Kryon: Tijd voor een persoonlijke reset.

 

KryonTijd voor een persoonlijke reset

Door Barbara Bessen / 10 januari 2023
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen!

Laten we nu gelukkig (hoop ik!) en vrij het nieuwe jaar 2023 ingaan. Een jaar van zeven. Ik ben niet zo thuis op het gebied van numerologie. Maar ik geloof dat het getal het nieuwe vertegenwoordigt, de magie van worden en geluk. En dit kunnen we zeker niet overwinnen met de geest. Ons hart is de sleutel. Ons hart ziet, herkent en begrijpt veel meer dan de geest. En het toverwoord “loslaten” is zeker ook aan boord.

Ik heb kerst anders ervaren. Veel makkelijker en vrijer. Ik had vaak buiten gesport, hoewel het hier in het noorden meestal regende. Veel mensen waren niet buiten. Ik heb genoten van de natuur en de rust. Hoe fijn is het als je alles even los kunt laten en gewoon met jezelf en de stilte bezig kunt zijn.

Het vele slechte nieuws dat ons bereikt kan gebeuren, maar hoeft niet geen invloed te hebben zodat ik het kan behandelen als het er is. Natuurlijk ziet onze geest de dingen anders. En laten we begrijpen dat gedachten onze eigen realiteit creëren. Dat lezen en horen we al jaren, en lieten het ook in ons opkomen. Maar nu krijgt deze kosmische wet een nog sterkere aanwezigheid.

Als veel mensen hun eigen leven leiden, kunnen veel van de zogenaamde prognoses niet worden vastgesteld. Laten we hopen dat het veld van waaruit alles komt dit dienovereenkomstig veranderen.

Wij zijn de makers van ons leven! Dat is een mooi motto voor het nieuwe jaar!

Kryon zal ons nu enigszins in deze richting “betoveren”!

Ik hoop dat je het leuk vindt om jezelf onder te dompelen, los te laten en opnieuw te beginnen!

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen

Kryon Channeling januari 2023.
“Tijd voor een persoonlijke reset en een interdimensionale herstart. Ben je er klaar voor?”

Meer lezen >>>