BLOSSOM GOODCHILD – De Federatie van Licht – 5 Januari 2019

BLOSSOM GOODCHILD
– De Federatie van Licht –
5 Januari 2019

Blossom: En … een nieuw jaar is aan ons! Welkom Mijn vrienden! Misschien is het goed om aan u te vragen wat de komende 12 maanden voor ons in petto hebben?

Federatie van Licht: We brengen, gecodeerd in dit bericht, een Energie van Verheffende Invloed en Standvastigheid.

Er is zoveel opwinding over wat er gaat komen en wij zijn ons ook bewust, dat dit al eerder is gehoord’!

Toch zouden wij willen voorstellen dat jullie dapper en vastberaden voorwaarts gaan met open armen … en ALLE LIEFDE omhelzen die zachtjes in de Planeet stroomt gedurende deze komende maanden.

Jullie waren je bewust van de omwenteling binnenin jezelf en misschien zelfs van je aard.
De kracht waarin de Hogere Energieën door gefilterd werden, was de brenger van dergelijke ‘chaos’ … en NU vestigt het zich in positie en afgezien van af en toe ‘geplande’ pieken/ uitbarstingen van noodzakelijke Energie, op bepaalde en vooropgestelde ‘tijden’ … zullen jullie ondervinden dat de stroom die ‘binnenkomt’ van een veel meer verenigbare software is!

Inderdaad, zoals altijd … is dat wat aan de buitenkant wordt gepresenteerd heel anders dan datgene wat daadwerkelijk aan de gang is (aan de binnenkant).

Blossom: Wat bedoelt u met ‘aan de binnenkant’?

Federatie van Licht: Met dat … zal uiterlijk de farce worden ‘gezien’ om door te gaan en inderdaad, zichzelf presenterend als bijna, en nu en dan als onmogelijk, om te begrijpen. Maar WEET dat van binnen, aan de binnenkant … dat wil zeggen dat wat zich afspeelt op een meer structurele fundering van Waarheid binnenin … nu aan het bouwen is aan zo’n kracht van WETEN … dat de kern van jullie Wezen een enorm contrast zal opmerken aan de manier waarop ‘voelen/aanvoelen’ … in tegenstelling tot de manier waarop iemand/men NU voelt.

Jullie Energie nam een ‘verschuiving’ naar boven tijdens het einde van het afgelopen jaar en zorgde voor een overgang naar het Nieuwe Jaar om een innerlijke dialoog van gewaarzijn van het zelf te laten ontstaan van binnenuit.

Men zal in deze periode ontdekken dat het ‘Zelf’ niet langer oude twijfels zal verdragen. Er komt een nieuwere benadering van het begrip van het doel. Een duidelijkere verheldering van de redenering om een Wezen te Zijn op de Planeet.

Zovelen wentelen zich in het ‘wat niet gebeurt’ … en toch, zo velen meer nu, zullen als-Vol van Licht zich overgeven (heerlijk) aan hun KENNIS van het zelf doel.

De BAND van LICHT rondom de planeet moedigt jullie aan om ermee samen te vloeien … zodat jullie de kern van de energie van het licht kunnen aanvoelen die er vanuit straalt … en synchroon worden met de vibrerende verheffing van de planeet!

Wij vragen iedereen om … los te laten/ te laten vallen … bezorgdheden over wat er op mondiale schaal gebeurt. Betekent dit dit? Betekent dat dat? Wij spreken hier zowel op politieke schaal als algemeen.

Veel onverklaarbare verschijnselen … zijn/ zullen … gepresenteerd worden in jullie lucht, in jullie Aarde en op jullie Aarde. We gebruiken de term onverklaarbaar … want er zal veel zijn dat zo wordt ‘gelaten’ op die manier.

