Werk aan het ontgrendelen van je chakra’s om magie te ervaren

31 December 2020

Werk aan het ontgrendelen van je chakra’s om magie te ervaren

De oorspronkelijke ontwerpers van het menselijk lichaam waren welwillende wezens. Deze oorspronkelijke scheppergoden waren zeer genereus in het geven van een enorme vitaliteit van de geest en een enorm vermogen. Veel van deze informatie is opgeslagen in jullie lichaam in de licht-gecodeerde filamenten die verstrooid zijn en weer in lijn komen. Jullie botten en skeletvorm komen overeen met die informatie. Wanneer jullie skeletvorm in lijn is, de energie van heilige krachtplaatsen vrijkomt, de kosmische stralen in jullie lichaam worden getrokken en de licht-gecodeerde filamenten in jullie cellen zich beginnen te herordenen, zullen jullie merken dat jullie in de verandering zijn. De verandering zal overal waar je kijkt aan je worden gespiegeld. 

Het huidige evolutionaire systeem dat door de scheppergoden is ontworpen om jullie aantal dimensies of frequenties te verhogen is gebaseerd op de evolutie van de twaalf helixen die corresponderen met de twaalf chakra centra – zeven in jullie lichaam en vijf buiten jullie lichaam. Dit is eenvoudigweg de manier waarop het systeem zich aansluit. Met respect voor de evolutie van de helixen in het menselijk lichaam, moet er een gemeenschappelijke deelfrequentie worden bereikt die zelfs in die in de laagst mogelijke stations kan bereiken. 

Er zijn ook mensen die verder zouden kunnen gaan dan de twaalf helixen. In het algemeen kan de staat van bewustzijn van de mensheid echter niet zo’n versnelling bereiken. Het is voor de mensheid genoeg om van een dubbele-helixsysteem naar een twaalf-helixsysteem te gaan. Sommige mensen zullen binnen korte tijd met de twaalf helixen functioneren, terwijl anderen op de planeet deze verschuiving pas later in het decennium zullen ontvangen. Dit is eenvoudigweg omdat elk individu gecodeerd is om de frequentie te krijgen wanneer ze in staat zijn om het te integreren. Velen hebben het in dit vroege stadium van het plan al moeilijk om de veranderingen te integreren. Een grote meerderheid van de mensen op aarde heeft zichzelf ervan overtuigd dat er maar één realiteit is en dat er geen andere kan zijn. Dit zou de ondergang van de mensheid kunnen zijn. 

Als de helixen in een persoon in werking treden, is er een ontwaken van de innerlijke kennis van de persoon, kennis die verder gaat dan wat de persoon is geleerd. Deze innerlijke kennis is kennis van zichzelf, kennis die zegt dat er veel meer is dan deze fysieke wereld. Geloof het maar. Ken het. Begrijp het. 

De fysieke wereld is een aanwijzing voor de spirituele wereld. De wereld van de geest en zelf evolutie staat aan de rand van een informatie explosie: goedkope energie, vrije energie – alles wordt jullie gegeven. Dit alles heeft te maken met de evoluerende licht-gecodeerde filamenten, wat miljoenen en miljarden kleine vezeltjes zijn. 

Toen we het verhaal aan jullie vertelden, moesten de roofzuchtige scheppergoden die binnenkwamen en het overnamen, jullie op een bepaalde manier laten opereren om jullie te controleren. Ze moesten jullie intelligentie loskoppelen, en dat deden ze ook, door de lichtgecodeerde filamenten die de helixen in jullie DNA vormen, te verspreiden en los te koppelen. Deze filamenten beginnen zich nu weer te verbinden met helixen. De helixen zullen in sets van drie evolueren tot er twaalf strengen zijn, oftewel helixen. Wanneer deze twaalf helixen of strengen van vele licht-gecodeerde filamenten in het lichaam beginnen te vibreren, zal elk van de strengen overeenkomen met een chakra centrum. 

Er zijn massa’s chakra centra, en er zijn massa’s potentiële helixen die zich kunnen vormen. Op dit moment is de gemene deler met betrekking tot het aantal helixen en chakra’s dat het bewustzijn van de mensheid aankan zonder zichzelf te vernietigen twaalf. We hebben dus op dit moment te maken met een evolutie van twaalf helixen om zich aan te sluiten bij de twaalf chakra’s zoals eerder genoemd, zeven chakra’s in het lichaam en vijf chakra’s buiten het lichaam. De zeven chakra’s in het lichaam zijn niet al te moeilijk om mee te werken, want als je jezelf toestaat om te voelen, kun je ze allemaal fysiek aanraken en lokaliseren. De eerste drie zijn de chakra’s van overleving, seksualiteit en perceptueel gevoel. Het vierde chakra is het hartcentrum van mededogen en verbondenheid met alle dingen. Het vijfde is het keelchakra, dat betrekking heeft op het spreken. Het zesde is het derde oog, het gezichtsvermogen. Het zevende is het kruinchakra, dat zich opent voor het weten dat iemands identiteit verder gaat dan de fysieke vorm. Wanneer je aan de vijf buitenste van het lichaam komt, moet je beginnen met het vinden van nieuwe manieren om erachter te komen wat er aan de hand is met iets waarvan je niet eens zeker weet dat het echt is. 

Het achtste chakra is binnen jouw domein van activiteit. Het zweeft twaalf centimeter of meer boven je hoofd. De meeste mensen houden het achtste chakra centrum dicht bij hun fysieke lichaam. Het negende chakra is ook dichtbij, binnen een paar meter van het lichaam. Zodra er negen helixen zijn gevormd, zal dit chakra zich verplaatsen naar de atmosfeer van de aarde om meer een aardse chakra te worden, die zich verbindt met het rasterwerk. Het is een link. 

De tiende, elfde en twaalfde chakra zijn veel verder weg. Het tiende chakra zal, als het eenmaal in lijn is en aangesloten, in je zonnestelsel zitten. Het elfde chakra zal in jullie galactisch systeem bewegen, en het twaalfde zal zich op een of andere plaats in dit universum bevinden en verankerd zijn. 

Je zult informatie ontvangen van deze persoonlijke centra, want ook zij zijn collectieve centra, net zoals je andere persoonlijke chakra centra collectieve centra zijn. Als je de chakra-ervaringen leert vertalen, zul je ontdekken dat het leven niet meer hetzelfde is. 

Niet alle mensen op de planeet maken op dit moment deze veranderingen mee, omdat jullie niet allemaal gecodeerd zijn om op dit moment te reageren. Ieder van jullie kwam binnen met een bepaalde volgorde – een kaart van wanneer en waar en hoe je het beste kunt werken. Velen van jullie leren hoe je dit plan van het zelf kunt volgen dat je zal leiden tot het ontdekken van je verheven zelf. Als je eenmaal leert hoe dit te doen, zal het leven heel moeiteloos worden omdat je een voertuig voor het licht zal worden en je zult alleen maar bewogen worden door je intentie om je te engageren. 

De Pleiadiërs door de prachtige Barbara Marciniak 

Bron

Vertaling: Martien