Een hoger uitzicht op deze chaotische tijd..!

Een hoger uitzicht op deze chaotische tijd..!

Door: GuidoJ.  Gepost op 23 augustus 2021

In onze contacten met Berry Vincenta, maken we regelmatig verbinding met bewuste, hogere bewustzijnsvelden. We krijgen dan de mogelijkheid onze specifieke vragen te stellen, waarop dan de antwoorden vanuit ‘een hoger perspectief’ komen. Zo deden we dat ook al HIER, toen we Berry bevroegen over de ‘spiritueel-indringende achterkant’ van de aanslagen van 911. (Heb je dit verhaal nog niet gelezen, dan geeft de a.s. ‘verjaardag’ van deze dag, je wellicht daarvoor nu de aanleiding!)

De informatie die toen werd doorgegeven over de ‘achterkant’ van 911, was voor ons fundamenteel krachtig. Het was een heel menselijk, maar vooral diep-bezield verhaal over die verschrikkelijke dag en de diepe gevolgen ervan voor onze energetische wereld.

Er zijn veel mensen die bij voorbaat al een afkeer hebben van ‘channelingen’. Ze worden niet vertrouwd en dienen daarom -zonder enige kennis van de inhoud van die doorgeving- bij het vuilnis gezet te worden. Het zijn wellicht ook dezelfde mensen die de postbode wat aandoen, wanneer die het durft, om te verschijnen met een brief van de belastingen..? Het verhaal is dus ‘don’t kill the messenger’; de boodschapper is in dit geval niet de bron van de informatie uit het interactieve vraaggesprek, maar geeft deze door. Dus blijf vooral heel kritisch op wat je leest, maar zorg wel DAT je het leest, voor aleer een oordeel te vellen.. Toch?

We plaatsten de afgelopen jaren al vaker artikelen hier op de site, van de hand van Berry. Deze vind je eenvoudig terug via onze zoekmasjien, bovenaan elke pagina. Het zijn -al zeggen we het zelf- artikelen die altijd vol respect, compassie en liefde zijn geladen. Waarvan acte.

Dit keer hadden we ons voorbereid om een aantal vragen te stellen, voortgaand op onze vorige interview over het Corona-virus en de ontwikkelingen daarvan op deze tijd. Sociaal-economisch, maar ook financieel-politiek, ligt de wereld redelijk op z’n kont. De ‘pandemie’, die door velen al ontmaskerd is als ‘plandemie’, houdt de wereld in een dwangbuis.

Hieronder vind je dit interview met Berry Vincenta, met de vragen en antwoorden die werden doorgegeven. We hopen dat het je mag dienen om de crisis waarin we zitten, even dieper te kunnen doorschouwen..! Besef, dat de feitelijk strijd gaat om het BEWUST-ZIJN van de mens..! En dus ook om jouw bewustzijn!

De boodschap is heel duidelijk en sluit in die zin aan bij het artikel over de tijdslijnen en de elite die bakzeil haalt..! (HIER) Dat dit artikel je moge bekrachtigen! Tot je dienst.

* * *

Een hoger uitzicht op deze chaotische tijd..! – deel 1

2021 © WantToKnow.nl/Berry Vincenta
(Heel veel dank aan Gea voor transcript-uitschrijven!)X

Het is vandaag 10 augustus 2021, Berry met Guido..

G. Ik zou vandaag graag willen afstemmen op de situatie in de wereld, rondom de Covid-19-pandemie en alle waanzin die daar omheen plaats vindt. Ik zou willen beginnen met de vraag: hoe u daar naar kijkt, op dit moment vanaf uw perspectief en positie. 

Meer lezen >>>