Sanat Kumara. / Barbara Bessen 20 maart 2015

Sanat Kumara.
Barbara Bessen
20 maart 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur
Lieve channelings-vrienden.
Ik heb eens gekeken hoe lang er al boodschappen van de geestelijke vrienden door mij heen komen. Sinds 2006 staan zij al op internet. Maar ik zag dat zij er al sinds 2004 waren. Eigenlijk onvoorstelbaar dat er over zo’n lange tijd steeds weer iets doorkomt.

Zeker met herhalingen maar ook steeds weer met nieuwe dingen die voor die maand passend waren. Het voelt ook alsof elke boodschapper wist wie deze regels zouden gaan lezen. Ik hoor tijdens seminars steeds weer dat de lezers en deelnemers zeggen dat de boodschap hen op het lijf geschreven is.

Ik persoonlijk ben ook steeds weer verbaasd hoe snel een geestelijke vriend en leraar zich meldt als de volgende channeling zich aandient. Ik ga in mijzelf en dan weet ik wie wil spreken of tekst wil dikteren. 

Ditmaal is het Sanat Kumara. Dit is een titel, geen naam. Wie zich achter de naam Sanat Kumara, de hoeder van de Aarde, verbergt, kan ik niet zeggen. Als ik het vraag krijg ik een heerlijke glimlach. Misschien willen jullie het eens zelf proberen. Ik wens jullie veel vreugde bij het duiken in de boodschap en de vibratie van Sanat kumara.
Barbara Bessen

Sanat Kumara – Channeling. November 2014

Heling voor jullie!
Mijn weg is die van jullie . Hiermee wil ik direct aan het begin van onze ontmoeting vertellen dat wij niet gescheiden zijn en ik niet beter ben dan jullie. Ik ben jullie gewoon een stap in de ontwikkeling voor op de weg naar thuis.

Wij komen allemaal uit een familie, uit die van de Grote Schepper. Ik ben nu in de ontwikkelingsstatus van Sanat Kumara, die de Aarde met zijn bewustzijn draagt. Ik trek jullie nu nog een beetje meer naar mij toe. Maar eigenlijk zijn jullie altijd in mijn veld, in mijn bewustzijn maar zijn jullie je hiervan zelden bewust.

Ik zou mijn aanwezigheid op dit moment een stukje dichter bij jullie willen brengen.
Sluit een moment je ogen en neem dan waar dat er in je bewustzijn iets verandert. Jullie nemen opeens de wereld om je heen en jezelf door mijn ogen waar. Dit is een goede mogelijkheid om je eigen heelheid te zien.

Mijn doel in deze boodschap is jullie te helpen je een beetje meer in de lichtheid en de inter-dimensionaliteit te brengen. Geniet een paar momenten van deze verbinding tussen ons.

Dit bewustzijn, om Ik te zijn, is dit niet prachtig? Jullie kijken door mijn ogen naar de Aarde, naar wat er gebeurt op Aarde, als jullie dit willen. Misschien interesseert het jullie waarom er in bepaalde gebieden oorlogen zijn. Wat zouden de achtergronden daarvan zijn, de ware achtergronden? Ik laat het jullie zien.

Wij werken samen, als met een zoomlens die jullie kennen van een camera of een vergrootglas. Ik laat jullie alles zien wat jullie willen zien. Onze verbinding is zeer stabiel, want wij zijn EEN.

Blijf zolang jullie dit willen in deze bewustzijnsverwijding. En natuurlijk kunnen jullie altijd weer met mij in verbinding treden. Ik sta jullie graag ter beschikking om door dit vergrootglas en mijn bewustzijn naar jullie privé- en zakelijke dingen te kijken.

Jullie zullen herkennen wat jullie beweegt om deze achtergronden te leren kennen. Jullie zullen weten waarom jullie ’s nachts niet kunnen slapen en jullie je altijd weer over bepaalde dingen ergeren en aangevallen voelen. Jullie zullen herkennen waarom jullie verbinding met het Hoger Zelf niet zo stabiel is, wat daarachter steekt en hoe jullie dit kunnen veranderen.

Jullie zullen zien waarom jullie ziek zijn en waarom ziektesymptomen al bijna tot het leven van alledag behoren en een idee krijgen hoe jullie dit kunnen genezen. Deze loep geeft jullie de kans om je gehele heelheid naar genezing te brengen.

Laat mij jullie nogmaals zeggen wat anderen jullie al gezegd hebben: Genezing gebeurt alleen door jullie zelf, door niemand anders. Niemand buiten jullie weet waarom jullie niet heel zijn. Het zijn oude imprints, ervaringen, emoties en mentale patronen.

Jullie hebben dit allemaal al gelezen, ik weet het. Maar waarom hebben jullie – met name degenen die met andere mensen werken – nog altijd pijntjes, ziekteverschijnselen, depressie-achtige vlagen en wat dies meer zij? Waarom ergeren mensen zich, liggen er stenen op de weg? Waarom is de dag vaak zo zwaar? Wie, waar of wat is jullie levenstaak? Wanneer komt het langverwachte partnerschap? Waarom hebben jullie steeds weer geldtekort? Waarom ontbreekt jullie de levensvreugde?

Vele vragen die ik niet wil beantwoorden maar ik kan jullie hulp bij jullie zelfhulp geven, als ik jullie mijn loep ter beschikking stel, mijn ogen en mijn uitgebreider bewustzijn.

Dit is vandaag een korte maar zeer effectieve boodschap. Hij is vol daadkracht en helende energie. Jullie zijn je nu van mijn aanwezigheid bewust

En nu hoeven jullie je alleen nog maar in het avontuur met mijn loep te storten. Zullen jullie dieper in jezelf gaan kijken en op die manier je genezing laten beginnen?

Prachtig, dan kan het beginnen!

Ik ben in grote toewijding,

De Sanat Kumara van de Aarde

Ontvangen door Barbara Bessen in oktober 2014. Deze tekst kan vrij gebruikt worden. Veranderingen zijn niet toegestaan.