Zal er wereldvrede zijn? En zo ja in welk jaartal? / November 2016 / Berry Vincenta / Geplaatst 19 december 2016

Zal er wereldvrede zijn? En zo ja in welk jaartal?
8 december 2016 / Berry Vincenta
Geplaatst 19 december 2016


Wereldvrede heeft te maken met heel veel verschillende aspecten en heeft vooral ook te maken met de manier waarop de mensen deze wereld bevolken. Daar waar vrede steeds onderhevig is aan allerlei persoonlijke voorwaarden zal wezenlijke en werkelijke vrede nog niet kunnen wortelen.

Wereldvrede zal uiteindelijk ontstaan, maar wanneer er gevraagd wordt om een bepaald tijdsbestek dan zal daarin niet kunnen worden geantwoord omdat de mensheid de verandering vertegenwoordigt zoals u is uitgelegd en dat daarin ook de weg naar vrede ligt. Wanneer deze vrede uiteindelijk collectief tot zijn eigen diepste worteling kan komen, dan zal daar ook wereldvrede uit kunnen ontstaan.


Datgene wat momenteel in uw wereld zichtbaar is, ten opzichte van onvrede, zijn de aandachtspunten van het NU, en daarom is het zo belangrijk dat velen met Bewustzijn deze vrede in zichzelf creëren, en te weten dat wanneer ik de verandering ben dat daar ook de vrede als basis in dient te liggen in mijn eigen dagelijkse leven.


Deze vrede zal dan ook de verbinding maken met de ander en dit zal als een sneeuwbaleffect op deze wereld zijn beslag gaan krijgen.

Maar het vraagt nogmaals alles van ieder individu want werkelijke vrede vraagt zoveel meer dan dat wat gedacht wordt in het hoofd.

Werkelijke vrede heeft vooral te maken met een volkomen durven autonoom te zijn in wie u bent en daarin vanuit de verbinding in het hart zo in evenwicht te zijn met dat wat het Leven geeft en niet wat het leven neemt.

Daar in volkomen overgave in mee te stromen en daar de vrede in te voelen. Volkomen in overgave te zijn aan het leven.

Berry Vincenta November 2016
http://berryvincenta.com/actueel