De Telosianen:  Wat Jullie Nu Ervaren Is De Kristallen Stap Naar Het Leven Van Vrede En Licht… / Gechanneld door: Marie-Josée Andichou

De Telosianen:  Wat Jullie Nu Ervaren Is De Kristallen Stap Naar Het Leven Van Vrede En Licht…

Gechanneld door: Marie-Josée Andichou – 6 Juni 2022

Wij zijn blij dat jullie terug zijn, lieve broeders en zusters van planeet Aarde. Wij zullen vandaag door gaan met tot jullie te spreken over de spirituele evolutie die zich op jullie planeet manifesteert, ook al hebben jullie daar niet de indruk van. Het is waar dat jullie steeds weer in de greep zijn van zware energieën die gewild zijn door hen die de aardse mensheid in een staat van lusteloosheid en vooral van angst willen houden om meer mogelijkheden te hebben om jullie te manipuleren.

Maar, zoals we in vorige boodschappen hebben besproken, wat zij die jullie manipuleren willen, werkt averechts. Wat bedoelt U ? Heel eenvoudig, in plaats van te leiden tot een diepe angst die werkelijk bestaat maar de neiging heeft geleidelijk te vervagen, maken de situaties die jullie meemaken dat jullie min of meer reageren, dat wil zeggen dat er duizend-en-één vragen bij jullie opkomen over de waarachtigheid van alles wat er gebeurt en alles wat jullie verteld wordt door jullie regeringsleiders.

Inderdaad, wij gaan jullie vertellen dat zij steeds onhandiger worden. Hoe manifesteert zich dat? Wij gaan jullie vertellen dat hoe meer zij jullie bang willen maken, hoe meer de vragen die jullie jezelf stellen deuren van bewustzijn in jullie allen openen. Enerzijds reageert natuurlijk een groot deel van de mensheid uit angst, maar anderzijds is er een ander deel van de mensheid, dat groeit, dat de manipulatietactiek waarvan het het voorwerp is, steeds beter begrijpt.

Omdat zij jullie te bang willen maken, dwingen jullie regeringsleiders jullie te reageren en jullie te wekken uit jullie slaperigheid, uit deze slaap van aanvaarding van alle beperkingen waarmee zij jullie hebben laten leven, en dit begint zich al tegen hen te keren. Jullie kunnen in jullie land, Frankrijk, vaststellen dat jullie president en zijn ministers, ook al lijken ze zeker van zichzelf, helemaal niet goed zijn in de situatie die voor hen verergert. Natuurlijk zullen zij niet toegeven dat zij zich ongemakkelijk voelen, dat zij bang beginnen te worden voor de reacties van het volk, maar diep in hen komt een zekere angst naar boven.

Wij zullen jullie ook vertellen dat wij, jullie galactische Broeders, er voor zorgen dat zij worden geconfronteerd met hun verantwoordelijkheden ten opzichte van hun volk, maar ook met wat dit voor henzelf individueel kan betekenen. Dit gebeurt meestal ’s nachts, en wat zij er ook van denken, in hun onderbewustzijn verschijnen beelden, situaties die voor hen niet erg leuk zijn.

Natuurlijk willen zij het niet geloven, want wie zou kunnen verhinderen dat zij greep krijgen op hun mensen? Niemand, denken ze, maar ze vergissen zich, vandaar die onzichtbare maar innerlijke malaise die aan hen begint te vreten.

Door dit alles proberen zij hun druk op jullie op te voeren, maar jullie zullen merken dat, ook al zullen er in de komende dagen lastige gebeurtenissen plaatsvinden, het allemaal zal instorten in hun nadeel.

Twijfel er niet aan dat de energieën van verlangen naar Vrede, naar Licht, uitgezonden door alle mensen die zich openstellen voor de ware werkelijkheid van wie zij zijn en wat zij zijn, zich meer en meer op Aarde zullen verspreiden, in haar energieën, in haar subtiele lichamen en dit zal een osmose teweegbrengen tussen de snel ascenderende Aarde en de aardse mensheid.

