Zeg tegen jezelf: alles wat ik doe is georkestreerd voor mijn hogere groei, bewustzijn & evolutie

Zeg tegen jezelf: alles wat ik doe is georkestreerd voor mijn hogere groei, bewustzijn & evolutie

Door Barbara Marciniak

Het is erg belangrijk om te observeren hoe je met gebeurtenissen omgaat. Verschillende gebeurtenissen worden naar je toe gebracht, zodat je ze kunt observeren. Leer om je gedrag te observeren en om veel meer tijd alleen door te brengen, ook al is het soms moeilijk voor je en voel je je eenzaam. Op de lange termijn zul je ons bedanken voor het feit dat we je hebben begeleid om een betekenis vollere ontmoeting met jezelf te hebben. Je houdt de rijkdom en de rijpheid vast die je in een hogere realisatie kan brengen. Er is een orde die je in dat deel van jezelf niet kan zien. Soms wanneer een deel van jezelf opereert zonder visie of inzicht, vinden er gebeurtenissen plaats om je weer op de rails te krijgen. Wees je ervan bewust dat er in deze nieuwe chaos van bewustzijn en verwarring en verschuiving van onzekerheid een goddelijke orde is.

Dit kan worden vergeleken met het bakken van een taart. Elk ingrediënt in het recept is van zichzelf een integraal geheel en heeft zijn eigen gevoel voor structuur: de eieren, de bloem, de boter, de suiker. Als je ze allemaal samen begint te voegen, lijkt het alsof je een chaos aan het creëren bent. Iemand zou kunnen zeggen: “Je maakt alles kapot”. Je hebt dat ei vernield. Waar is de suiker gebleven? Je vernielt alle essentiële elementen hier.” Ze begrijpen misschien niet de magie van de katalytische formule van warmte. Er is een katalytische energie aanwezig op dit moment op de planeet als alle individuele structuren beginnen te smelten en zich samenvoegen om te creëren wat lijkt op chaos. Er zal iets nieuws geboren worden uit dit, net zoals een taart geboren wordt uit de chaos van het samenvoegen van bepaalde ingrediënten. Iemand die niet begrijpt dat nadat je taartbeslag hebt gemengd, je het in de oven stopt om het te bakken, kan naar het goopy-beslag kijken en denken dat ze niets hebben gemaakt.

Veel mensen op de planeet zullen niet inzien dat er een hogere orde achter de chaos schuilgaat, namelijk dat er een recept wordt gevolgd. Ieder van jullie heeft een specifieke opdracht binnen dit recept. Natuurlijk hebben jullie de vrije wil om te bepalen hoe jullie het recept zullen volgen en er een ingrediënt van te zijn. Met deze vrije wil kunnen jullie zelf bepalen hoe jullie je leven willen vormgeven, al moeten jullie je blauwdruk wel waarmaken. Of je ervoor kiest om dit met moeite of met gemak te doen, in armoede of in rijkdom, is aan jou. Het hangt er allemaal van af waar je je grenzen hebt gelegd. Wat kunnen we zeggen om jullie te overtuigen om al jullie grenzen te nemen om te stoppen met het beperken van wat jullie denken dat van jouw kan zijn? Als er iets is wat we willen bereiken, is het om ieder van jullie grenzeloos en vrij te hebben, wetende dat elke gedachte die jullie bezighoud op een of andere manier jullie ervaring bepaalt. Als we jullie 100 procent van de tijd zouden kunnen laten leven volgens wat jullie willen, zouden we het gevoel hebben dat dit een zeer succesvol jaar is geweest.

We gaan ieder van jullie vragen om die verbintenis aan te gaan en een schoner en onberispelijker leven te leiden. We vragen jullie om verantwoordelijkheid te nemen op gebieden waar jullie niet eens aan gedacht hebben om verantwoordelijkheid te nemen. We willen dat jullie allemaal doen alsof jullie weten wat er aan de hand is. Doe alsof je goddelijk geleid wordt in elke keuze die je maakt en begin te geloven dat je altijd op het juiste moment op de juiste plaats bent. Zeg tegen jezelf: “Ik ben in goddelijke begeleiding. Ik ben altijd op de juiste plaats op het juiste moment. Alles wat ik doe is georkestreerd voor mijn hogere groei, mijn hogere bewustzijn, en mijn hogere evolutie.” Wij willen dat jullie nu de hele tijd op die manier opereren. Wees levende Bewaarders van de Frequentie. Als er licht in jullie lichaam wordt gebracht, vuurt het jullie lichtgecodeerde filamenten af en helpt het jullie om het DNA te reconstrueren, waardoor er een frequentie verandering ontstaat. Frequentie is wat jullie weten. Frequentie is jullie identiteit.

