De Telosianen: Het Ego Maakt Je Ziek / door: Marie Josée Andichou

 

De Telosianen: Het Ego Maakt Je Ziek

Gechanneld door: Marie Josée Andichou – 8 Februari 2023

Wij begroeten jullie lieve kinderen van de Aarde. Het is belangrijk om te weten dat dit jaar, dat jullie net zijn begonnen, het jaar van de Zuivering wordt. Wat bedoelen wij daarmee? Wij willen jullie allereerst toespreken over jouw eigen reiniging. Wij leggen uit:

Het kan zijn dat je van oudsher of meer recentelijk steeds terugkerende pijn in jouw lichaam hebt gehad. Hoezeer je ook deze of gene behandeling probeert, het heeft weinig effect, dus je wanhoopt dat je niet begrijpt wat er aan de hand is.

“Wat zou ik graag leven in een fysiek lichaam zonder pijn, ik zou zo graag de lichtheid van het fysieke lichaam willen kennen, me er gelukkig in voelen enz…”.

Hoe vaak horen we deze zinnen daar niet! Heel vaak… te vaak, zullen we zeggen.

Inderdaad, wij, op de plaatsen waar wij leven, weten de pijn te onderdrukken, wij weten hoe wij in een licht, luchtig lichaam kunnen leven. Daarvoor is er maar één wonder en dat zit in jou, hebben wij je al gezegd.

Wanneer je pijn hebt, of iets dat je benauwt, als je negatieve gedachten hebt enzovoort, geef dan niet de ander voor jou de schuld, maar wees gewoon eerlijk tegen jezelf en zeg: “Maar wat creëert deze persoon voor mij? Wat schept de ergerlijke aanwezigheid van mijn broer, mijn zus enz. voor mij?

Alleen op die manier wordt je eerlijk tegenover jezelf, zelfs als dat jouw ego pijn doet. Ja, het ego is vaak de oorzaak van alle pijn in jouw lichaam, het is de oorzaak van conflicten omdat, uit trots, niemand wil loslaten en zeker wil zijn van wat hij zegt enz… Jouw ego maakt je ziek, heel ziek, daarom is er zoveel dualiteit op Aarde, of het nu in gezinnen is, op het werk of op het niveau van regeringen.

Leer dus jouw ego los te laten door je eerlijk op jezelf te richten. Probeer te begrijpen waarom je deze persoon haat, waarom die andere persoon je ergert, waarom je jaloers bent op een ander enzovoort.

Wij zullen je vertellen dat het veel eerlijkheid en nederigheid vergt om te stoppen de ander voor jou de schuld te geven van al jouw problemen. Er kan een probleem zijn geweest in jouw leven met deze persoon, maar het gevoel dat je ervaart en dat jouw pijn creëert, is van jouw, ALLEEN van jouw. De andere persoon tegenover je is niet verantwoordelijk voor het gevoel dat jouw pijn creëert; je hebt het zelf gecreëerd.

We weten dat we door dit te zeggen velen van jullie zullen doen opspringen en zeggen: “Ja, maar als ik me zo voel, komt dat door hem of haar”. Wij zijn het ermee eens dat aan de basis van je pijn een woordenwisseling of iets anders lag; maar wie heeft dit gevoel in jou gecreëerd dat pijn veroorzaakt en je opeet? Dat ben je zelf, alleen jij.

Daarom zal een groot aantal mensen op dit moment geconfronteerd worden met toenemende pijn, toenemend ongemak, enz. Dit alles is nodig om jullie te leiden naar datgene waarover wij al lange tijd praten en wat in een grote versnelling aankomt: de Nieuwe Aarde. Wij hebben jullie al verteld dat jullie zich in de overgangsfase bevindt tussen de derde en de vijfde dimensie. HET IS BELANGRIJK om alles los te laten omdat jullie het risico lopen meer te lijden als jullie wrok, woede, jaloezie en alle zware en pijnlijke gevoelens die je op jullie planeet kennen maar die jullie ongelukkig maken, vasthouden.

Dus waarom zou je ongelukkig blijven? Kies ervoor om gelukkig te leven!

Maar daarvoor wordt je gevraagd te “werken” aan het begrijpen van jouw pijn, jouw ongeluk. Je wordt gevraagd om alle negatieve gevoelens die we zojuist hebben genoemd los te laten. Het is nu heel belangrijk om eerlijk te zijn tegenover jezelf en tegenover anderen door in alle nederigheid te beseffen dat jij het bent die jouw lijden creëert.

Sommigen van jullie die deze boodschap zullen lezen, zullen begrepen hebben wat wij bedoelen, maar wij weten dat het ego van andere mensen zo sterk is dat zij zich niet zullen willen “bukken” om hun verantwoordelijkheid te erkennen.

Wij zeggen tegen hen: als je de betekenis van jouw fysieke of morele lijden niet kunt verduidelijken, dan komt dat even later of in een volgend leven.

Lieve kinderen van de aarde, jullie zullen in dit nieuwe jaar worden geschokt, niet alleen in jullie innerlijke, maar ook in jullie landen en werelddelen. Jullie zullen gedwongen worden eerlijkheid en nederigheid onder ogen te zien, het is een delicaat leerproces voor een mens, maar jullie zullen er komen, wij bevestigen het.

Heb vertrouwen in jullie goddelijke kracht binnenin jullie, zij brengt jullie Vrede, Sereniteit maar daarvoor herhalen wij het nogmaals, ga en ontmoet haar in het diepst van jullie wezen door momenten van introspectie en meditatie.

Wij begeleiden jullie met grote Liefde.

De Telosianen

Kanaal: Marie Josée Andichou

Vertaling naar het Engels door: EraofLight.com

Vertaling naar het Nederlands door: Reinier