Herfstnieuwsbrief Berry Vincenta en Jenny / Oktober 2020


Herfstnieuwsbrief Berry Vincenta en Jenny 
Oktober 2020 

Lieve mensen,

Het zal jullie niet zijn ontgaan dat er heel veel activiteiten van ons zijn afgelast. We hebben echter niet stilgezeten (integendeel) en nieuwe dingen gecreëerd.

Veel volgers waren bv teleurgesteld dat ze niet naar een beurs konden komen om een Zieletekening met kosmische naam te laten maken. Maar wat velen niet wisten is dat dit ook per post kan. Daarvoor heeft Berry Vincenta een foto nodig en de kleur van de ogen. Deze kunnen worden gestuurd via de mail. De kosten zijn wel hoger dan op een beurs.

Ook hebben we nu iets in het leven geroepen wat er voorheen niet was. Iemand vroeg dit bij ons aan en we vinden dit een superplan. Wat is het superplan???

Een Kadobon om een Zieletekening met channeling inclusief CD aan iemand te geven. Het zou een mooi cadeau kunnen zijn voor de Kerst?? Wacht niet te lang want het duurt even voordat de tekening klaar is.

Dit is het voorbeeld van een deel van de Kadobon.

In onze vorige nieuwsbrief hadden we aangekondigd dat het Project van 3D naar 5D ook deels ingevuld zou worden met een video met channeling van Berry Vincenta. Dit is door de organisatie niet gebeurt. Het project is eind juli gestopt. Toch hadden we al een video opgenomen en deze willen we graag aan jullie laten zien/horen. Het is de visie van Berry Vincenta op 5D.

Dit is de link:
https://www.berryvincenta.com/my-media/videos/item/753-van-3d-naar-5d.html

Eind November zal er wel een grote weekendbeurs in Rijswijk zijn net zoals deze er was in september. Er is goed rekening gehouden met looppaden, reiniging etc. Daarom vragen we jullie om even te kijken op de site wat de voorwaarden zijn om te kunnen komen. In ieder geval kunnen er kaarten worden gekocht via de site van de Broodfabriek in Rijswijk https://paranormaalalternatief.nl/. Niet aan de kassa!!

Daarnaast bieden we nu een aantal schilderijen te koop aan. Van het originele schilderij is een afdruk gemaakt op een mooie drager. Kijk even op deze link want ook dit kan een mooi Kado voor iemand zijn of voor jezelf! Het wordt geleverd inclusief verzendkosten en ophangsysteem. Op de site staan de schilderijen die te koop zijn. Hieronder enkele voorbeelden.
https://www.berryvincenta.com/component/jshopping/afdrukken-van-de-originele-schilderijen-te-koop-op-forex.html?Itemid=0 


We wensen dat iedereen gezond uit deze periode komt. Een periode die ons vele kansen biedt. Als je niet weet welke kansen er voor jou in zitten??? Welkom in de praktijk voor een persoonlijk gesprek. Kan ook via Skype/Facetime of telefonisch.

Hartegroet Jenny en Berry Vincenta

www.berryvincenta.com

Telefoon: 072-5039079

Mobiel: 06-53301690

bgg Mobiel 2: 06-47678786