De Pleiadiërs – Seksualiteit – Een Brug naar Hogere Niveaus van Bewustzijn!

De Pleiadiërs – Seksualiteit – Een Brug naar Hogere Niveaus van Bewustzijn!

door:  Barbara Marciniak, (Brengers van de Dageraad)

Toen de bibliotheek van jullie zelf van de planken werd gerukt en verspreid, en het DNA werd gesplitst zodat er nog maar twee strengen over waren met heel weinig gegevens en heel weinig geheugen, werd seksualiteit intact gelaten in het fysieke lichaam. Het werd overgelaten als een vorm van voortplanting, natuurlijk – als een vorm voor de soort om in contact te blijven met zijn eigen essentie en zichzelf tot leven te brengen. Heel diep in het mechanisme van seksualiteit zit een frequentie die bereikt kan worden die door veel mensen gezocht en verkeerd begrepen wordt. Het wordt orgasme genoemd.

Het orgasme is vervormd van zijn oorspronkelijke doel. Jullie lichaam is het kosmische orgasme waartoe het in staat is, vergeten omdat de maatschappij jullie duizenden en duizenden jaren lang heeft geleerd dat seksualiteit slecht is. Dit is jullie geleerd om jullie onder controle te houden en jullie ervan te weerhouden de vrijheid te zoeken die door seksualiteit beschikbaar is. Seksualiteit verbindt jullie met een frequentie van extase, die jullie terug verbindt met jullie goddelijke bron en met informatie.

Seksualiteit heeft een slechte naam gekregen op deze planeet, en die slechte naam is opgeslagen in jullie cellulaire geheugen. Dit is niet alleen van dit leven; het is van duizenden jaren van verduistering en misbruik. Het is noodzakelijk voor jullie om de negativiteit rond seksualiteit uit dit leven op te ruimen, en ook om te ervaren en te onderzoeken hoe jullie seksuele energie en seksuele expressie gebruiken in jullie multidimensionale zelven.

De seksuele delen van het lichaam zijn wegen naar plezier die frequenties creëren die het lichaam helen en stimuleren en het mogelijk naar zijn hogere spirituele zelf leiden. Seksualiteit wordt op deze planeet zo verkeerd begrepen dat, wanneer het tussen twee personen wordt uitgewisseld, er zeer zelden een intentie is om er spiritualiteit mee te verbinden. Seksualiteit roept een spiritualiteit op die vrij is en die zichzelf als schepper beschouwt. Maar zelden wordt seksualiteit gebruikt als een brug om je naar hogere niveaus van bewustzijn te brengen.

We hebben met een aantal mensen gesproken die het licht hebben gebruikt. Sinds zij de juiste partner in een monogame situatie hebben gevonden, zijn zij in staat geweest om zeer hoge staten van zijn te bereiken. Monogamie werkt voor de meesten van jullie heel goed, omdat jullie je in een bepaalde trilling bevinden. Wanneer jullie veel partners hebben, hebben jullie de neiging niet helemaal eerlijk te zijn en te verbergen wie jullie zijn: jullie delen een beetje hier, daar en overal door jullie zaad te verspreiden. Het is het beste om bij één persoon te zijn, maar dit betekent niet voor altijd dezelfde persoon. Wees loyaal, wees open en deel met de persoon met wie je werkt, en ga zo ver als je kunt met hem of haar. Als het je hele leven blijkt te zijn, geweldig. Als dat niet zo is, wanneer je op een punt komt waar je niet meer met elkaar communiceert en elkaar niet meer dient, en je voelt dat de relatie niet in staat is om een sprong voorwaarts te maken, beëindig dan de relatie en zoek een andere persoon die met jouw vibratie werkt.

Wanneer je één op één intiem werkt, ontwikkel je vertrouwen. De meesten van jullie hebben moeite om jezelf te vertrouwen omdat jullie geen rolmodel voor vertrouwen hebben. Je kunt leren over vertrouwen in een relatie omdat een relatie als een spiegel voor je fungeert, die je laat zien wat je vanuit je eigen gezichtspunt niet kunt zien. Het laat je jezelf buiten jezelf zien wanneer je open communicatie hebt binnen seksualiteit en diepe intimiteit, en wanneer je seksualiteit niet gebruikt als een afleiding om dichtbij te komen. Velen van jullie hebben seksualiteit gebruikt als een afleiding en een manier om intimiteit te vermijden in plaats van het te ontwikkelen. Jullie beginnen opgewonden te raken, in elkaars ogen te kijken en je heet en opgewonden te voelen. Dan, in plaats van elkaar intiem en spiritueel te verkennen, sluit je je gevoelscentra af, trek je je harnas aan, en heb je oppervlakkige, genitale seks omdat het te beangstigend en te intens is om de diepere route van volledig lichaam en volledige spirituele verbinding te gaan. Soms voelt hete seks geweldig en is het heerlijk. We zeggen alleen dat er meer is. Er is veel meer, en niemand houdt het voor jullie verborgen, behalve jullie zelf en de overtuigingen en angst die jullie hebben om je grenzen en muren te laten zakken.

