2e I AM MANTRA wereldwijde samenkomst – OPROEP op zondag 31 januari 2021 om zondagochtend om 0.30 u NL

2e I AM MANTRA wereldwijde samenkomst – OPROEP

door Blossom Goodchild

19 januari 2021

Transcript:

Hallo iedereen,

ik wil jullie laten weten, dat ik heb besloten om weer een wereldwijde livestream te doen van de I AM MANTRA: IK BEN HET LICHT. IK BEN DE LIEFDE. IK BEN DE WAARHEID. I AM.

De vorige – die we deden op 21 december – is zo goed gegaan, en ik wéét dat wij hebben geholpen om de Trilling van de Planeet te verhogen.

En, mensen … ik denk dat de Planeet ook nu wel weer een verhoging van haar Trilling kan gebruiken!

Daarom ga ik op 31 januari as. om 9,30 am Brisbane time (dat is 0.30 u in Europa – V) weer een bijeenkomst houden.

Alle informatie die u nodig heeft om te kunnen deelnemen staat onder de video. Er kunnen 1000 mensen rechtstreeks deelnemen (deze mensen komen dan ook in beeld – V). Er komt natuurlijk een livestream op YouTube, daar kunt u ook met ons mee doen.

Deel dus alstublieft dit bericht, want ik wéét dat het zoveel verschil kan maken … niet alleen voor uw eigen Ziel en Geest die het nodig hebben, maar voor het Geheel. Wij kunnen dit … we doen het al (lacht) … maar wij kunnen dit echt doen, wij kunnen dit Licht hier zo sterk verankeren, als Eén Licht Energie.

Dus als u op die dag kunt, doe dan alstublieft met ons mee, en laat dit alstublieft ook aan anderen weten zodat ook zij kunnen deelnemen … duizenden en duizenden mensen die tezamen de Mantra uitspreken! Ik wéét dat dat zoveel invloed heeft …

En nu ik hier toch ben, wil ik nog iets zeggen over de video die ik aan het maken ben, met de filmpjes die mensen mij hebben gestuurd waarin ze de Mantra uitspreken: ik heb iets van 150 filmpjes ontvangen … daar ben ik intussen mee aan de slag gegaan en ik geniet daar zo enorm van! Maar het zal nog even duren voordat ik alles klaar heb en het hier kan plaatsen.

Heb dus alstublieft nog een beetje geduld, vooral de mensen die iets hebben ingestuurd. Ik ben ermee bezig!

Goed dan, mensen, zoals ik al heel vaak heb gezegd de laatste tijd: BLIJF IN HET LICHT, LEUN ACHTEROVER EN ZET JE SCHRAP (lacht) … we zijn vertrokken!

Heel veel liefs, dank u wel voor al uw steun. Wij kunnen dit. Wij kunnen dit! Dank u wel en ik zie u op 31 januari!

Tot ziens!

Oeps, ik ben vergeten te vermelden dat White Cloud de bijeenkomst zal leiden, net als vorige keer!

Info voor mensen in Europa

Op zondag 31 januari 2021 houden White Cloud en Blossom de 2e wereldwijde I AM Mantra bijeenkomst. Het begint zondagochtend om 0.30 u onze tijd en duurt ongeveer een uur.

Wie zich wil aanmelden om rechtstreeks deel te nemen vindt de nodige info onderaan de video.

Het gebeuren live volgen via YouTube is ook mogelijk: dit is de link naar het YT-kanaal van Blossom https://www.youtube.com/channel/UCtYNUevWytubYiElIY44pbg.

Daar kunt u klikken op de afbeelding van de livestream om alles te kunnen volgen.

Maak van elke dag een BLIJ MENS DAG!
https://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g

Herlees/beluister nog eens de Aanroeping ‘We are the Game Changers’, wanneer u er behoefte aan heeft … om de Energie zo HOOG mogelijk te houden. Voor de video https://youtu.be/MYeqbshjgmA

Voor de link naar al mijn YouTubes https://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Veerle – Spiritueel Lezen

http://galacticchannelings.com/nederlands/blossom20-01-21.php