Er zijn perioden geweest waarin veel verschillende dimensies tegelijkertijd op deze planeet hebben bestaan. In de laatste duizend jaar is er een teruggang geweest van de vele verschillende dimensies doordat er grote chaos en duisternis over de bevolking is gekomen. Deze dimensies of andere realiteiten of plaatsen, waar de wetten van het bestaan een beetje anders zijn. keren terug. Jullie helpen ze terugkeren door de dimensies op deze planeet te trekken en een zogenaamde dimensionale samensmelting te creëren. Soms beweeg jullie je in deze dimensies en herkennen jullie niet dat jullie je er in bevinden. Jullie komen in een veranderde staat, vooral als jullie naar een heilige plek op Aarde gaan. Jullie gaan naar een andere dimensionale frequentie en alles verandert. Jullie voelen je verheven en vol energie, of ziek in jullie maag. Er gebeurt iets als jullie je in een veranderde staat begeven. Omdat jullie in de veranderde staat zijn, weten jullie niet altijd dat jullie er zijn. Dat is het begin van de dimensionale samensmelting.

Wanneer jullie terugkeren naar huis vanuit een heilige plaats, mogen jullie terugblikken en zeggen: “Wow, wat is daar gebeurd?” Dat is het gevoel van het ervaren van verschillende dimensies. Dimensionale botsingen zijn een ander verhaal. Degenen die gegrepen zijn door angst en weigeren te veranderen, ook al is het hun doel om op dit moment op de planeet te zijn om te veranderen, zullen de dimensies als botsingen ervaren. De dimensionale samensmelting zal voor hen zijn als een massieve muur van cement die een andere massieve muur van cement raakt. Groot ongemak zal voor velen op deze planeet ontstaan. Dit gebeurt al op zeer kleine schaal als ongemak in het zenuwstelsel. Mensen kunnen ziektes van het zenuwstelsel ontwikkelen, simpelweg omdat ze weigeren te evolueren en hun standpunt over zichzelf en hun realiteit te veranderen. Iedereen die met andere mensen werkt, of het nu gaat om medische mensen, lichaamswerkers, leraren, muzikanten of wat dan ook, begrijpt dat dit het menselijke dilemma is: de noodzaak om af te dwalen van de definitie van het zelf en de realiteit.

Gebruik jullie wil en geest om te beslissen hoe jullie willen dat de werkelijkheid zichzelf opbouwt. Door dit te doen, zullen jullie uiteindelijk ontdekken dat er een hogere wil en een hoger plan is, en zullen jullie je bewustzijn er naartoe brengen en het goddelijke pad ontdekken. Dit goddelijke pad heeft de evolutie van het bewustzijn in gedachten. Jullie, als menselijke soort, hebben eonen lang geloofd in wat anderen  jullie hebben verteld over jullie zelf. Zoals we hebben gezegd, is er een doel voor dit: anderen hebben jullie onder controle willen houden. Streef ernaar zoals jullie zouden doen voor de verwezenlijking, het was moeilijk op de planeet omdat het DNA verstrooid was en afgesloten, dus het maakt niet uit wat jullie wilden, de trillingsverbindingen waren niet beschikbaar. Nu de trillingsverbindingen op de planeet komen, komt het Goddelijke Plan – dat je kunt zien als een raster of blauwdruk – dichter bij de Aarde, en de dimensies zullen elkaar uiteindelijk ontmoeten. Wanneer ze elkaar gaan ontmoeten is het aan jou. Het Goddelijke Plan is niet gepland om hier op een specifieke datum te komen; het hangt er van af hoe snel de mensen in de behoeften kunnen voorzien en zichzelf kunnen beheersen.

Wat betekent het om jezelf te beheersen? Om het Goddelijke Plan te begrijpen en je in de blauwdruk te verplaatsen, moet je naar jezelf kijken. Je moet in staat zijn om te beheersen wie je bent. Er zijn veel dingen in jullie samenleving waarvoor jullie een test moeten beheersen om te kunnen zeggen: “Ja, ik kom in aanmerking. Ik heb deze regels onder de knie, en ik gebruik ze en zet ze naar mijn hand.” Je moet bijvoorbeeld kunnen autorijden om een rijbewijs te krijgen. Hoeveel van jullie kunnen je lichaam onder de knie krijgen en ze gebruiken met jouw wil? Heel weinig. Waarom? Omdat niemand je verteld heeft dat het mogelijk is. We zijn hier om jullie aan een aantal dingen te herinneren. De Aarde is op dit moment een zeer moeilijke plek om te zijn, simpelweg omdat degenen die gecodeerd zijn om de veranderingen op de planeet te brengen, gecodeerd zijn om zichzelf te onderwijzen. Ziet u, het probleem op deze planeet is steeds weer de goden geweest. De ene god na de andere. Wie zijn de goden geweest? De goden hebben je geschapen. Jij bent hun project. Je bent hen dierbaar. Maar sommige van hen zijn jullie niet erg dierbaar, omdat ze emoties en gevoelens niet begrijpen. En sommigen van hen zijn bekoord door een andere realiteit dan jullie zijn.

De Pleiadiërs door de prachtige Barbara Marciniak

Artiest Afbeelding: @indg0

Website

vertaling: Martien