WIE JE BENT.

HOE MEER JE JE HERINNERT WIE JE BENT… HOE MAKKELIJKER HET IS OM TE HERINNEREN.

HOE MEER JE HERKENT EN HERINNERT, HOE SNELLER DE ACTIVERING BINNENIN HERKENT EN HERINNERT, WAARDOOR JE KUNT WORDEN.

Geliefde zielen, jullie voelen dat jullie zoveel onrust en verwarring ervaren. Maar mogen wij jullie vragen om je best te doen om je los te maken van dat wat je ziet en hoort? Zie het en hoor het, want het kan niet vermeden worden … maar Voel het niet.

VOEL ALLEEN DE LIEFDE DIE JE BENT.

Blossom: Sommigen zouden zeggen, en ik ooit ook, ‘Dat is allemaal heel goed voor jou om te zeggen, probeer eens een dag hier beneden’ … maar nu …

Federatie van Licht: Nu, wat Blossom?

Blossom: Ik begrijp je wijsheid en leringen meer en meer. Op een ander niveau. Wat er ook aan de hand is … wat er ook gebeurt … WIJ ZIJN LIEFDE … en de enige manier om uit deze puinhoop te komen is om onze Liefde voortdurend te ZIJN/VELEN. Om Liefde door ons heen te laten stromen in/als een WETEN VAN WIE WIJ ZIJN. Zodat al het andere ons niet kan beïnvloeden, maar wij het wel kunnen beïnvloeden … zo veel … ten goede.

Federatie van Licht: Bravo!

Blossom: Ik denk dat zo velen van ons door de mist bewegen/zien. We hebben geen idee waar, wanneer, hoe, het allemaal zal eindigen, maar het WETEN van wie we zijn is zo sterk geworden dat het wachten er eigenlijk niet toe doet. Het Grote Gebeuren … DE VERANDERING … DE BRUG zal zich op Goddelijke timing aandienen en de beste manier om daarbij te helpen is de mantra steeds maar weer te blijven herhalen. In de wetenschap dat is wat we hier kwamen doen. Deze waanzinnige film is zeker in zijn laatste kwart?

Federatie van Licht: Liefste zielen die ervoor gekozen hebben om op de Planeet Aarde te verblijven in deze meest transformerende tijd … WETEN … WETEN … WETEN …

Blossom: Wat precies weten?

Federatie van Licht: JULLIE WETEN NET ZOVEEL ALS WIJ.

WIJ WETEN HET ALLEMAAL.

JULLIE WETEN HET ALLEMAAL.

WANT WIJ ZIJN ALLES.

De uitgestrektheid van HET ALL … is nooit-eindigend.

Dat wat je denkt te weten… is niet zo… maar toch weet je alles.

Blossom: Heb je net een tequila of vijf gedronken?

Federatie van Licht: Blossom… ook al lijkt die laatste zin onzin… je weet dat het zin heeft. Weet je dat niet?

Blossom: Het kan als ik stiekeme vijf tequila’s heb genomen!! Oh, oké dan … ergens in mij … ja. De onzin is volkomen logisch.

Federatie van Licht: Terwijl de Energieën versterken … in /als/van/door … het meest KRACHTIGE, PUREST VIBRATIONAAL LICHT … in/op … jullie Moeder Aarde, zo ook, stijgen JOUW Energieën op om hen te begroeten en terwijl je dat doet … VOEL je … ERKENNEN jullie … HERINNEREN jullie je de reden waarom jullie je vrijwillig aanmeldden om hier te zijn in deze meest veelbelovende tijd die jullie Planeet … ooit … heeft/zal meemaken.

HOE GEZEGEND ZIJN JULLIE, GELIEFDEN. ZO’N EER VOOR HET LICHT VAN JULLIE ZIEL OM HET AANBREKEN VAN DIT NIEUWE TIJDPERK TE BRENGEN.

SCHIJN. SCHIJN. SCHIJN.

BLIJF SCHIJNEN.

JULLIE ZULLEN HET ZIEN.

JULLIE ZULLEN HET WETEN.

JULLIE ZULLEN ZIJN.

Blossom: Dank je, jongens. Zo heerlijk om contact te maken. Ik heb het gemist. In dankbaarheid. In Liefdevolle dienstbaarheid. IK BEN.

______________________

Update over Goody, mijn man. Alle medische behandeling is gestopt en we bidden dat als het de wil van het Goddelijke is, hij op de Planeet zal blijven. Als het zijn tijd is om te vertrekken … dan moge hij dat doen zonder pijn en door de sluier gaan om zijn prachtige Licht te blijven schijnen vanaf een andere plaats.

TENSLOTTE… JULLIE VIDEO… JA… JULLIE! SAMEN ALS ÉÉN. IK BEN HET LICHT. IK BEN DE LIEFDE. IK BEN DE WAARHEID. IK BEN!

Neem alsjeblieft de tijd om je te verheffen door te kijken naar mede Licht spelers die de Mantra met je delen. Hartelijk dank aan allen die hebben deelgenomen.

https://youtu.be/MnmVT1nEkvo

Website: Blossom Goodchild

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org