De Telosianen: De Nieuwe Aarde

De Telosianen: De Nieuwe Aarde

Gechanneld door: Marie-Josée Andichou – 6 Augustus 2022

We groeten jullie, lieve kinderen van de planeet Aarde. Met grote liefde zijn wij blij dat jullie terug zijn. Wij gaan tot jullie spreken op deze dag van de Nieuwe Aarde die zich aan jullie voordoet.

Natuurlijk zullen jullie zeggen: “Sinds de tijd dat onze Broeders van Licht er met ons over spraken, hebben we nog niet veel aan de horizon gezien”. Wij glimlachen. Inderdaad, de mens heeft altijd haast om datgene waar hij in zijn leven naar uitkijkt, werkelijkheid te zien worden.

De Nieuwe Aarde is al goed in voorbereiding. Alleen zijn jullie nog omhuld door de zware derde dimensionale energieën die snel aan het oplossen zijn en dit vertroebelt jullie de mooie dingen die zich voorbereiden om jullie in de Nieuwe Aarde te vestigen.

De Nieuwe Aarde is de totale transformatie van de mens. De Nieuwe Aarde is de transformatie van de gedachten, de daden en het hart van ieder mens en dit in verband met de energetische en spirituele evolutie van de planeet Aarde waarop jullie leven.

Jullie bevinden je momenteel in een wervelwind van transformaties van allerlei aard en natuurlijk maakt dit jullie verdrietig, vermoeit het jullie, brengt het jullie soms in een staat van depressie omdat jullie weten dat er iets aan het veranderen is, maar jullie weten niet wat precies en wat het zal inhouden voor de toekomst van het leven van de mens en de Aarde.

U weet op het ogenblik dat er grote zuiveringen op de aarde plaatsvinden: talrijke branden, talrijke overstromingen bijna overal op de bodem van de aarde. Dit alles zou u aan het denken moeten zetten: waarom al deze huidige problemen en bijna allemaal op hetzelfde moment? Omdat, heel eenvoudig, er zijn tijden dat de Aarde deze reiniging nodig heeft, er zijn tijden dat het moet gebeuren voor haar en haar mensheid. Ja, kinderen van de Aarde, al deze vuren, deze overstromingen zijn de zuivering van jullie planeet en jullie mensheid.

Maar, zullen jullie zeggen: “de branden zijn misdadig voor de meesten van hen”. Ja, dat weten we, maar het was nodig om de zuivering te laten plaatsvinden. Alles heeft een doel, dat weten jullie, dat hebben wij jullie vaak gezegd.

Op het ogenblik geniet de mensheid van de vakantie, zij geniet van goede momenten van ontspanning. Zo is het nu, maar wanneer de Nieuwe Aarde zich werkelijk aan u voordoet, zal al dit plezier op de achtergrond raken omdat het leven dan totaal anders zal zijn, wat niet wil zeggen dat er geen vreugde zal zijn, gelach enz… maar alles zal anders zijn omdat er een verbinding zal zijn met de Allerhoogste Universele Energie en alles wat je zult doen, zeggen zal een zeer sterke invloed hebben op het spirituele.

Je kunt op dit moment zien dat je aan het veranderen bent. Bestudeer jezelf goed: heb je niet meer Natuur nodig, meer Vrede, meer eerlijkheid, heb je niet meer en meer behoefte om oprechte waarheden te horen van jullie heersers?… etc

Ja, de mens is nu sterk aan het veranderen en het is het begin van de aanwezigheid van de Nieuwe Aarde in jullie en om jullie heen. Want de Nieuwe Aarde is niet uitwendig aan jullie, ze is helemaal binnenin jullie: jullie zijn de Nieuwe Aarde in voorbereiding in het diepst van jullie cellen, wees daar blij en gelukkig mee.

De Nieuwe Aarde is daarom in de eerste plaats een verandering in jullie perceptie van het Leven, in het begrip van wie jullie zijn, etc…. en wanneer jullie deze transformatie volledig hebben bestudeerd, gevoeld en doorleefd, zullen de Aarde en jullie op de mooiste manier verenigd zijn in Liefde en Zuiver Licht.

Op dit moment vinden er reinigingen plaats door de gebeurtenissen die jullie meemaken: epidemieën, klimaatproblemen etc…. maar dit is nodig zodat alle grote zwaartepunten van de derde dimensie voorgoed verdwijnen zodat jullie eindelijk vinden wie jullie werkelijk zijn: goddelijke wezens.

Lieve broeders en zusters van de Aarde, twijfel niet aan onze aanwezigheid bij jullie. Wij weten dat jullie morele en fysieke steun nodig hebben omdat alles wat jullie meemaken zeer verontrustend is voor jullie aardse voertuigen. Wij zijn er, wij begeleiden jullie met alle Liefde en het Zuivere Licht dat in ons is.

Heb vertrouwen in het Leven, alles zal lichter worden en geleidelijk kalmeren, wij waken erover, maar zoals wij jullie vaak hebben gezegd: jullie hebben jullie deel van het “werk” te doen, wij kunnen niet alles voor jullie doen.

Begrijp wie jullie zijn, ontwikkel het goddelijke wezen in jullie op de eenvoudigst mogelijke manier door van jullie planeet te houden, jullie buren te respecteren, van het dierenrijk te houden, enz.

Wij begeleiden jullie met grote liefde.

De Telosianen

Kanaal: Marie-Josée Andichou

Vertaling: wakkeremensen.org