Waarom jullie je emoties nodig hebben 

Waarom jullie je emoties nodig hebben 

Jullie hebben je emoties nodig. Dat kunnen we niet genoeg benadrukken. Sommigen van jullie zijn trots op het feit dat jullie geen emoties hebben. Dit zal niet veel langer werken, omdat jullie zullen merken dat waar jullie trots op zijn jullie vernietiging zal veroorzaken.

Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat je dingen hebt doorgewerkt met jouw ouders. Het zou nauwkeuriger zijn om te zeggen dat je zoveel mogelijk inzicht hebt gehad als op een bepaald moment mogelijk is geweest. Wanneer je een soort van lichaamswerk of kristalwerk ervaart, of je maakt een soort beweging naar hoger gelegen gebieden, krijg je een groter beeld.

Informatie wordt opgeslagen en geschreven in steen. Informatie wordt ook opgeslagen en geschreven in botten. Daarom is het belangrijk om met de skeletstructuur te werken, want daarin zit veel van jouw ervaring in dit leven. Laat de dingen naar buiten komen, en bestraf jezelf niet omdat je dacht dat je klaar was met bepaalde gebeurtenissen. Zeg, “Dit is prachtig! Er is meer hier. Ik vind het geweldig!” Gebruik de ervaring alsof je een goudmijn ontdekt, alsof je ontdekt dat je een pasgeboren, rijk persoon bent.

Het enige wat je doormaakt is wat je besluit dat je moet doormaken. Je weet niet hoeveel je aan het opruimen bent. Je opent wegen van bewustzijn voor de planeet, niet alleen voor jezelf. Het goede is dat wat je nu aan het opruimen bent, het makkelijkste is. Sommige van de bizarre dingen zullen later komen als je er zo flauw van wordt dat het geen verschil zal maken. Alles gebeurt in zijn eigen tijd.

De mutatie die optreedt is de evolutie of het inpluggen van interne gegevens naar externe gegevens. De ontruiming die plaatsvindt is het verkrijgen van toegang tot alle emotionele lichamen waar je bang voor bent om ze te gebruiken. Je moet toegang hebben tot jouw emotionele lichaam om jouw spirituele lichaam te begrijpen. Zoals we hebben gezegd, gaan het mentale lichaam en het fysieke lichaam hand in hand, terwijl het emotionele lichaam en het spirituele lichaam hand in hand gaan. Omdat het spirituele lichaam niet-fysiek is en je opgesloten zit in het fysieke rijk, moet je toegang hebben tot het hele rijk van het niet-fysieke door middel van je emoties.

Mensen hebben de neiging om zo veel van hun drama’s vast te houden dat ze kunnen verdwalen in het proces van verwerking. Verwerking kan een manier van leven worden. Dit is niet nuttig. Het is niet “cool” om altijd te verwerken en tegen mensen te zeggen: “Bel me niet, ik ben aan het verwerken. Ik zit diep in mijn dingen. Ik kan er niet achter komen”. Ja, jouw persoonlijke drama’s moeten onderzocht worden. Ja, jouw persoonlijke drama’s zijn een banket van voeding voor jezelf. Maar, eet het voedsel en ga verder met leven en maak jezelf een ander banket.

Hou op met het vasthouden van deze juweeltjes uit jouw verleden en voor de angst dat als je deze problemen oplost, er nooit meer iets spannends in jouw leven naar boven komt. Het is goed om de verwerking in perspectief te plaatsen.

Het menselijk lichaam evolueert en verandert. Het kan geloven dat het een bepaalde voedingscombinatie nodig heeft, want dit is wat je geleerd hebt. Idealiter zul je op dit punt echter vergeten wat je geleerd hebt. Je zult naar je lichaam luisteren en je lichaam laten vertellen wat het wil.

Wij veronderstellen dat velen van jullie in het afgelopen jaar de dingen die jullie willen eten hebben veranderd. Jullie voelen je niet meer op je gemak bij het eten van wat jullie vroeger aten, omdat de vibratie in bepaald voedsel zo intens is dat het niet met jullie te verenigen is.

In de vleesindustrie zoals jullie die kennen, worden de runderen, varkens en kippen niet gevoederd. Ze leven in kleine compartimenten en velen van hen zien het daglicht niet. Velen van hen poepen op elkaar omdat ze in lagen van kleine metalen dozen leven. Zo worden ze opgevoed. Ze worden gevoed met steroïden en antibiotica-dingen anders dan voedsel. Ze worden niet met liefde opgevoed. Als ze naar de slacht worden gebracht, worden ze ook niet met liefde gedood. Dus jullie nemen deze trillingen in je op.

