Jeshua: De Weg van het Gouden Midden

Jeshua channeling:
De Weg van het Gouden Midden 

8 oktober 2020 / Via Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen!

De wegen van de transformatie zijn veelvoudig en duidelijk merkbaar en de kracht van de dualiteit drukt zich aan de buitenkant af en toe heel bijzonder uit. Soms zijn wij allen wel een beetje geïrriteerd over de manier waarop de duistere kant van de dualiteit zich steeds in een nieuwe verpakking weer presenteert. Politici en wetenschapsbonzen hebben voor ons steeds nieuwe ideeën, verklaringen en voorschriften paraat.

De geestelijke vrienden zeiden tijdens het weekend bij ons vijfdaags seminar dat de weg van verandering met veel dingen is geplaveid….dingen die voor ons heel apart aanvoelen en door ons vaak – met het verstand – met tegenzin worden aangenomen. Onze oktobergast heeft over dit zeer ingrijpende thema nog iets te vertellen.

Laten wij naar Jeshua luisteren. Misschien hebben jullie al vaker een geestelijke ontmoetingsplaats gevisualiseerd. Dan kunnen jullie Jeshua daar ontmoeten en voelen dan misschien nog een tweede aanwezigheid.

Ik wens jullie veel plezier!

Hartelijke groeten,
Barbara Bessen

 

Jeshua-Channeling oktober 2020

“De Weg van het Gouden Midden” 

Hallo lieve vrienden van Licht en Verandering, Ik Ben Jeshua. Ik kom jullie tegen op het gouden pad van liefde om jullie intensief te spreken. Een ontmoeting met de geestelijke wereld is in de tegenwoordige tijd niet moeilijk.

Jullie doen dit overigens – wel of niet bewust – vaak….in de nacht of overdag. Dit is voor jullie niet altijd duidelijk, maar bedenk dat jullie meer zijn dan een menselijk lichaam. Dit wat wij nu samen beleven is een bewuste ontmoeting. Misschien hebben jullie zin om mij voor jullie innerlijk oog te ontmoeten?

Stel je dan een ontmoetingsplaats voor. Misschien een weide of een plekje in de tuin of ergens aan zee. Een plaats die jullie kennen en die jullie af en toe bezoeken. Het mag ook een plaats in jullie fantasie zijn. Wij beleven deze plaats met krachtige energie, verheffen dit beeld dat jullie scheppen naar een hoger niveau en veroorloven ons om hier naartoe te gaan.

Op deze manier scheppen de Goden ook hele Universums. Jullie scheppen een kleine ontmoetingsplaats om geestelijke vrienden te ontmoeten. Neem even een moment de tijd om deze plek te visualiseren….ik loop niet weg!

Als jullie dit beeld vast voor ogen hebben beleven jullie het lichaam – een hoger vibrerende aanwezigheid van het Zijn – wat jullie daar zien. Dan zien jullie mij. Het kan zijn dat ik Maria Magdalena bij mij heb. Wij heten jullie nu hartelijk welkom. Weten jullie, als Barbara in de gaten heeft dat de maand ten einde loopt en er een boodschap aankomt voelt zij dit in zichzelf en weet dan direct: “Aha, die of die maakt zich bekend!”

In de loop der jaren heeft deze energie zich flink versterkt. Uit het centrum van het melkwegstelsel bereiken prachtige golven van liefde de Aarde met nieuwe informatie die zich in jullie veld vestigen. Tegelijkertijd hebben deze golven natuurlijk ook hun invloed op het menselijk lichaam en op het gehele systeem.

Zij breiden zich vanuit de oorspronkelijke gebieden uit en bereiken jullie lichamelijke aanwezigheid en jullie lichaamsgevoel. Deze samenkomst met jullie helpt jullie om dit proces makkelijker te doorstaan. Wij noemen het gemakshalve een verlichting. Maar soms is alles helemaal niet zo makkelijk, nietwaar? Het goede bericht is dat het wat makkelijker wordt. Wat niet makkelijker wordt zijn de dualistische gebeurtenissen die zich door de veranderingen vertonen…..of het nu het virus is, politieke openbaringen, beperkende maatregelen, technische nieuwigheden en nog veel meer.