Veel van de angsten die jullie hebben zijn gebaseerd op wat jullie voor jezelf hebben gecreëerd en wat jullie anderen hebben aangedaan in jullie seksuele leven. Jullie seksuele geschiedenis beïnvloedt elk ander deel van je ziel, dus alle problemen van je ziel worden luid en duidelijk door je hele lichaam uitgezonden. Je wilt hier soms niet naar kijken omdat het te pijnlijk is, en je oordeelt erover omdat je denkt dat het slecht is. Stop met oordelen, en word neutraal over wat je gedaan hebt – ongeacht wat je ontdekt, ongeacht hoe afschuwelijk het lijkt, ongeacht hoe moeilijk het lijkt, en ongeacht hoeveel overtreding het met zich meebrengt. Begrijp dat het je doel is geweest om gegevens te verzamelen en je zelf te begrijpen.

Seksualiteit is een frequentie. Het vertegenwoordigt wat niet van jullie werd weggenomen, ook al werden jullie geschiedenis, jullie herinneringen en jullie identiteit verwijderd en verstrooid. De manier waarop jullie intact werden gelaten met de mogelijkheid om te ontdekken wie jullie waren, was via de seksuele ervaring. Natuurlijk is je dit nooit geleerd. We gaan wat kerk afkraken hier. Het spijt me voor iedereen die lid is van de kerk. De kerken zijn ontstaan als organisaties-bedrijven om religie en spirituele ontwikkeling te controleren en om banen te creëren, om een hiërarchie te creëren en om een club te creëren. Zeer weinig kerken zijn ontstaan met het idee om informatie naar de mensen te brengen. Je denkt meestal niet aan religie als iets dat je informeert, of wel? Elke religie die informatie brengt is een religie die werkt op de vibratie van waarheid.

Spirituele rijken zijn plaatsen van bestaan waar het menselijk lichaam van is afgesloten. Omdat seksualiteit een mogelijkheid was voor de mens om zijn geheugen terug te krijgen, of om contact te maken met zijn spirituele zelf en spirituele schepper, of om een weg te vinden naar het spirituele rijk waar jij van afgesloten bent, kwamen de kerken en promootten seksualiteit voor de voortplanting. Ze leerden je dat de enige reden dat je seksualiteit had, was om kleine mensjes voort te brengen.

Seksualiteit werd gepromoot als iets heel slechts. Vrouwen werd verteld dat seksualiteit iets was dat ze moesten ondergaan om mannen te dienen en dat ze geen controle hadden over het geboorteproces. Vrouwen geloofden dit; vandaar dat je tot op de dag van vandaag in het algemeen gelooft dat je geen controle hebt over dat deel van je lichaam. Je moet je realiseren dat alleen jij beslist of je een kind baart of niet. Dit is niet zo ingewikkeld als jullie is verteld. Beslissing en intentie zijn wat de ervaring in je wezen brengen. Je kunt zelf bepalen of je een kind krijgt of niet. Als de vrouw dit vermogen had gehad gedurende de laatste paar duizend jaar, en als zij in staat was geweest haar seksuele zelf te verkennen zonder angst voor het krijgen van een kind, zouden mannen en vrouwen misschien hebben ontdekt dat zij veel vrijer waren dan hun was verteld dat zij waren.

De ontdekking van de hoogste frequentie van seksualiteit komt voort uit de liefdeservaring. Het heeft niets te maken met relaties die ofwel homoseksueel ofwel heteroseksueel zijn. Het heeft te maken met twee mensen die elkaar plezier schenken op een manier die bewustzijnsfrequenties opent. Jullie hebben veel ideeën gekocht over wat gepast en ongepast is binnen seksuele expressie.

Liefde is de essentie die in alle relaties tot stand moet worden gebracht. Als je iemand liefhebt en eert, maakt het niet uit wat je samenstelling van dichtheid is. Wat er toe doet is de liefdesvibratie en hoe je deze liefde verkent, die idealiter begaafd is en gekoppeld aan de integratie van de mannelijke en de vrouwelijke tegenhangers die de tweelingvlam maken.

Idealiter wordt seksualiteit verkend door gevoelens. De derde en vierde chakra verbinden je met het emotionele en medelevende zelf, die je verbinden met het spirituele zelf. Het spirituele zelf is het deel van jezelf dat multidimensionaal is waardoor je in vele vormen tegelijk bestaat. Het is je opdracht en overeenkomst en taak om je bewust te zijn van al deze werkelijkheden in de identiteit die je bent. Wanneer je je bewust bent, kun je in de verschillende frequenties timen, je herinneren wie je bent, en de trillingssnelheid van dit universum veranderen.

De Pleiadiërs

Bron

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien