Hoe kunnen we omgaan met de huidige collectieve angst? eind 2016 / November 2016 / Berry Vincenta / Geplaatst 15 december 2016

Hoe kunnen we omgaan met de huidige collectieve angst? eind 2016
8 december 2016 / Berry Vincenta
Geplaatst 15 december 2016
Collectieve angst heeft vooral in de eerste instantie te maken met de eigen persoonlijke angst. Wanneer de eigen angst onder ogen wordt gekomen en wordt begrepen dan ontstaat daar iets nieuws en kan, doordat er collectief ook zoveel angst op elkaar wordt geprojecteerd, datgene wat dan binnen stroomt een minder grote plek krijgen.

De collectieve angst die momenteel speelt heeft vooral ook te maken met een soort van onderhuidse infiltratie op al die angstvelden. Mensen wordt ook angst aangepraat.
Vergeet u niet, en dat heb ik u uitgelegd in de channeling, dat wanneer u in krachteloosheid verkeert u de speelbal bent van duistere krachten, van manipulatie, dat deze energieën angsten creëren die mensen krachteloos maken en daardoor een speelbal van deze schepping.

…..dat u uw eigen leven aan het opgeven bent……


Wanneer u dat accepteert (Mensen wordt ook angst aangepraat) dan zult u daarin steeds dieper in de angst collectief verdwijnen en zult u op een bepaalt moment innerlijk het idee hebben dat u uw eigen leven aan het opgeven bent.

Maar wanneer ik zeg krachteloosheid dan zie ik direct een heel groot woord van NEE  ontstaan. Niets krachteloosheid. Kracht levend, helder Kracht vanuit het Hart levend, en levendig maken in dit leven maakt dat u daardoor een tegenbeweging maakt in die enorme angstprikkels die steeds opnieuw deze wereld zo blijken / schijnen te besturen maar wanneer u daarin uw eigen angsten opspoort en weet dat, dát hetgene is wat de verbinding maakt met dat collectieve angstveld, dan weet u en begrijpt u ook dat uw eigen persoonlijke angst dus opgelost wil worden zodat die verbinding niet vanuit dat veld kan ontstaan.

Zodat daar een stuk Ruimte ontstaat waardoor u de tijd krijgt om na te gaan; wat komt daar op mij af? Is dit wel van mij? Of is dit door iets aangestuurd wat zogenaamd van mij zou zijn maar niet van mij is?

Daar zit dus ook een heel belangrijk punt om naar te kijken en datgene wat  in de manipulatie op deze wereld momenteel zo plaats vindt in het onderbewustzijn vraagt dus, ook van u allemaal, iedere dag goed te voelen wat wil ik daar wel of wat wil ik daar niet mee?
…..de keuzes van de groep hoeven niet per definitie uw keuze te zijn…….
Niet overal in mee te willen stromen is ook belangrijk, niet te voelen dat als u mee stroomt u dan bij de groep zou horen, want het gaat er steeds om, zoals al eerder gezegd, de keuzes van de groep hoeven niet per definitie uw keuze te zijn. Als u dit begrijpt dan begrijpt u dat u veel meer kracht in handen heeft dan de krachteloosheid die angst vaak laat voelen.
Voel de moed om datgene  te doen wat u heeft te doen, al is het tegen alles in.

Voel de moed om te staan vanuit de Kracht die u bent. Dat zal uiteindelijk de angst zodanig transformeren dat angst  zijn rol heeft vervuld en niet meer kan worden gevoed door mensen die vanuit krachteloosheid hun leven haast hebben teruggegeven.

Berry Vincenta 2016 November