Kryon / Barbara Bessen Infobrief / channeling Confucius / 28 oktober 2017

Kryon /
Barbara Bessen
Infobrief / channeling Confucius
28 oktober 2017
Vertaald uit het Duits door Henk Steur
Lieve seminar en reis-vrienden! “Wat gebeurt er eigenlijk op jullie seminars en reizen?” vragen geïnteresseerde mensen mij vaak en die mijn geestelijke arbeid van de maandelijkse boodschappen kennen van het surfen op de internetsite, van de boeken en van de cd’s. Ook deze infobrief krijgen velen van jullie terwijl jullie er nooit op een seminar of een reis bij waren.
Ik ben sinds mijn jeugd nauw verbonden met de geestelijke wereld. Dit bleef in mijn vroege jeugd – voor mij onbewust – op de achtergrond verborgen. Pas toen ik veertig werd meldden de geestelijke vrienden zich voor een samenwerking. Sindsdien ben ik steeds in verbinding met Kryon en de vrienden van de andere kant van de sluier en geef alle informatie en energiepakketten aan andere mensen door.
Als wij elkaar op een seminar ontmoeten zitten wij op een rij stoelen en sta ik ervoor en begin na een begroeting met het thema van het betreffende seminar. Ik vertel een tijdje – overigens zonder dit voor te bereiden. Ik ben dan al verbonden met mijn Hoger Zelf of met de dan aanwezige gast. Ik spreek alleen maar omdat mijn verstand dan is uitgeschakeld. Daarna begin ik met een channeling, zoals het heet. De dan aanwezige geestelijke vriend die door mij heen wil spreken komt met een deel van zijn Zijn in mijn lichaam. De boodschappen zijn tegelijk ook een overdracht van energie. Dit wil zeggen: Goddelijke energie stroomt in de groep en wij vormen een hoog vibrerende groeps-eenheid. In dit veld gebeuren transformaties en er kunnen ook helingen plaatsvinden. Heling kan vele dingen zijn: (H)erkennen en loslaten van emotionele of mentale opgeslagen zaken of zelfs een heling van een lichamelijk symptoom waar tot nu toe geen helderheid werd uitgedrukt. Ik sta in de pauze ter beschikking voor het beantwoorden van vragen en help ook bij het contact met de geestelijke wereld. Dit is ook een “programmapunt” tijdens de seminars: Wij oefenen gezamenlijk om in contact te komen met de geestelijke wereld en wij leren en beoefenen de communicatie met Kryon en de andere geestelijke vrienden.