Deze nieuwe Wereld….de nieuwe schepping is aanstaande……

Deze nieuwe Wereld….de nieuwe schepping is aanstaande……door co-creatie van het Licht in jullie!

2 januari 2021 / Va BerryVincenta

U heeft ook binnen die eenheid uw eigen plaats. Uw eigen plaats met uw eigen verantwoordelijkheid om de co-creator te zijn van deze nieuwe wereld die zich aan het vormen is en die vraagt om moedige mensen.

Mensen die de anderen willen zien en in die ander zichzelf willen herkennen, die weten wat werkelijke eenheid is, niet alleen maar een eenheid die op persoonlijke voorwaarden is gebaseerd. Een mens die zijn eigen kracht weer ziet en deze kracht ook in de wereld zet, staat voor wat de keuze van het hart is en niet wat de keuze van de groep is waarop meegedreven wordt.!

We zijn in een grote overgang, de Aarde is in barensweeën,…als ieder mens zijn eigen Licht diep heeft herkend, zal deze zijn of haar medewerking door Innerlijk Licht hieraan gaan verbinden vanuit het Hart. Daarom is het ó zo belangrijk dat ieder bewust mens die wil horen, zijn eigen onderbewustzijn omarmt  en oude overtuigingen nogmaals onder dit Licht houdt …om  uit Liefde  dit te gaan TRANSFORMEREN …en samen de brug te vormen!

BerryVincenta

www.berryvincenta.com