Serapis Bey: De Geestelijke Innerlijke Wereld is jullie Thuis!

Serapis Bey:

Barbara Bessen
5 juli 2021
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen!

Wij hebben momenteel een Webinar met een bijzondere gast die mij maar weinig met een bezoek vereert: Serapis Bey. Wie van ons zich vroeger met de Goddelijke Stralen heeft beziggehouden weet dat Serapis bey zich bezighield met de Opwaardering van de Aarde en met onze bewustzijnstoename. Met deze opgestegen meester te werken is heel bijzonder. Men voelt zich dan werkelijk als “niet van deze Aarde!” wat zeker voor velen van ons in de waarste zin van het woord geldt. Met de zomerzonnewende kwam er nog een grote golf met galactische energie naar de Aarde. Dit heeft ons seminar nog een beetje extra geholpen in de richting van de multidimensionaliteit. Toch is het is natuurlijk prachtig om deze Aarde in al haar fysieke facetten te (be)leven.

Ik wens jullie veel plezier met Serapis Bey!

Hartelijke groeten,

Jullie Barbara Bessen

Serapis Bey. Channeling juli 2021; De Geestelijke Innerlijke Wereld is jullie Thuis!

Ik Ben Serapis Bey. Mijn Thuis is de geestelijke wereld. Ik Ben waar jullie vroeger of later zullen zijn. Mijn gebied is de zevende dimensie. Ik werk van hieruit en kan mij echter wanneer ik dit wil naar de zesde of de vijfde dimensie transformeren met een groot deel van mijn zijn. Als ik met jullie wil werken, of jullie met mij, ontmoeten wij elkaar op een denkbeeldige plaats naar jullie keuze waarvan ik dan de vibratie verhoog. Ik verhef ook jullie voorstelling van een plaats en voorzie die van een vijf-dimensionaal venster. Zo scheppen wij een plek waar wij samen kunnen stoeien. Stoeien in de zin van lachen, dansen, andere werelden bezoeken en communiceren.

Ik geef op dit moment de voorkeur aan het communiceren. Maar als jullie graag met mij een dansje willen maken, voel je daar dan vrij in. Ik heb jullie verwacht. Daarmee willen wij hier allen demonsteren dat de verwijding van het bewustzijn waar vele mensen nu aan werken, geen ernstige zaak moet zijn. Het is weliswaar een ernstige zaak maar met humor wordt het makkelijker om deze weg te gaan.

Daarnaast zijn met humor bepaalde zaken van het hogere weten, makkelijker te verwerken omdat het verstand met bepaalde concepten niet zoveel kan beginnen. Bijvoorbeeld dat wat ik zojuist vertelde over onze ontmoetingsplaats. Het verstand, en mensen in jullie onmiddellijke nabijheid die niet zozeer in deze dingen geloven, zullen hierover wel met de ogen rollen. Maar zo is het nu eenmaal.

Niets is voor iedereen, niets geldt collectief voor iedereen. Het proces van ontwaken is een individueel proces. Niemand gaat dezelfde weg. Het zijn gescheiden draden uit jullie energieveld die zich met hogere draden verweven en jullie aanbieden wat het beste bij jullie past voor jullie en jullie weg naar het ontwaken.

Het is vandaag mijn taak om jullie een beetje dichter naar dit niveau te brengen. Het niveau waarop wij samen hebben afgesproken. Ik nodig jullie hierbij uit voor een kleine oefening. Ga lekker achterover zitten en sluit je ogen. Stel je een plaats voor waar jullie mij willen ontmoeten. Het kan een fysieke, driedimensionale plek zijn of een plaats waar jullie met mediteren soms naar toe gaan. Concentreer je op deze plek….verken die plaats goed en neem dan jezelf daar waar. Jullie kijken dus naar deze plek en zijn daar ook zelf aanwezig….aanwezig met een ander deel van jullie complexe lichaamssysteem. Als jullie je daar prettig voelen kijk dan naar jezelf. Waarschijnlijk zien jullie iets anders dan de gestalte die jullie normaal gesproken in de spiegel zien. Dit is individueel. Misschien zien jullie er ouder, jonger, slanker of voller uit. Wat dragen jullie? Als jullie goed naar jezelf hebben gekeken werp dan eens een blik op de omgeving. Ergens zullen jullie mij, Serapis Bey, dan ontdekken

Ik ben daar om met jullie over je leven te spreken en voor jullie vragen sta ik ter beschikking. Wij leven in een bijzondere tijd waardoor misschien enkele situaties van jullie met mij bekeken kunnen worden. Ik sta nu voor jullie. Kijk naar mij, langzaam en van boven naar beneden. Probeer mijn ogen te bekijken. Concentreer je daarop en merk dat jullie daardoor het denken loslaten en wij in een stabiel, apart veld zijn. Als jullie mij niet zo goed kunnen zien raak mij dan even met je handen aan.

Luister nu naar wat ik jullie voor je leven wil vertellen. Ik ken jullie zorgen, jullie onzekerheden, in een heldere lijn. Ik wil jullie helpen en spreek tegen jullie. Mijn boodschap komt als een gedachte over of als een gevoel. Neem waar wat ik zeg en laat dit op je inwerken. Stel dan je vragen. Ik help jullie graag. Het is goed om dit alles op te schrijven. Het verstand zorgt er meestal voor dat deze communicatie verwatert.

Ons gesprek kunnen jullie steeds weer voeren en ook onderbreken. Ik ben er dan nog altijd. Ik ben multidimensionaal en een deel van mijn zijn is hier om jullie te dienen. Een dergelijke ontmoeting – met of zonder communicatie, want sommigen van jullie willen alleen maar van de energie genieten – brengt jullie een klein beetje hoger in je eigen multidimensionaliteit, in je Hoger Zelf.

Jullie weg is het doel!

Ik Ben Serapis Bey en help allen die zich verheffen.

Büro Barbara Bessen, Großer Burstah 44, 20457 Hamburg +49 (0) 40 37 50 32 01 info@barbara-bessen.com www.barbara-bessen.com