Blossom Goodchild – Channeld De Federatie van het Licht – 2 februari 2020

Blossom Goodchild
– Channeld De Federatie van het Licht –

2 februari 2020

Blossom: Hallo daar! Ik geef het nog een poging, om te zien of we in staat zijn om te communiceren. Er is zoveel aan de hand voor iedereen. Zoveel Energieen van alle Vibraties vliegen rond en toch marcheren we verder! Hoe is het waar jullie zijn en hebben jullie zin in een leuke uitwisseling?

Federatie van Licht: Liefste Blossom. Welkom aan jou en moge onze Energieën compatibel zijn… Inderdaad, ALLE Energieën zijn compatibel zodat we kunnen chatten en discussiëren zoals we dat graag doen.

Je hebt gelijk wat je zegt over de verschillende Vibraties. Dit is wat in deze tijd voor iedereen zoveel opschudding veroorzaakt. Omdat de Vibratie van jullie Planeet in een meer verdienstelijke positie komt, is het het afwijzen van Vibratiemagnetische velden die ‘mee willen komen voor de rit’. De strijd tussen de Hogere en de Lagere frequenties is een weerbarstige dans die wordt geleid door de lagere sensaties en dit is wat zoveel ‘onvergetelijke’ verstoring veroorzaakt.

Bloss: Waarom zeg je ‘onvergetelijke’?

FvL: Omdat het niet een term is die gebruikt wordt om te ‘onthouden’ als we er op die manier naar kijken!

Bloss: Ik denk het wel. Toch zou ik me deze tijd niet echt willen herinneren, want het is niet een van de dingen die je in het album ‘Dierbaarste herinneringen’ zet.

FvL: En toch WANNEER DIT ALLES OVER IS … WANNEER DAT ALLES DAT GEZEGD EN GEDAAN IS GEZEGD EN GEDAAN ZIJN … zul je het je herinneren en er liefdevol op terugkijken omdat het wordt herkend als het eindproces van het oude … als je het in het Nieuwe binnen brengt.

Het Nieuwe zal zoveel kracht en geluk brengen voor iedereen.

Het Nieuwe zal je in staat stellen om de JOU te VOELEN die je WERKELIJK bent.

Iedereen, inclusief ikzelf, lijkt zich zo kwetsbaar te voelen. Er gebeurt zoveel met zovelen… is het absoluut noodzakelijk dat dit op individueel, persoonlijk niveau gebeurt? Zoveel die in het ziekenhuis moeten zijn, zoveel die worden opgediend, wat ik beschouw als onnodige hachelijke situaties die verre van aangenaam zijn. Ik bedoel, waarom moet het zo persoonlijk zijn als het zuiveren van de energieën ‘in de lucht’ zit, als je me begrijpt?

Toch zijn jullie allemaal Een en dezelfde. Datgene Wat iemand ervaart… wordt ervaren voor het Geheel.

Alles wat zich afspeelt in het leven van één persoon is als ‘er één nemen voor het team’. Alles waar je je nu doorheen werkt, is het ontdoen van de planeet van alle ‘dingen’ die herstelt moeten worden om het pad voor de toekomst vrij te maken.

Bloss: Met alle respect… Doen we dat niet al een paar decennia en dan nog een aantal?

FvL: Houd in gedachten Blossom, jij en alle anderen die zich bewust zijn van hun Licht, hebben niet alleen te maken met een paar leugens hier en daar, of een beetje juwelen diefstal.

Je hebt te maken met de duistere kant van het GEHEEL! Je kiest ervoor om deel uit te maken van het verwijderingsysteem van alles wat in de put van ellende, hebzucht, haat is gevallen, … zullen we doorgaan?

Bloss: Niet nodig, ja, ja, alsjeblieft doe dat, gewoon uit interesse.

FvL: Jaloezie, lust, trots, bedrog. ALLES dat is onder de lijn van wat aanvaardbaar is.

We hebben je al eerder gezegd dat het komende jaar in vele vormen een zeer interessant jaar zou zijn. Het ene na het andere zal aan jullie worden gepresenteerd zoals die van het mindere Licht… veel mindere Licht… die worstelen om hun status van macht en controle over de bevolking vrij te kopen.

Jullie hebben een virus dat zich in jullie wereld ‘verspreidt’…

Bloss: Het Corona virus?

FvL: Dat is de naam die eraan gegeven is.

Bloss: Ik voelde dat je wilde dat ik de betekenis van het woord ‘Corona’ zou opzoeken. (Gasvormige enveloppe van de zon en andere sterren… of ‘van de kroon’.)

FvL: Interessante naam. Gezien het feit dat er veel gepraat wordt over zonnevlammen en de soevereiniteit van een land dat onder grote druk staat door het uitgelekte nieuws. Alles wat je wordt verteld gaat veel dieper dan tot nu toe is aangeboden. Maar toch, het zal worden geopenbaard en er zal geen einde komen aan deze veroordelingen terwijl ze voort stromen.

Bloss: Dus, het virus?

FvL: Een afleiding! Breng het op zijn plaats om reddingsmissies van diegenen die ‘onder de duim’ zitten te maskeren!

Bloss: ‘Onder de duim’ betekent gecontroleerd of gedomineerd worden door iemand. Dus, om het zo te zeggen… je zegt dat het virus is opgezet om de aandacht af te leiden van de duistere mensen die op het punt staan ‘gevangen’ te worden genomen.

FvL: Juist, Blossom.

Bloss: Maar toch is het virus een echt iets dat mensen doodt!

