De Telosianen: Tijd van Openbaringen / Kanaal: Marie Josée Andichou

De Telosianen: Tijd van Openbaringen

Kanaal: Marie Josée Andichou 12 Mei 2024

Dit is hun einde. Het wordt een tijd van openbaringen.

Vrede zij in jullie harten, lieve broeders en zusters van de planeet Aarde. Wij zijn jullie Galactische Broeders en Zusters die jullie welzijn, troost en Vreugde willen brengen in deze tijd die jullie op de grond van deze planeet doormaken.

Wij spreken tot jullie over welzijn en Vreugde, zelfs als deze zich nog niet volledig in jullie harten hebben gevestigd. We kunnen inderdaad zien dat jullie energieën meer of minder verstoord zijn, afhankelijk van jullie aantrekkingskracht op de gebeurtenissen om jullie heen. Zoals jullie weten, is het belangrijk om alle zachtheid die in je is naar jezelf te brengen, naar je hart. Deze zachtheid is belangrijk om je in staat te stellen de huidige gebeurtenissen in de grootste sereniteit door te komen.

Natuurlijk zul je nog steeds denken en zeggen: “Hoe kan ik zacht en comfortabel zijn in deze onrustige tijden in het leven van de Aarde en haar mensheid?”

We zullen je dit vertellen: Binnenkort zullen jullie moeilijkheden ervaren in jullie landen en samenlevingen. Jullie zullen beseffen dat wat we jullie in talrijke boodschappen hebben verteld, werkelijkheid zal worden, d.w.z. dat degenen die jullie leven willen beheersen, hun pogingen om jullie wezens te vernederen, zullen opvoeren.

Daarom zeggen we jullie: wees niet bang, laat je niet beïnvloeden door deze pogingen om je angsten te beteugelen.

Waarom zeggen we jullie niet bang te zijn? Omdat dit eenvoudigweg hun einde is. Ja, we zeggen dat dit het einde is van al diegenen die jullie duizenden jaren lang hebben mishandeld en jullie als hun dingen, hun dienaren beschouwden. Inderdaad, wat wij de wereldregering noemen, de regering van de schaduwen, begint serieus haar bouwwerken zien afbrokkelen als een kaartenhuis. Ze zijn bang om hun leven te verliezen, dat alleen bestaat door de kracht van angst, die ze aan jullie manifesteren door middel van vele verschillende bewegingen.

Daarom zeggen we jullie niet meer bang te zijn, want jullie kracht van Liefde, in jezelf, in je hart, is sterker dan hun huidige kleine kracht. Jullie kunnen al zien dat sommige koninklijke wezens ziek zijn. Deze wezens hebben een vervaagde maar zeer reële macht door hun materiële rijkdom, maar dat niet alleen. Ziekte grijpt hen plotseling aan, en het zal ook andere menselijke wezens treffen die macht over jou hebben.

En dat is nog niet alles: sommigen van hen zullen een zelfmoordpoging doen omdat ze niet kunnen aanvaarden dat ze alles verliezen wat zin geeft aan hun leven. Deze gebeurtenissen, die hen zullen treffen, zullen in een zeer kort tijdsbestek plaatsvinden en zullen voor jou een bevrijding zijn, die je met opluchting zult verwelkomen. Wanneer we “opluchting” zeggen, bedoelen we dat het jullie inzicht zal brengen in alle leugens die sinds mensenheugenis aan jullie zijn doorgegeven. Dit wordt een tijd van openbaringen.

Terwijl deze mensen met weinig energie hun leven zien ontrafelen, zal een andere vorm van leven zich op jullie planeet vestigen. Dit zal geleidelijk gebeuren en daarom vragen we jullie om met vertrouwen en Vreugde naar jullie toekomst te kijken, naar de tijden die voor jullie liggen, omdat jullie zullen weten dat de grote wens in jullie om de Nieuwe Aarde te leven zal uitkomen.

Op dit moment is er een grote frictie tussen de oude energieën van de derde dimensie en de nieuwe energieën die jullie kant op komen, ook al zijn er nog enkele zeer turbulente momenten. Deze turbulente momenten zijn de laatste uitbarstingen van degenen die hun kleine macht over jullie levens niet willen verliezen. Maar je zult je snel realiseren dat degenen aan wie je je macht gaf op de een of andere manier zullen verdwijnen.

Aan sommige van de oorlogen van vandaag zal een einde komen, omdat ze alleen te wijten zijn aan die mensen met weinig macht die ze hebben gecreëerd om jullie bang te maken. Hoe sneller deze wezens hun kleine macht verliezen, hoe minder dualiteit er op Aarde zal zijn.

Het is echter belangrijk dat ieder mens, ongeacht land of continent, werkt om te begrijpen wie hij of zij is. Hoe meer je dit doet, hoe meer je je Goddelijke Wezen van binnen zult ontmoeten, hoe eerder de Aarde en de mensheid zachtheid, welzijn en Vreugde zullen vinden.

We wensen jullie een vreugdevol hart, gevuld met Goddelijk Vertrouwen. We begeleiden jullie met grote Liefde.

De Telosianen

Nederlandse vertaling: Reinier