Blossom Goodchild – Channeling met de Galactische Federatie van het Licht

Blossom Goodchild – Channeling met de Galactische Federatie van het Licht – 23 juni 2024

Blossom: Hallo! Hallo! Nou, maak je geen zorgen over waar ik het vandaag over wil hebben! De nieuwe Monolith, die uiteraard in Nevada is verschenen. Gaan! … Gaan! Gaan! Gaan! Gaan!

Federatie van Licht: Groeten aan jou, Blossom en iedereen die dit gesprek bijwoont, hetzij via woord of geluid. We kunnen je opwinding voelen, Blossom, en dit is zeer aangenaam.

Blossom: Nou, het is spannend. In mijn gedachten, zonder terug te hoeven zoeken, zei je niet dat er nog vijf zouden volgen, na de laatste, in een soort ‘binnenkort’ toekomst! Als dat geen dingen openlaat, weet ik het niet meer!

FvL: Dat klopt, Blossom. De volgende die ‘aankomt’ is een nog onduidelijker positie. Om geen andere reden dan dat de aangewezen plaatsing ervan is, zodat het uitgelijnd kan worden met de rastermarkeringen waarin het zich bevindt.

Blossom: Ze ‘landen’ inderdaad op plekken ‘uit het niets’!

FvL: Ze landen inderdaad ‘uit het niets’.

Blossom: Vergeef me, ik kan me niet herinneren of je ons hebt uitgelegd hoe ze ‘landen’ … zou je het erg vinden om het nog eens door te nemen?

FvL: Deze ‘buizen’…

Blossom: Buizen… zijn het buizen?

FvL: We kiezen ervoor om ze zo te noemen, omdat buiten deze wereld zijn ‘gecreëerd’. Hun integriteit … hun intelligentie … hun systeem … hun gedrag … waardoor ze zijn wat ze zijn … wordt ‘gevangen’ in een programma dat kan worden samengevat tot de grootte van een dobbelsteen.

Blossom: Mm. Dit voelt als nieuwe informatie… misschien hebben we dit nog niet eerder besproken.

FvL: Toch begrijp je dat energie niet iets is dat stil kan blijven staan. Het moet in beweging zijn. Alles wat leven is, is energie… het moet stromen. Daarom kan Energie in elke gewenste maat of vorm worden gemanipuleerd. Maar in dit geval… zouden we zeggen ‘dat is nuttig.’

Dus ik heb het gevoel dat je op het punt staat te zeggen dat deze dobbelstenen op de planeet kunnen worden ‘gedropt’ en dat vanaf de plek waar hij is gemaakt, knoppen kunnen worden ingedrukt en ‘poef’ … een monoliet op ware grootte wordt opgeblazen als een opblaasbaar kasteel! Dit is uiteraard in lekentermen.

Dit is min of meer correct… maar het zal zeker volstaan.

Blossom: Het is toch geen knop? Wat is het?

FvL: Het is een apparaat dat wordt geactiveerd door het op een bepaalde kristalformatie te plaatsen.

Blossom: Hoe communiceert het met de dobbelstenen?

FvL: De dobbelsteen… is al geprogrammeerd om verbinding te maken en te communiceren met het apparaat. Dit is geen nieuwe technologie als je bedenkt hoeveel gelijkenis dit oplevert in de apparaten die al op jullie Planeet aanwezig zijn en die met elkaar communiceren.

Blossom: Mag ik ook sugereren dat het ‘gedropt’ is? Het is duidelijk dat je op een schip niet zomaar het luik opent en het geluk wenst bij het uitzwaaien?

FvL: Blossom, het is inderdaad ‘precieser gericht’ wat betreft zijn ‘landingsplatform’, zouden we zeggen.

Het is geprogrammeerd om dit via teleportatie te doen.

Houd er rekening mee dat we tegen jullie praten alsof dit een alledaagse procedure is. Dit is niet zo.

De delicatesse van deze buizen speelt een grote rol in de manier waarop ermee wordt omgegaan.

Ze worden beschouwd als van hoge intelligentie en van groot belang.

Blossom: Ik vroeg me gewoon af… zijn ze op hun oorspronkelijke formaat gebouwd? D.W.Z. Zijn ze oorspronkelijk gemaakt op het formaat waarin we ze op aarde zien?

FvL: Dit is correct.

Blossom: Je doet me denken aan de film ‘Honey, I shrunk the kids’.

FvL: Voor duidelijke redenen.

Blossom: Dus… en hier is een vraag. ALS … ze zich zouden openen … wat zou er dan binnenin te zien zijn?

FvL: Deeltjes!

Blossom:Wat! Geen moederbord of hendels en knipperende rode en groene lichten? Geen kleine blauwe mensen die wachten om wakker te worden en aan het werk te gaan? Geen ouvertures uit 1812? Geen vuurwerk? Gewoon deeltjes?! Nou, ik nooit. Dus als we mogen, moeten we het over deze deeltjes hebben.

FvL: Deeltjes van Energie die blijven, niet slapend, maar toch bijna tot het punt van slaap komen… die wachten op hun GODDELIJKE MOMENT van activering, waar we in het verleden over gesproken hebben.

Deze deeltjes ‘spreken’ met elkaar, en met de deeltjes in andere monolieten die zijn gearriveerd en op de loer liggen.

Blossom: Heb ik gehoord dat degenen hier van eerder zijn verwijderd?

FvL: Sommige… niet allemaal. Kun je je nog herinneren dat wij je een afbeelding lieten zien van hen die zich in een afgesloten, afgesloten ruimte bevonden en toch niet ontleed konden worden? Bij gebrek aan een betere term.

Hun blauwdruk blijft in hun oorspronkelijke landingsruim.

Blossom: Zou het niet zo kunnen zijn dat degenen die op de Monolith-afdeling ‘buiten de wereld’ werken, hetzelfde apparaat zouden kunnen gebruiken om ze weer te verkleinen, en Scotty ertoe te brengen ze op te stralen?

FvL: Dit is niet nodig.

Ze zijn volkomen veilig waar ze zijn … en …

Blossom: En dit is een grote ‘en’… ik voel het…

FvL: Ze zijn daar niet voor ontworpen.

Blossom: Je bedoelt dus dat ze niet meer kunnen worden verkleind zodra ze hun volledige grootte hebben bereikt.

FvL: Juist.

Blossom: Waarom?

FvL: Het is niet nodig. Ze zijn veilig waar ze zijn, want ze kunnen niet worden gepenetreerd en ze hebben geen enkel doel ‘terug aan boord’.

Blossom: Mag ik even verduidelijken als ik het goed heb… dat jullie die ervoor kiezen bekend te staan als DE FEDERATIE VAN LICHT… DE OPZIENERS VAN DE OPZIENERS… niet op een schip verblijven… jullie verblijven gewoon op een vibratieniveau daarbuiten… ergens.

FvL: Nogmaals correct, Blossom. We houden van je woordspeling om het simpel te houden.

Blossom: Maar… jullie kunnen een schip manifesteren als het gepast is om ‘bezoeken te doen’ zo te zeggen en dan zouden jullie ook een vorm aannemen die passend is voor die specifieke situatie of omstandigheid?

FvL: Inderdaad.

Blossom: Ik wilde alleen maar duidelijk maken dat het niet julie zijn… of misschien niet ‘jullie afdeling’ die betrokken is bij de creatie van datgene waarover wij spreken. Een gedachte… als Energie kan worden gemanipuleerd… wat is het dan dat zou dan kunnen voorkomen dat de Monolieten plotseling verdwijnen?

FvL: Nieuwsgierigheid.

Blossom: Eh… leg het alsjeblieft uit.

FvL: Terwijl ze er staan, creëren ze veel nieuwsgierigheid.

Het mysterie roept onontwaakte mogelijkheden op om mogelijk te worden.

Blossom: Voor wie?

FvL: ALLEN.

Lijken ze niet overeen te komen met beelden die al in bepaalde films aanwezig zijn? Films die futuristisch zijn?

Blossom: Ik geloof het wel.

FvL: Dus samen met hun vele doeleinden waar we eerder over gesproken hebben… helpen ze zielen de komende toekomst te herkennen. Waar velen zich voor hadden aangemeld.

Blossom: Ik hou daarvan. Het feit dat we ons hebben aangemeld om de toekomst bij te wonen! (Nog een t-shirt Joe!) Ik denk dat dat zo spannend aan hen is. Hier zijn ze … in onze realiteit en ze zijn zo ‘futuristisch’ voor ons … wat, zoals je zegt … ons helpt te weten dat het daadwerkelijk gebeurt.

FvL: Wat gebeurt er eigenlijk, Blossom?

Blossom: De toekomst. Datgene waarover jullie met ons hebben gesproken. Dat wat de nieuwe en EERLIJKE wereld tot bloei zal brengen. Degene die we hier allemaal moeten manifesteren. Ik hou ervan. Het vult iemands wezen met zulke bemoediging.

FvL: De reden dat jij je zo bemoedigd en zo blij voelt met betrekking tot deze kwestie, Blossom, is omdat jouw Ziel het als Waarheid herkent.

JIJ HERINNERD HET JE

Dit is de reden waarom de Monolieten zo intrigerend zijn… ze roepen ‘Herinneringen aan je toekomst’ op.

Blossom: Een interessant concept… ‘Herinneringen aan onze toekomst.’

FvL: Niet echt, Blossom. Want het is je getoond … in een verleden dat het heden is … en je hebt het beleefd in een toekomst die ooit het verleden zal zijn …

Blossom: Houd de telefoon even vast… laat me dat juweeltje verteren. Dus ik neem aan dat het ons is getoond voordat we terug naar de aarde kwamen … het verleden …. liet het zien als in een presentatie van de toekomst waarin we ons nu bevinden … het heden … en dan … zal het in het verleden zijn, want op een dag zal het gebeurd zijn. Plus het feit dat alles tegelijk gebeurt! Nee… ik ben er niet klaar voor om vandaag dat konijnenhol in te gaan… dat ‘alles gebeurt tegelijk’-gedoe schiet mijn hersenen eruit.

FvL: Toch ben jij alles… in één keer.

Blossom: Blijkbaar! Ik accepteer het… maar… nou ja, weet je… het is moeilijk om het allemaal te snappen…

FvL: Vanwaar jouw perspectief zich bevindt in deze ruimte in jouw huidige veronderstelde realiteit.

Blossom: Natuurlijk. Jongens… Ik denk dat dit een goede plek is om het gesprek van vandaag af te ronden. Ik vond het geweldig.

FvL: Zoals wij altijd doen. We HOUDEN van alles wat uit deze gesprekken voortkomt, en we houden er ook van hoe ze de interesse van de Ziel wekken … en veel nieuwe wegen creëren om te verkennen.

Blossom: Inderdaad. WAUW… Daar gaan we. Uit dankbaarheid. In liefdevolle dienstbaarheid. IK BEN!

PS. Blijkbaar is de Monoliet nu verwijderd.

Blossom Goodchild

Website

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org