Blossom: Ik zou hier graag tussen willen komen als ik mag? Waarom moet er zoveel onverklaard blijven?
Federatie van Licht: Omdat het van een aard is die onverklaarbaar is!
Zie je, lieve blossom … Iedereen voelt de behoefte om een antwoord te hebben op alles wat er plaatsvindt. Ze voelen de behoefte om te weten, zodat ze zich kunnen voorbereiden … of iets kunnen doen om het te veranderen … of er anders over te denken. Terwijl … soms … als ‘daarbuiten’ zoals het luidt … dingen ‘gewoon’ gebeuren. Het kan worden veroorzaakt door stroomstoten van elektriciteit … het kan worden veroorzaakt door onderliggende ontwikkelingen waar maar heel weinigen bekend mee zijn … een miljoen en één verklaringen voor een miljoen en één mogelijkheden … die in alle eerlijkheid … gewoon ‘Zijn’.
We vragen dat jij, jullie binnenin jezelf accepteren dat de beste stap voorwaarts in deze spannende en veranderende tijden is om jullie enkel en alleen/ vanuit de ziel te concentreren op DE MANIER HOE JULLIE JE VAN BINNEN VOELEN.
Concentreer jullie op de directe omgeving. Focus op diegenen die dichtbij zijn. Schenk aandacht aan datgene waardoor jullie je GOED VOELEN. Variërend van Zelfliefde … naar de uitbreiding van LIEFDE van JULLIE ZIJN die alles bereikt en aanraakt ALLES DAT IS.
Vanuit binnenin jullie … WEES DAT WAT JULLIE ZIJN.
Wij verklaren met alle oprechtheid dat als iemand zich zou concentreren op dat wat … zoals jij zou zeggen, Blossom … ‘het bolt mijn bloes’ …..
Blossom: Oh, hoe die uitdrukking mij  aan het lachen maakt! Goed gedaan!
Federatie van Licht: Dank je! Dan breidt JULLIE TRILLING zich uit om niet alleen jullie directe omgeving te VERANDEREN, maar ALLES DAT IS.
WANT …JULLIE…ZIJN…ALLES DAT IS.
Jullie beschouwen jezelf als ‘deel’ ervan. Een ‘deel’ van alles dat is. Toch vragen wij jullie om nu te overwegen dat … JIJ/JULLIE … HET ALLEMAAL ZIJN.
Ook op deze manier … bedenk dat hoe jullie ervoor kiezen te voelen over WAT DAN OOK … en hoe het het GEHEEL beïnvloedt omdat HET GEHEEL … JULLIE IS!
Daarom raden wij waakzaamheid aan … zoals wij vaak hebben gedaan … met betrekking tot de manier waarop jullie denken … de manier waarop jullie je gedragen … de manier waarop jullie handelen … omdat JULLIE IN CONTROLE ZIJN OVER HET GEHEEL.
JULLIE HEBBEN DE KRACHT VAN HET GEHEEL IN JULLIE HANDEN!
JULLIE HEBBEN DE KRACHT VAN HET GEHEEL IN JULLIE ZIJN.
Als jullie de perfecte wereld zouden visualiseren … voor jou, voor jullie … stellen wij ons het voor dat het een perfecte wereld voor iedereen omvat?
We weten niet echt hoe we deze woorden moeten gebruiken die jullie gebruiken … hoe extravagant dit begrip AL DAT IS zou/ kon/ zal VERANDEREN.
Jij vraagt ons wat dit jaar zal brengen, Blossom. Mogen wij jullie vertellen … dat dit jaar precies datgene zal brengen dat wat jullie ervan vragen! Anders natuurlijk naar/ voor ieder … en toch, het onderliggende verlangen naar vrede en liefde en welvaart en gelijkheid en vreugde en gelach en plezier en gemak en geluk … moeten we doorgaan? … … is er binnenin Elk.
De wens om JULLIE PLANEET IN UITLIJNING TE BRENGEN MET DE WARE LICHTPOSITIE is in elk van jullie aanwezig … dus, daarom … DIT is wat ons te wachten staat.
