Maria Channeling: “Omarmen”

Maria Channeling: “Omarmen”

6 juni 2022 / Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen!

De maandelijkse berichten gaan hun 15e jaar in. Moeilijk voor te stellen dat er in al die boodschappen nog “onderwerpen” waren waar de spirituele vrienden altijd iets over te zeggen hadden. En niet alleen dat, de informatie groeide met de Goddelijke Energie die gestaag is toegenomen sinds de Harmonische Convergentie van 1987. Ook door de energiepakketten die met deze berichten naar al die mensen stromen, die hen lezen. En deze liefdespakketten veranderen en voeden het veld waar we allemaal vandaan komen. En dat ook zonder tijd. Ze opereren buiten tijd en ruimte om.

Zelfs als iemand de berichten jaren later leest, is de energie veranderd, verhoogd, aangepast en werkt. De wonderbaarlijke energie, in de ware zin van het woord , breekt nooit af. Ze is eindeloos. Het is de allesomvattende liefde van en met alles.

Sinds enkele jaren nam de Goddelijke Moeder, de oer-vrouw, de scepter van de ontwikkeling van de Aarde over. Zo kunnen we aan de buitenkant momenteel intens zien en voelen, want om veel te transformeren, heeft veel ze primaire vrouwelijke kracht, liefde nodig.

Toen ik me afvroeg wie deze maand het “sponsorschap” zou willen overnemen door middel van een energietransmissie, nam de Opgestegen Meester contact op. Maria, ook bekend als de moeder van Yeshua ben Joseph. Maak het jezelf gemakkelijk en geniet van de aandacht, toewijding en de liefde die Maria met zich meebrengt.

Ik wens je veel plezier!

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen

___________________________

Maria (Opgestegen Meester) – “Omarmen”

Channeling juni 2022.

Ik groet u vanuit de velden van goddelijke, moederlijke liefde. Ik ben Maria. Leg deze regels even opzij en sluit je ogen. Ik leg een hand op je hart en breng de energie over van de bron van de vrouwelijke schepping. Ik mag nu een verlengstuk zijn van de Goddelijke Moeder.

Wanneer je deze hand voelt, adem dan een paar keer langzaam in en uit. Het hoort zo te zijn alsof je die energie diep in je hart ademt en hem dan in je lichaam verdeelt. Wat overblijft van de geabsorbeerde kracht van liefde, gaat dan naar waar het nodig is. Blijf hier nog wat langer in!

Verbind en voel dieper totdat je je voldaan voelt. Deze kleine oefening kan je op elk moment herhalen. Ik ben er altijd als je aan me denkt. Kijk naar de hoge energie die de transformatie heeft aangewakkerd en het proces van vibratieverhoging van de aarde begeleidt, en dit houdt ook in dat wij geen zichtbaar, driedimensionaal lichaam meer hebben. We zijn bijna naast je. Velen van ons geascendeerden  hebben dit ons eigen gemaakt.

Wij hebben de opdracht om de ontwakende mensen te begeleiden. We kunnen niet vaak genoeg zeggen dat niemand zich zorgen hoeft te maken over dit niet zo gemakkelijke proces om de verandering te doorstaan. De Aarde maakt zich los van oude sintels en ervaringen, en jij maakt er deel van uit. Daar kan niets aan gedaan worden. Wij kunnen echter helpen. Je bent dus nooit alleen. Dat ben je toch niet, want de verschillende dimensies van trillingen zijn met elkaar verweven.

Stel je voor dat waar je nu bent, een ander leven aan het werk is. Je lichaam op een hoger niveau en andere wezens die zich daar uiten. Enkel en alleen bij een hogere trillingsfrequentie. En nu de kwaliteit van de tijd zelf, ervan bewust te zijn dat je nooit alleen bent. Word je bewust van  hoe multidimensionaal en multi-aanwezig je bent.

Sluit alsjeblieft je ogen weer. Ik wil je in mijn armen houden. Ik wil je direct laten weten dat ik hier en nu ben. Voel hoe mijn armen je vasthouden, je erbij betrekken. Ik wil je ook laten weten dat je geweldig bent zoals je bent. Er is niets slecht of onbeminnelijk aan jou. Dat is het beeld van wat je ervaarde in alle jaren van deze aardse incarnatie. En het was jouw wens om hier ervaring op te doen.

Je lichaamssysteem luistert naar je. Je cellen weten wie je bent en handelen volgens jullie instructies. Geef hen je liefde en zeg hen dat zij – net als wij – in orde zijn. Laat ze weten dat je hen waardeert en dankbaar bent omdat zij samen met jou constant dit lichaam aan het hervormen zijn zodat jullie samen deze Aarde bewandelen.

Het is liefde voor jezelf die je doet helen. Wat jou ook beweegt,  wat jouw verdriet of pijn ook veroorzaakt: liefde geneest het. Meer kan je niet doen. Je kunt de liefde niet overtreffen. Zij is. Zij is altijd. Voel opnieuw mijn omhelzing, de onze, en verruim je waarneming door in jezelf te zijn en een gevoel of een beeld van de Goddelijke Moeder kan zich ontwikkelen. Geniet nu van deze intense verbinding. Durf het vrouwelijke-goddelijke in je op te nemen.

Sta jezelf toe om je erin te verdiepen. Het is als een magisch elixer dat wonderen mogelijk maakt.  Wonderen kunnen ook in je leven gebeuren. Deze komen altijd dan wanneer u opnieuw uitlijnt. Een afstemming met de aanwezigheid van liefde van de Goddelijke Moeder betekent: klaar om de manier waarop je naar het leven kijkt, te veranderen. We weten dat onze aandacht, onze gedachten, onze wereld creëren. Wij zijn de scheppers van ons leven. En wat is er mooier dan bewust leven te creëren met liefde. In deze liefde is ruimte voor veel dingen die getransformeerd willen worden: oude herinneringen, oude ideeën over hoe het leven zou moeten zijn, woede en haat tegen andere mensen of situaties. Dit alles kan veranderen. Zo creëren we allemaal een nieuw leven, één in liefde en mindfulness. Niet alleen voor onszelf, maar voor alles wat er hier op deze planeet (en ook op andere) gebeurt. Knuffel mensen, breng je waardering naar hen over, ook al hebben ze je niet altijd goed gedaan of gekwetst. Vergeef ze, geef ze waar we uiteindelijk allemaal van gemaakt zijn: liefde. Liefde is het elixer van de schepping en maakt wonderen mogelijk. En het mooie is: hoe meer liefde je uitstraalt, hoe meer van je oude afdrukken letterlijk wegsmelten. Nu zal ik je nog wat langer in mijn armen houden. Misschien moet je huilen, en dan de tranen laten rollen. Misschien voel je je hart openen en zie je scènes uit je leven die pijnlijk of verdrietig waren. Of die je als een gemiste kans beschouwde. Het is nooit te laat om lief te hebben en een nieuwe beslissing te nemen.

Ik help je daar graag bij. De God in jou is de uitdrukking van de vrouwelijke en mannelijke schepping. Geniet van deze directe verbinding. Wees je ervan bewust: je bent goddelijk.

Ik ben Maria.

Barbara Bessen,
Großer Burstah 44,
20457 Hamburg
 +49 (0) 40 37 50 32 01
info@barbara-bessen.com
 www.barbara-bessen.com