‘Legers van Licht’ deel 1 / 2020-04- / Door Berry Vincenta

‘Legers van Licht’  deel 1
2020-04- / Door Berry Vincenta
 
Laten alle Lichtwerkers op dit moment zich het volgende ten diepste realiseren:
Er is een diepe Lichtconnectie gelegd in de wereld, mondiaal van binnenuit om de Aarde heen en verbonden met Kosmische energievelden die het totale Lichtveld op een hogere frequentie zullen gaan brengen, ook in de mensen zelf.
Wees jullie bewust van het volgende: het Licht is sterk, het Licht is krachtig. Maar het Licht wordt op dit moment, op verschillende punten op jullie aarde vanuit de dwingende schaduwpunten aangevallen. Het is dus zaak om heel goed te blijven voelen  hoe de connecties aanwezig zijn in jezelf- iedere dag – waarin jullie ook heel duidelijk  door Ons wordt gevraagd,  dit zelf steeds opnieuw weer  tot stand  te brengen…

 Waarin We ook heel duidelijk  aan jullie Lichtwerkers van het Leger van Licht willen vragen: kijk naar je eigen Lichtverbindingsdraad,jouw basisenergie en houdt deze heel levend!!! Houdt deze Lichtenergie levend in je Hart, in je basis, in je eigen kruinenergie en in de verbinding die je legt met jouw hoogste bewustzijn. En met Ons.
Deze energie is belangrijk omdat de kracht van de bundeling van dit Lichtnetwerk  uiteindelijk een enorm Krachtveld zal blijken te zijn ten opzichte van de Transformatie, van alles ,wat zich nu vanuit die schaduwpunten zo diep opdringt…
Besef, er  IS werkelijk een oorlog aan de gang! Het net wil zich sluiten..
Als jullie dit heel diep in jezelf beseffen wanneer je dit hoort, vol van bewustzijn  zullen jullie ervaren :ja,ook daarin is heel zichtbaar: een enorm tegendeel voor dit Licht zoals schaduwen , angst, negatief geactiveerde velden,lage trillingen ….  en dat de Kracht van dit Licht dus nog veel meer aangemoedigd dient te  worden!!   Zodra iedere Lichtwerker zich  heel diep innerlijk heeft overtuigd, bij het begin van de dag, dat de verbinding levend is…. En deze verbinding steeds meer dient te worden bekrachtigd vanuit die heldere Hartintentie, vanuit de allerhoogste Liefde ingebed in een diepe innerlijke rust, door het weten dat het Licht uiteindelijk zijn werkelijke bestemming vindt in deze nieuwe Transformatie.
Weest dus allen hier duidelijk bewust van, zeer geliefde Lichtwerkers!  Zonder jullie Levende Lichtwerk zouden wij het moeilijker hebben, daar jullie de vormgevers zijn en handen en voeten geven aan dit werk op jullie Aarde.
In diepe dankbaarheid groeten Wij ……..
wordt vervolgd
Hartelijke groet,
Jenny Ketelaar