De energieën die jullie uitzenden en die het geluk van de mensheid en de Aarde wensen, zullen steeds meer en steeds sneller het beslissende moment zijn dat de ondergang zal beslissen van al degenen die jullie wilden en willen manipuleren, maar ook de opening, van de grote opening naar het binnen gaan van de vijfde dimensie en naar de Nieuwe Aarde.

In feite hebben de daden van jullie heersers en van al diegenen op Aarde die deze wereldregering vormen die grote macht over jullie wil hebben, het tegenovergestelde effect van wat zij wilden. De mensen van de Aarde reageren op meerdere manieren zeer gunstig op een grote opening van het geweten: door het gebed van het hart en niet het religieuze gebed dat de Liefde vergeten is, door onderlinge hulp, de steun van zulke mensen aan zulke mensen in de ‘Liefde, door respect tussen de volkeren enz.

Lieve broeders en zusters van de Aarde, ook al lijkt deze aardse situatie binnen de mensheid jullie op dit moment erg moeilijk, wij kunnen jullie zeggen dat het Licht op jullie wacht en jullie deze Grandioze Liefde, dit Wonderbaarlijke Licht, deze Vrede zal brengen die jullie zo graag willen.

Wij gaan jullie vragen vertrouwen te hebben in wat wij doen om de mensheid te helpen uit deze opsluiting te komen waarin zij zich bevond en nog steeds bevindt… Wij doen alles wat wij kunnen om jullie te steunen zonder ons te mengen in jullie vrije wil, dat is het respect dat wij jullie verschuldigd zijn, want jullie zijn moedige, zeer moedige zielen die met hun hart besloten hebben om te komen en deze periode van overgang op de planeet Aarde mee te maken.

Jullie wens was zo groots dat jullie je soms, en wij zouden zeggen vaak, eenmaal geïncarneerd, afvroegen wat jullie op deze moeilijk te bewonen planeet kwamen doen. Jullie zijn gekomen om deze overgang te ervaren die jullie allen in staat zal stellen om de terugkeer te ervaren naar het wonderbaarlijke Goddelijke Licht vanwaar jullie kwamen. Dit is wat jullie zijn gaan ervaren door te incarneren in deze aardse voertuigen die jullie fysieke lichamen zijn, jullie zijn gekomen om Ware Liefde aan te bieden aan jullie planeet en jullie mensheid om hen te helpen de Nieuwe Aarde te leven.

Welk mooier geschenk van Liefde hadden jullie kunnen aanbieden aan de Schepper, aan de Aarde en aan jullie zelf, die volledig begaan zijn met deze overgang en met de nadering van de Nieuwe Aarde? Er is geen groter geschenk aan het Leven, zelfs als je aan jezelf twijfelt. Wij verzekeren jullie dat alle zielen die momenteel op de hele planeet Aarde leven, zielen zijn die tot dit geschenk van Liefde hebben besloten.

Jullie zullen zeggen: “maar zij die ons willen manipuleren en ons al eonen manipuleren, zijn zij naar de Aarde gekomen voor Liefde? “

Wij zullen ja en nee zeggen: in de eerste plaats hebben deze zielen besloten te incarneren om levende moeilijkheden te maken met de aardse mensheid om haar te laten reageren, zodat zij in de Zuivere Liefde en het Zuivere Licht oprijst. Maar gaandeweg namen menselijke gevoelens de overhand, soms zeer sterk, en wat begon als een verlangen om de mensheid te laten groeien door Liefde werd iets veel meer duisters.

Lieve broeders en zusters van de Aarde, heb vertrouwen in wat jullie op dit moment ervaren: het is de kristallen springplank die jullie zal voortstuwen naar het Leven van Vrede, Sereniteit, Licht.

Wij herhalen nogmaals: geef niet toe aan angst, want jullie zijn degenen door wie de wereldregering zeer snel zal instorten. VERTROUW OP JEZELF IN DE OMHULLING VAN DE ZUIVERSTE LIEFDE IN JE HART.

Wij houden van jullie.

De Telosianen

Kanaal: Marie-Josée Andichou

Vertaald naar het Engels door EraofLight.com

NL. vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org