Aartsengel Raphaël – “Ervaar holistische genezing”

Aartsengel Raphaël

Barbara Bessen – 5 maart 2023
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Goedendag lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen.

De algemene situatie is net zo gemengd als het weer. Voor mij wordt het steeds meer waar hoe belangrijk het is om gedurende de dag diep in jezelf te duiken. Alle eisen die van buitenaf komen, om nog maar te zwijgen van het nieuws, putten me soms uit en wakkeren een verlangen naar eenvoud, kalmte, sereniteit en vreugde aan. Ik heb het woord vrede weggelaten. Het ligt momenteel een beetje te veel op ieders lippen en niet helemaal eerlijk, vind ik. Er lijken zoveel voorwaarden aan verbonden te zijn. Eigenlijk is rust vrij en iets dat iedereen – ook met bovenstaande kwaliteiten – in zichzelf kan vinden. En vrede heeft ook iets te maken met heel zijn. Laten we luisteren naar wat Raphael ons zou willen zeggen en geven over veilig zijn.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen

Aartsengel Rafaël Channeling maart 2023.
“Ervaar holistische genezing”

 Ik strek mijn handen uit om over te brengen dat ik jullie hartelijk wil begroeten en omhelzen. Ik ben Rafaël. Pauzeer waar en wanneer je wilt als je dit leest en absorbeer het. Vier het! Jullie zijn nu bezig jezelf toe te staan ​​verzadigd te raken met de Goddelijke Genezende Stroom. Het Goddelijke Veld waaruit jullie zijn samengesteld, brengt nu nieuwe informatie tot stand door onze gemeenschappelijke intentie:  genezende informatie. Laten we een tijdje samen zijn om te voelen hoe de nieuwe Goddelijke Veld-informatie zich met jullie verbindt. Je wens is om holistisch te genezen, nietwaar?

Dat betekent dat je de aardse levensinformatie die je nog tegenhoudt, die vaak wordt overgebracht, niet alleen loslaat, maar ook zo herschrijft dat het je niet meer vormt. Dit gaat zo ver dat je voorouders het merken en ook een verandering in de opslag ervaren. Er is geen tijd zoals je die hebt leren kennen. Uiteindelijk is alles gelijktijdig. Als je dit eenmaal begrijpt, kun je op elk moment genezing creëren door te beginnen met het herkennen en transformeren van wat je van je voorouders hebt geërfd. Ervaringen zijn gewenst, daarom incarneer je hier op Aarde. Maar nu is het tijd om te vormen. De opslagplaatsen blijven, maar zijn er niet meer om vorm te geven en dus inspraak te hebben in de beslissingen van het leven.

Een ziektesymptoom ontstaat wanneer er iets in je leven niet op orde is, wanneer er geen balans is. Je lichaam is een briljant ontwerp, ontworpen door Goddelijke Hoog Vibrerende Wezens met het idee om misschien een korte tijd in een lichaam te verblijven om zo hun eigen creaties intenser te leren kennen. Het ontwerp van een bio-robot die je daadwerkelijk bewoont heeft veel ideeën als basis. Simpel gezegd zou je kunnen zeggen: het goddelijke wil zichzelf en zijn wezen verruimen om zichzelf te leren kennen. Dat afvalligen in deze schepping hun spelletjes speelden en een deel van de scheppingsmatrix veranderden, is waar. Maar je bent bezig dat opnieuw te herschrijven. Wie zich hier vermaakt, of het nu met materie of energie op materie is, is ontladen. Je wilt je eigen goddelijkheid herontdekken en er ervaring mee opdoen.

Ter herinnering: de Aarde verhoogt haar trilling, ook alles wat erop en met haar leeft. Dit houdt in dat het lichaamssysteem, de ontworpen bio-robot die je meedraagt, een transformatiefase ingaat. Dit begon voor alle wezens die hier zijn met de Harmonische Convergentie in 1987. En – probeer dit te begrijpen – de Aarde ontvangt uitbarstingen van hoogfrequente energie (informatie) pakketten van de Centrale Zon. Telkens wanneer zo’n stuwkracht de Aarde bereikt, wordt alles doorboord. En wat niet in deze hogere vibraties past, lost op, werkt in op de respectieve menselijke levenssituatie en heeft effect. Als het bijvoorbeeld een oude levensangst is, activeert het zichzelf en krijgt het extra voeding uit de angstvelden die veel gebieden van de wereld ervaren als gevolg van oorlogen, honger en ellende. Alles wat hier gebeurt vormt het lichaam en met grote kracht. Het oude moet nu worden losgelaten zodat er weer ruimte is voor het ware wezen, het goddelijke, dat jullie werkelijk zijn.

Genezing is daarom altijd een proces van loslaten. Het is goed om dit zelf te herkennen en te onderzoeken: wat is er op dit moment in mij actief, wat vormt mijn gedachten, en hoe kan ik me dienovereenkomstig op een hogere trilling richten? De hogere vibratie is als een kosmische stofzuiger, die het oude stof van het menselijk bestaan ​​met hun voorouders opzuigt. Het volle licht, de goddelijke schepping met al zijn kwaliteiten, komt aan het licht. De Schepper-God die je werkelijk bent, begint te ontwaken, kijkt rond, verbaasd, en vraagt ​​zich af of hij lang heeft geslapen. Hij ziet dat hij niet echt leeft wat hij wil creëren. De oude ervaringen die als implantaten van binnen dingen beperken, waren als een deur die maar op een kier openging. Open de binnendeur naar je ware wezen!

Lichamelijke symptomen die nu verschijnen, symboliseren, zoals ze al duizenden jaren doen, wat niet past in je levensplan. Kijk goed naar deze symptomen, ga in je lichaam, praat ermee en vraag waar je kunt helpen. Kijk in je eigen diepe kelder en zie wat daar verborgen ligt. Breng alles naar boven en geef het aan het licht. Dan lost het op. We zijn altijd blij te kunnen zeggen dat er geen behoefte meer is aan complexe therapieën. Het licht doet dit. Dat klinkt misschien heel simpel. Maar echt, je pure intentie om te genezen is de eerste stap. Je moet willen genezen. Dan volgt je innerlijke god je en ruimt met jou op. Natuurlijk is er niets mis met het bezoeken van een arts, genezer of therapeut. Maar je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat je eigen helende ideeën vaak parallel verschijnen. Helende ideeën en energieën van jou, je eigen wezen of van helpende spirituele hiërarchieën.

Deze kun je met een innerlijke reis naar de diepe kelder, zien. Visualiseer een diepe, donkere kelder, loop de trap af en zie je afdrukken onder ogen. Misschien heb je een schop, bezem en tas bij je om op te ruimen. Misschien glijd je terug naar oude ervaringen in de vorm van figuren van binnenuit. Misschien ontdek je een vorm van angst die je groot en krachtig lijkt. Praat met haar, herken en zie hoe de angst oplost. Jullie zijn je eigen therapeut – het goddelijke in je doet dit. Is dat niet geweldig? Aangezien dit besef dat jij de ware genezer bent misschien toch een beetje irritant voor je kan zijn, omdat je dacht dat andere mensen die iets soortgelijks hadden geleerd het wel beter wisten, wil ik je hierbij graag helpen.

Onthoud keer op keer dat de transformatie van deze planeet, het langzaam loslaten van driedimensionale ervaringen, transformatie is. U zit er middenin en kunt op korte termijn pijn of duizeligheid of verdriet hebben die de transformatie aangeeft. Gun jezelf rust, luister naar jezelf, help je lichaam dit proces te doorlopen. Je lichaam zal je geven wat het nodig heeft. vertrouw het!

Nu wil ik je nogmaals mijn hulp aanbieden. Laten we samenkomen wanneer je hulp nodig hebt. Misschien gaan we samen je donkere kelder in? Ontmoet me op een door jou bedachte spirituele plek. Ik zal daar op je wachten. Samen kunnen we het oude verlichten en verwerpen. Ik vind het ook leuk om met je te communiceren. Ik breng je over waar je last van hebt, waar het vandaan komt of wat het je wil vertellen. Ik ben een dienaar van dit proces van ontwaken en ascensie.

Ik Ben Rafaël         

Kantoor Barbara Bessen,
Großer Burstah 44,
20457 Hamburg
info@barbara-bessen.com
www.barbara-bessen.com