Aartsengel Michael channeling – “Het Machtsspel”

Beste vrienden van de maandelijkse berichten!

Hoe zit het als we de chaos aan de buitenkant met al de vele (on)waarheden buiten beschouwing laten, diep in contact komen met onszelf en onszelf de vraag stellen: Is er zoveel chaos en verwarring in mij, dit wel of niet, moet ik of moet ik niet? Mij? Of is er een rustig gevoel als we ontspannen en de diepte in glijden. Zo’n gevoel van: Alles is oké, want alles wat ik vanuit de verwarde buitenkant tot deze helderheid en stilte laat doordringen, resoneert en is zelfgemaakt. Eigenlijk is het zo, nietwaar? Laten we ons ook afvragen: waarom ben ik nu geïncarneerd? Ik denk dat het simpele antwoord is: om nu hier te zijn, in deze tijd van verandering, in deze externe chaos. En ook om de vele kleine lichtdraden die ons ware wezen (vaak onbewust) uitzendt, de kans te geven de chaos, de onwaarheden te elimineren. Oplichten. En onze focus moet liggen op vreugde en creativiteit. Misschien kunnen we onze dag en onze vrije uren heel anders inrichten. Doe alsof alles mogelijk is. Want – eigenlijk is alles mogelijk. Dit is één van de redenen waarom ik veel in en met de innerlijke werelden werk. Het werk dat ik aanbied is om je eigen leven – en dus dat van anderen – op deze niveaus te veranderen. Het principe van verandering begint altijd op de hogere niveaus en heeft invloed op de lagere niveaus.

Ik wens je veel vreugde met Aartsengel Michaël!

Aartsengel Michael channeling in februari 2024:
“Het machtsspel”

Proost op de waarheid. Laten we het lied zingen van de hoge goddelijke waarheid. Maar bestaat het? Ik ben Michael en kom om je een beetje op te tillen naar de hoogste kracht van de Ene, om je te omhullen met de liefde, de hoogste vibratie van alles wat is. Die van de ENE. Ik denk dat je wat moed nodig hebt om de kracht te krijgen die je hebt om volledig jezelf te zijn. Dit betekent dat je je ware wezen steeds meer in je laat komen, en ruimte maakt zodat het door je heen kan werken. Dit ware wezen, de Goddelijke Vonk, je hogere zelf wil door jou en met jou werken. Het is, zoals we vaak beschrijven, deze krachtige kracht van het Kristallijne Raster. Dit raster is niet iets vreemds of hier geïnstalleerd. Het is het bewustzijn van de wezens die als mensen op Aarde incarneren. – LAAT JE LICHT door je heen schijnen naar de buitenste velden om ze te veranderen. Het grootste dilemma hier op Aarde zijn de voortdurende oude patronen en ideeën van deze prachtige goddelijke wezens. Sommigen slapen nog, anderen zijn geworteld in hun ideeën over hoe het leven hier zou moeten zijn. Hierdoor blijven ze vastzitten in oude machtsstructuren. Niet hun eigen land, maar degenen die dit speelveld lang geleden hebben gemanipuleerd. We zeggen nu vaak dat de meeste gokkers verdwenen zijn. Het obstakel zijn eigenlijk de vele dienaren van dit oude systeem en de goddelijke reuzen die hier vermomd als mensen leven, maar nog steeds slapen of zich aan het patroon conformeren.

Wat doen we? Herken je eigen kracht en laat deze werken. Als je mij vraagt ​​hoe je krachtig kunt leven, dan zal ik je antwoorden: Door los te laten, alles los te laten waarvan je denkt dat het bij het leven hier hoort. Door te worden als een spelend kind, vol nieuwsgierigheid naar het leven. Speel enthousiast wat jij denkt dat het volgende is. En door je ware wezen naar voren te laten komen. Ik zal je een voorbeeld geven van het werk van het hogere zelf:

Stel je voor dat je iemand ontmoet, met hem praat, dit en dat zegt, en plotseling merk je dat er iets anders door je heen spreekt. En deze andere zegt vreemde dingen. Het zijn dingen die goed zijn voor de tegenpartij of precies zijn wat hen helpt. Jij weet niet welke zorgen de ander heeft, maar jouw hogere zelf wel. Je bent dus een krachtig genezend instrument in het moment. Je hogere zelf werkt via jou.

Mensen die in de genezing werken, weten hoe de spirituele wereld werkt. Zij weten vaak wat de ander nodig heeft. Het wordt hen gegeven, ze weten het gewoon, en ze doen wat hen inspireert. Dit is de nieuwe manier om het goddelijke instrument van macht te gebruiken (ware macht is liefde). En dat gebeurt vaak vloeiend.

Nu kun je de kracht ook anders gebruiken door op het juiste moment ‘NEE’ of ‘STOP’ te zeggen, wat veel mensen van buitenaf momenteel doen. Een verandering in het leven is de wens, en de interventies van de hogere kringen die hier de leiding hebben, worden daarom in twijfel getrokken. Dit is geweldig en geweldig. Er mogen ook instrumenten met een andere agenda ingrijpen. Goddelijke kracht, correct geplaatst, werkt altijd.

Wat is macht, zou je je kunnen afvragen? Het is de uitdrukking van de schepping. De enige vraag is of het in een hogere of lagere zin wordt gebruikt, om anderen te domineren. De tijd van verandering opent de poorten naar je ware wezen, naar hogere spirituele vibraties. In verbinding staan ​​met deze kracht is een garantie voor de waarheid die hier nu herkend en geleefd wil worden. En onthoud: soms is onwaarheid een pad naar de waarheid. Wanneer dit wordt onthuld, stort de ander in. De enige vraag is hoe mensen reageren op de ineenstorting van de veronderstelde waarheid

Reageer. Velen zullen mensen nodig hebben die gemoedsrust hebben en die op het juiste moment het juiste zeggen en doen. Ik heb het over jou!

Pioniers zijn nu booming.

Ik ben Michael en ik ben altijd maar één gedachte van JOU verwijderd!

Büro Barbara Bessen,
Großer Burstah 44, 20457 Hamburg
info@barbara-bessen.com
www.barbara-bessen.com

Vertaald door Henk Steur – Voor wakkeremensen.org