Als wij jullie bezien – niet alleen de buitenkant maar jullie totaliteit – dan zien wij grote schommelingen. Het zijn de vele informaties die angst en onzekerheid met zich meebrengen. Een goede aanwezigheid in je eigen systeem is daarom zeer belangrijk.

Laat je door berichten en zaken van buitenaf niet al teveel beïnvloeden. Jullie weten toch theoretisch hoe het realiteitsniveau zich toont. Jullie weten dat jullie met je gedachten en daden je Universum scheppen. Jullie bepalen de lijn van je leven, maar vaak ontglipt dit jullie omdat de wereld om je heen jullie niet tot rust laat komen.

Alle mensen zijn bezig om met de informatie het dagelijks leven vorm te geven en te verwerken en ieder bouwt hierop zijn eigen mening en om je hieruit een eigen mening te vormen is niet makkelijk..

Jullie zijn de schepper van je eigen leven. Niemand anders. Jullie hebben vast wel in de gaten dat deze opmerking in bijna alle boodschappen opduikt. Het is de waarheid en dit is nu zeer belangrijk voor alles wat hier op Aarde leeft en voor de manier waarop het leven zich hier ontwikkelt.

De weg die wij aanbevelen is de weg van het midden. Dit is het Gouden Pad waarvan ik graag spreek. Het is de weg van de afgezwakte dualiteit. Het is de weg die door goddelijke instanties en vrienden wordt geleid. Wij zijn als navigators die jullie kunnen sturen, die jullie helpen om je dagelijkse zorgen met een hogere blik te bekijken, want er is overal een oplossing voor die niet zo dualistisch is. Soms moet men zorgen gewoon maar even laten gaan, omdat zij zich vaak vanzelf oplossen. Meestal dan als jullie je dualistische bril hebben afgezet en de zorgen holistisch bekijken. Soms hebben zorgen ruimte nodig door hen in zijn geheel te bekijken waardoor de oplossing zichtbaar wordt.

Deze oplossing wordt jullie vaak ingefluisterd door je Hoger Zelf of iemand uit onze gelederen. Jullie geestelijke begeleiders – die graag beschermengelen worden genoemd – die vaak bij het zoeken naar een parkeerplaats helpen….wij en jullie Hoger Zelf fluisteren jullie steeds iets toe dat helpt op het Gouden Pad. Jullie staan met beide benen op Aarde en handelen in je dagelijks leven, maar met een ander deel zijn jullie nauw met ons verbonden. Het zou in de waarste zin van het woord prachtig zijn als jullie vaker naar binnen gaan en diep in jezelf luisteren. Dit maakt jullie leven veel makkelijker.

Zien jullie mij nu voor je op jullie zelf uitgezochte plek? Prima, dan sta ik nu voor jullie vragen ter beschikking. Neem een blaadje en een pen, of schrijf hen in je computer. Schrijf je vragen op en daarna mijn antwoorden. Probeer het eens. Ik heb geduld en wacht graag tot jullie je helemaal op mij ingesteld hebben. Jullie zullen ervan versteld staan hoe dichtbij ik ben.

Met deze kleine conferentie kunnen jullie altijd verder gaan. Ook andere collega’s spreken graag met jullie om de weg naar Huis te effenen.

Wij hebben zeer veel achting voor jullie.

Jeshua, met een hartelijke groet van Maria Magdalena.

Ontvangen door Barbara Bessen in oktober 2020. Deze tekst kan vrijuit gebruikt worden. Veranderingen zijn niet toegestaan.

Bureau Barbara Bessen, Großer Burstah 44, 20457 Hamburg

+49 (0) 40 37 50 32 01 infobarbara-bessen.com

https://www.barbara-bessen.com/