Boodschap Vanuit De Binnenaarde – Bewoners van Telos: Wat Te Denken Van Dit Nieuwe Jaar / Gechanneld door: Marie-Josée Andichou –

Boodschap Vanuit De Binnenaarde

Bewoners van Telos: Wat Te Denken Van Dit Nieuwe Jaar

Gechanneld door: Marie-Josée Andichou – 9 Januari 2022

Wij zijn blij jullie weer te zien, lieve broeders en zusters van de Aarde, in dit nieuwe jaar.

Dit jaar, wat zal het jullie presenteren, jullie bieden in jullie dagelijks leven? Dat is wat iedereen zich afvraagt, gezien de gezondheidssituatie die jullie doormaken. Maar het is niet alleen dat, er zijn ook de pogingen van jullie heersers om jullie vast te binden in je vrijheid. Zoals je weet, is de gezondheidssituatie de juiste manier om wetten toe te passen die tijdelijk zouden moeten zijn, maar die in de loop van de tijd zouden kunnen blijven bestaan.

Dus wat te denken van dit nieuwe jaar? In enkele vorige boodschappen hebben wij jullie zeer vaak gezegd dat delicate gebeurtenissen zich op de aardbodem zouden manifesteren: sociale gebeurtenissen die verband houden met de huidige situatie, verschillende politieke gebeurtenissen van het ene land tot het andere en klimatologische en geologische gebeurtenissen.

Dit jaar, tenminste de eerste zes maanden, zal jullie vragen om diep van binnen sereen te zijn, om vertrouwen in het leven te hebben, en bovenal komen wij vaak, heel vaak, terug om jullie innerlijke wezen, jullie ziel, te ontmoeten, om te begrijpen wie jullie zijn en wat jullie leven van jullie vraagt om door te maken. Je zult al deze gebeurtenissen niet aankunnen als je niet in jezelf gecentreerd bent, dat wil zeggen als je niet diep in jezelf de zachtheid, de Vrede en de Sereniteit van het Goddelijke voelt die je Bent.

Vrede in jezelf zal zeer noodzakelijk zijn om je in staat te stellen niet voortdurend in angst te leven, in wantrouwen jegens dit of dat en om te begrijpen dat alleen respect, wederzijdse hulp en mededogen de gevoelens zijn die essentieel zijn voor het evenwicht van de mensheid.

Natuurlijk zullen niet alle mensen begrijpen wat wij jullie vertellen. Sommigen zullen tegen zichzelf zeggen dat dit alles slechts mooie woorden zijn, slechts verbeelding enz… Deze wezens, die dit zullen denken, zullen degenen zijn die niet de moeite zullen nemen om hun leven te begrijpen, om het goed te bekijken om zich te kunnen verheugen in het beste dat het hen kan bieden.

Het zal van essentieel belang zijn om je materiële gehechtheden, je gehechtheden aan de wezens van je familie los te laten (in dit geval bedoelen we niet om ze niet te beschermen, niet om ze niet te steunen, maar we bedoelen om ze vrij te laten. om hun eigen weg te leven, zelfs als die niet bij jou past).

Dit nieuwe jaar, onder krachtige energieën, zal je voortstuwen naar een beter begrip van jezelf, maar alleen als je de moeite neemt om je goddelijke wezen te ontmoeten, om in mededogen, in respect te zijn.

Met de nieuwe energieën die het Hemelse voortstuwt naar de Aarde en rond de Aarde, in zijn hart en in zijn lichaam, zal elk menselijk wezen getransformeerd worden in zijn DNA. Deze zeer belangrijke transformatie en wij specificeren goed “Celestial” zal de mens brengen naar de mens van de toekomst, verbonden, verenigd met de Nieuwe Aarde.

De huidige mens zou absoluut niet kunnen leven in de Nieuwe Aarde die zich aan u voordoet. Om het te kunnen leven is het belangrijk en noodzakelijk dat de mens wordt getransformeerd om in overeenstemming met de Aarde te zijn, omdat de Aarde zelf wordt getransformeerd in al haar energieën die zich versterken om de Aarde van de hemelse toekomst te worden.

Dit is de reden waarom velen van jullie levendige veranderingen in jezelf zullen voelen. Soms zullen jullie de indruk hebben dat je lichaam aan het transformeren is, wat geen illusie zal zijn maar een realiteit. Dit zal worden bevestigd door kleine transformaties in jouw gezicht, in jouw ogen, in jouw allure enz. …

Maar elke transformatie gaat ook gepaard met wat ongemak dat je nu al voelt, dat wil zeggen, soms, grote vermoeidheid, afmatting, gevoelens van kleine depressies, wat pijn in je lichaam.

Het maakt allemaal deel uit van de transformatie van je lichaam, zodat je je kunt verenigen met het Nieuwe Aardse leven.

Lieve broeders en zusters van de Aarde, wij vragen jullie kalm te zijn en vertrouwen te hebben in alles wat er in de komende maanden zal gebeuren. Wanhoop niet, vragen wij jullie, als gebeurtenissen je schokken of je destructief lijken.

Er zal op sommige plaatsen op Aarde leven verloren gaan, maar dat is en was de keuze van vele zielen voorafgaand aan hun incarnatie op jullie planeet.

Weet dat wij altijd dicht bij jullie zijn. Wij bieden jullie onze voortdurende hulp aan door middel van de Liefde en het Licht dat wij over jullie en over de Aarde uitstorten.

Heb vertrouwen in het Leven, verwelkom het in je met zachtheid en tederheid.

Wij houden van jullie.

Telosianen

Kanaal: Marie-Josée Andichou

Bron

Vertaling: Reinier