De Telosianen: Jullie Planeet Is Aan Grote Veranderingen Onderhevig. / Gechanneld door: Marie Josée Andichou –


De Telosianen: Jullie Planeet Is Aan Grote Veranderingen Onderhevig.

Gechanneld door: Marie Josée Andichou – 7 Maart 2023

Wij groeten jullie dierbare broeders en zusters van de Aarde. Vandaag gaan wij terugkomen op de mogelijke gebeurtenissen op jullie planeet in de komende maanden en tijden. Wij hebben vaak met jullie gesproken over klimatologische of geologische verstoringen die kunnen optreden als gevolg van een transformatie van de planeet Aarde. Ja, de Aarde transformeert, de Aarde leeft een ander leven, dat van wat wij de Nieuwe Aarde noemen. Wij hebben jullie al uitgelegd wat de Nieuwe Aarde is en wat zij zal zijn.

Jullie begrijpen dat wanneer de Aarde een wezen van versterkt Licht wordt, zij niet in haar huidige energieën en in haar huidige geologische vorm kan blijven. Wat bedoelen we daarmee? Eenvoudig gezegd willen wij dat jullie weten dat de bodem van jullie planeet geleidelijk zal veranderen. Dit alles is te wijten aan het stijgende water van de zeeën en oceanen, en ook aan de vervuiling die jullie in de ademhaling van jullie planeet brengen.

Weet dat de vervuiling van fabrieken, beken, rivieren en oceanen een zeer belangrijke invloed heeft op de transformatie ervan. Hoe denken jullie dat stromen, rivieren en oceanen deze invloed op de geologische transformatie kunnen hebben?

Wij zullen jullie dit vertellen: door de vervuiling van rivieren en beken zullen sommige geleidelijk opdrogen door de dood van hun inwendige leven, dat is het leven van waterplanten en vissen en andere waterdieren. Het opdrogen van deze rivieren zal leiden tot een transformatie van de vegetatie eromheen en soms zelfs deze plaatsen veranderen in woestijnplaatsen.

Een stuk Aarde dat opdroogt kan op een gegeven moment zo droog worden dat het openbarst, uiteenvalt en in de oceanen valt of andere stukken Aarde creëert die anders zijn dan wat je hebt gekend. Zo kunnen nieuwe continenten worden gevormd, groter of kleiner, hoe landen totaal kunnen veranderen en soms in meerdere delen kunnen worden gesplitst.

Natuurlijk zal het niet morgen gebeuren, maar je kunt beginnen te zien dat er op geologisch niveau veranderingen ontstaan op bepaalde plaatsen op de Aarde. Je ziet dat er op verschillende plaatsen aardbevingen ontstaan die steeds grotere breuken in de diepte van de Aarde zullen veroorzaken. Deze geaccentueerde breuken zullen de delen van de Aarde die geen oceanen zijn splitsen en nieuwe eilanden van verschillende grootte of andere continenten creëren, zoals wij zojuist zeiden.

Dit maakt deel uit van de geologische transformatie van de Aarde. Maar er zijn ook klimatologische veranderingen: uitdroging door vervuiling op een bepaalde plaats zal leiden tot meer warmte op die plaats. Breuken in de aardbodem zullen leiden tot veranderingen in de energiestromen die er doorheen stromen, enz.

Zien Jullie, dierbare kinderen van de Aarde, dat jullie planeet grote veranderingen ondergaat. Op dit moment is het nog niet zichtbaar, maar het wordt steeds duidelijker. Wij willen geen angst zaaien onder de mensheid op Aarde, maar het zal en is nu al heel belangrijk om jullie planeet te beschermen. We zeggen jullie al jaren en jaren: Bescherm jullie planeet, stop met graven, stop met er een winstgevend speeltje van te maken voor sommigen van jullie, stop met haar te laten lijden in haar lichaam met alle chemicaliën die jullie in haar lichaam injecteren.

Jullie, die menselijk zijn, houden er niet van om geïnjecteerd te worden met schadelijke stoffen in jullie lichaam, dus begrijp dat de Aarde dit ook niet leuk vindt en niet accepteert. De Aarde is een levend wezen, dat hebben we al vaak gezegd. Veel mensen begrijpen dit, maar onderneem actie door te stoppen met chemicaliën in jullie tuinen, stop met het spuiten van chemicaliën op gewassen die kleine insecten en sommige vogels doden. Jullie zijn verantwoordelijk voor de gezondheid en het geluk van jullie planeet, net zoals jullie planeet zo goed mogelijk voor jullie zorgt, ondanks het lijden dat jullie veroorzaken.

De komst van de Nieuwe Aarde gebeurt nu…nu! en jullie hadden het vele jaren geleden moeten doen. Maar de mens zat nog te veel in het materialisme, in het gemak van het leven, om uit zijn cocon van overschat welzijn te komen. Gedurende deze laatste twee jaar was er een delicate gebeurtenis voor nodig, heel delicaat, die jullie verontrustte, om jullie veel dingen te laten begrijpen die niet alleen jullie leven, jullie verlangens, maar ook het leven van de Aarde betreffen.

We zijn blij als we zien dat op scholen, een groot aantal scholen, jonge kinderen worden ingewijd in de liefde voor de Natuur, voor dieren. Dit is al een grote stap voor de nieuwe generaties kinderen naar het begrip van de Nieuwe Aarde en naar het respect voor de planeet Aarde.

Lieve broeders en zusters van de Aarde, zorg voor jezelf, heb jezelf lief, respecteer jezelf, maar zorg ook voor jullie planeet, heb haar lief en respecteer haar, wij danken jullie.

Wij begeleiden jullie met grote Liefde.

De Telosianen

Kanaal: Marie Josée Andichou

Vertaling naar het Engels door: EraofLight.com

Vertaling naar het Nederlands: wakkeremensen.org