Onthoud dat alle dingen bestaan als een vibratie. Dieren werden op de planeet gezet om metgezellen voor jullie te zijn, om op het land te leven, en om jullie te voeden en te beschutten als dat nodig is. Dit moest met liefde gebeuren. Als jullie op een boerderij leven en jullie eigen kippen en varkens fokken, en als jullie ze eten geven, en als het tijd is om ze naar de slacht te brengen, doen jullie dat met mededogen en liefde, dan is het prima. Je geeft de dieren kwaliteit van leven, en dan recyclen de dieren zich op hun beurt om jullie liefde en kwaliteit van leven te geven. Dat is het ideaal. Dat was lange tijd de realiteit op deze planeet. Het is niet langer de realiteit. Wees je bewust van de vibratie binnen de dingen.

Laat jullie lichaam spreken wat het wil. Wees bereid om te veranderen, want je lichaam, als het probeert zijn vibratie te verhogen en een licht lichaam op te bouwen, zal zich verwijderen van bepaalde voedingsmiddelen. Bedoelt dat je jouw dieet wilt veranderen en dan bedoelt dat er dingen naar je toe komen. We benadrukken steeds weer dat jullie veel meer zijn dan fysieke wezens. Jullie bestaan in vele werkelijkheden, en jullie hebben een veelvoud aan gidsen. Dus ieder van jullie moet duidelijker worden in jullie intenties. Wat wil je verklaren? “Ik wil evolueren. Ik wil mijn dieet veranderen. Ik wil een groter gevoel van intuïtie hebben.” Wees duidelijk over wat jouw intentie is. De woorden die ik met intentie heb, hebben een enorme kracht.

Ware gezondheid zou bestaan uit twaalf volledig gemuteerde en geëvolueerde helixen in het lichaam, die de volledige hersencapaciteit zouden activeren. Het zal een tijdje duren voordat de twaalf helixen volledig geactiveerd zijn, hoewel ze kunnen beginnen te worden ingeplugd. Sommigen van jullie hebben ze ervaren als ingeplugd, maar niet als geactiveerd. Als ze geactiveerd zijn, zijn de volledige hersenen in werking en zijn jullie genieën.

Jullie weten alles, jullie zijn telepathisch, en jullie zijn in staat om alles te doen omdat jullie de gastheer zijn van de Levende Bibliotheek. Jullie hebben de kaart die jullie toegang geeft tot alle soorten informatie die overal op deze planeet is opgeslagen.

Als jullie iets zouden kunnen nastreven, zouden wij jullie vragen om onberispelijke Bewaarders van de Frequentie te worden. Behoud binnen jezelf kennis en informatie van de hoogste orde, een orde van onbegrensdheid. Creëer die frequentie, eenvoudigweg door het te leven, beschikbaar te maken voor iedereen om jullie heen door in jullie straten te wandelen, in jullie winkels te winkelen en ’s avonds gewoon op jullie kussens te rusten en te weten wie jullie zijn.

Er zal een tijd komen dat je niet langer informatie buiten jezelf hoeft te zoeken. Op dit moment komen wij en anderen zoals wij om jullie te triggeren, om jullie samen te brengen, en om jullie in clusters te plaatsen zodat jullie elkaar kunnen reflecteren en elektromagnetisch kunnen opladen.

Als we met jullie werken, creëren we vonken van licht die openingen toelaten. Als deze openingen zich binnenin jullie voordoen, trillen jullie zo snel dat jullie iedereen om je heen beïnvloeden. Wanneer iets met één van jullie klikt, stuur je een frequentie van herkenning uit en nemen andere mensen het op. Zo groeit de groepsgeest. Het gebeurt zonder dat jullie het rationeel begrijpen of specifiek een beeld of een realisatie ervan hebben, omdat het elektromagnetisch in het lichaam gebeurt. Jullie creëren het opwekken van energie op basis van de mate waarin jullie in staat zijn om ermee om te gaan.

Individuen moeten zichzelf in multidimensionaliteit triggeren. Een deel van het zelf maakt een beslissing en zegt: “Oké, ik wil in deze multidimensionale ervaring gaan. Wat wil ik doen?” Het verlangen moet eerst wijn zijn. Het verlangen is een realisatie die je in het moment plaatst. Dan moet je beslissen wat je gaat doen met dit verlangen. Misschien vergeet je het morgen wel.

Om dit verlangen te structureren en te laten zien dat het je ernst is, neem je deel aan evenementen, acties, rituelen en ceremonies die je betrokkenheid tonen. Dan kun je verder gaan met het structureren van je leven om het signaal af te geven dat dit is wat je bedoelt. Dit kan zijn als een levend en wandelend gebed.

Kerken leren mensen om te bidden en te smeken om dingen die ze willen of om vergeving. We stellen een levend gebed voor, een proces waarbij elk moment van de dag betekenis heeft en jullie leidt vanwege de manier waarop jullie handelen en jullie focus op waar jullie voor bidden.

De Pleiadiërs via de prachtige Barbara Marciniak

Artiest: IG @daniellenoel.art

Vertaling: Martien