FvL: Zoals bij veel virussen die zijn verzonnen om grote paniek en angst te veroorzaken. Er zal altijd een ‘medische situatie’ zijn die prominent aanwezig is op een moment dat undercoveragenten door de barriëre heen kunnen glippen en ongezien uit het zicht verdwijnen.

Zoveel wat er in jullie wereld wordt gepresenteerd is dat van een afleidingsmanoeuvre. Zoveel!

Dan is de angst die zich opbouwt, voedt zich tot deze specifieke dreiging ‘uitsterft’ en degenen die het hebben gecreëerd, zitten gelukkig in de wetenschap dat hun missie weer eens succesvol was.

De meesten van jullie die zich bewust zijn weten dit allemaal.

Mogen we vragen … wanneer je hebt gehoord over dit virus of iets anders, of het op jullie nieuws hebt gezien, wat heb je dan gevoeld? Hoe heb je gereageerd?

Bloss: Nou, om eerlijk te zijn … ik kijk heel zelden naar het nieuws, maar als iemand het zegt, voel ik me erg onsympathiek, want ik weet dat het gewoon een truc is. Ook al gaan er mensen dood, ik voel me op de een of andere manier ongebonden. Het is gewoon een ander deel van het spel en ik zit in het winnende team. Natuurlijk, de I AM THE LIGHT. I AM THE LOVE. I AM. mantra komt altijd in het spel. Want datgene wat ik niet volledig kan begrijpen of accepteren, is zo veel ‘verlicht in kracht’ door dit te doen. Door deze mantra te zeggen kan ik stoppen met vragen stellen en nadenken over alles en gewoon het (het Licht en de Liefde.) ZIJN. Steeds opnieuw in elke situatie zeg ik het en ik weet dat velen hetzelfde doen.

FvL: Maar wat jullie niet weten, is het verschil dat het maakt voor jullie zelf, voor elkaar en voor jullie Planeet. Als je dat blijft doen, besef je dat je niet ‘valt voor/onder de betovering’ die opzettelijk bedoeld is om je in de val te lokken. JE BENT ER VRIJ VAN … door deze paar eenvoudige, maar zeer krachtige woorden te zeggen/voelen.

Dierbare Blossom en alle Zielen van de Aarde die door deze tijden heen worstelen… laat de kracht die in de codering van deze mantra ligt, je veilig naar huis leiden. Gebruik het zoals je doorgaans doet… niet alleen in jouw dagelijkse omstandigheden… maar ook doorheen je Hele Wezen.

Laat het jou worden. Want jij bent DE LICHT. DE LIEFDE. DE IK BEN aanwezig in menselijke vorm. Hier om de verandering te maken in jullie helderdere wereld.

De specifieke Energieën die er op dit moment zijn, zullen verminderen en zich voor een korte tijd vestigen, maar dan, Geliefde Diebaren… ZAL EEN STORM VAN GROTE GROOTSHEID DOORBREKEN en DAN zullen jullie je krachten verzamelen om jezelf te zien doorkomen.

Bloss: Ik ga ervan uit dat je de storm bedoelt, metaforisch gezien?

FvL: Ja. Maar als het arriveert, weet je waarom we dit als teken hebben gebruikt.

Bloss: Komt dit binnenkort? Ik geloof niet dat ik dat net gevraagd heb! Ik zou zoveel beter moeten weten.

FvL: We kunnen geen data geven zoals je weet. Deze ‘storm’ is een opeenstapeling van gebeurtenissen… en als elk ‘ontmaskerd’ wordt… hoe groter het tumult dat dan leidt tot ‘het laatste strootje’… bij gebrek aan een gemakkelijke manier van beschrijven.

Bloss: Maar toch, zal het dit jaar zijn?

FvL: We voelen ons er vrij zeker van… maar zoals je weet is er niets in steen gebeiteld.

Dit jaar zal het jaar van alle jaren zijn vanuit het oogpunt van veranderingen op grote schaal.

Wij vertrouwen erop dat jullie hoeden stevig vastzitten…

Ze zullen natuurlijk … oordelend moeten zijn naar alles wat er voor iedereen op een of andere manier aan de hand is op dit moment. Het is een vreemd gevoel van overgave aan wat er is. Het heeft geen zin om ertegen te vechten. Het lijkt een eendagsscenario te zijn en dan stap ik in bed en op het moment dat ik mijn ogen sluit, zegt mijn geest, IK ben HET LICHT. IK BEN DE LIEFDE. IK BEN … Blij dat ik weer door een andere dag ben heengegaan … op de een of andere manier. Maar, ook wetende, dat dit nog maar het begin is.

Je Kent jouw kracht. Ieder van jullie kan het van diep binnenin voelen. Jullie kunnen nu VOELEN dat alle voorbereidingen die jullie hebben ‘doorstaan’ jullie naar deze tijden toe hebben geleid, terwijl jullie de onbekende/bekende segmenten van deze reis van jullie leven binnengaan.

We houden van jullie. We zijn opgewonden om te zien hoe de glorieuze uitkomst zich ontvouwt.

En zoveel houden van jullie. Hopen jullie op een dag tegen het lijf te lopen… om misschien een ritje te maken? In dankbaarheid. In Liefdevolle dienstbaarheid. IK BEN.

Alsjeblieft herhaal opnieuw de Invocatie ‘We are the Game Changers’ wanneer de stemming je daartoe leidt om de energie zo hoog mogelijk te houden.

Maak van elke dag een HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

De link om toegang te krijgen tot al mijn YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo.

Website: Blossom Goodchild

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

 

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

 

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.

Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

 

In Liefde en Licht, Ine & Martien