Jullie Kracht om te manifesteren is enorm vergroot … tot het punt van ‘bijna’ onmiddellijk … afhankelijk van iemands weten hiervan. Gebruik deze kracht om jullie Nieuwe Wereld te manifesteren.
Houd in gedachten, Geliefde Zielen … dat van de Drievoudige Energie die door jullie heen stroomt … dat wat jullie niet willen, kan ook manifesteren … zouden jullie het teveel van jullie aandacht geven!
Wat is jullie INTENTIE, NU in en op dit moment?
Voel, adem en heb er een gedachte over … gewoon nu. Doe jullie ogen dicht … en als er een feeënmoeder komt en jullie vraagt wat jullie willen … wat zou dat dan zijn?
Je wens, jullie wens zou iets zijn dat jou, jullie gelukkig maakt…. jou, jullie gelukkig zijn maakt dat maakt de wereld gelukkig. Als iedereen datgene manifesteert waardoor ze gelukkig worden … is het werk gedaan.
Blossom: Het is niet om de pret te drukken… niet iedereen heeft daarvoor de wens.
Degenen met minder licht willen niet iedereen gelukkig zien. In feite verre van dat. Iemand heeft gevraagd of zij net zoals wij een rol spelen?
Federatie van Licht: Natuurlijk. Alles/ iedereen op de planeet is ‘onderdeel van het spel’. Rollen worden gekozen door het Zelf. Niemand wordt ‘gedwongen’ in zijn/haar rol. Wij hebben al eerder gesproken, zo vaak … in de trant van ‘Alles is niet zoals het lijkt’. Wat JIJ DENKT (JULLIE DENKEN) is een manier … is waarschijnlijk een andere!
Het Plan van het Spel heeft orders om te volgen!
De overgang naar het volgende fragment is zeker en veilig aan de gang.
Blossom: Soms gaat het mij allemaal te boven en ik heb geleerd dat het altijd het beste is om terug te gaan naar het eenvoudige en meest Verheugende Weten van LIEFDE. De rest zorgt een soort van voor zichzelf.
Federatie van Licht: Lieve Blossom, …. Realiseer je je wat een diepgaande verklaring dat is?
Ga terug naar het eenvoudige en meest VREUGDEVOLLE WETEN van LIEFDE. De rest zorgt een soort van voor zichzelf.
En nogmaals …
Ga terug naar het eenvoudige en meest VREUGDEVOLLE WETEN van LIEFDE. De rest zorgt een soort van voor zichzelf.
En nog een keer ….
Ga terug naar het eenvoudige en meest VREUGDEVOLLE WETEN van LIEFDE. De rest zorgt een soort van voor zichzelf.
ALS … ALS … ALS er maar één zich daaraan hield binnen elke ademhaling die werd ingeademd … zouden jullie zien … zouden jullie ervan Getuige zijn … NU … van de transformatie van Energie op/ in de Planeet.
DAT dan, Geliefde Zielen … is wat wij voor jullie zien als te verwachten staande voor de komende 12 maanden.
Over en uit.
Blossom: Ha-ha! Zoals jullie eigen stijl … en ik weet precies waar jullie vandaan komen. Wanneer wij echt begrijpen wat jullie zeggen … wat jullie ECHT bedoelen … valt er niets meer te zeggen. Ik begrijp het … echt waar, mijn vrienden. Ik weet dat het jullie positie is om datgene aan te bieden wat jullie kunnen om ons te helpen onszelf te WORDEN. Zoveel als zovelen willen andere verklaringen hiervan en dat van jullie en andere boodschappers horen … diep in mijn hart … WEET IK DAT JULLIE gelijk hebben in het blijven bij het PLAN. IK HOU VAN JULLIE … Zoals al degenen die jullie woorden lezen en daarvoor dankbaar zijn!

 
In Dankbaarheid, in Liefdevolle Dienstverlening voor deze eerste communicatie van 2019…
IK BEN.
Website: Blossom Goodchild
  
Voor wakkeremensen – door Anja