Wereldwijde Ontwaking: De Galactische Federatie Verbreekt de Stilte en Steekt Hand uit naar de Ascensie van de Aarde

Wereldwijde Ontwaking: De Galactische Federatie Verbreekt de Stilte en Steekt Hand uit naar de Ascensie van de Aarde

Door: Aurora Ray – 31 januari 2024

Als we doorgaan met ontwaken en het omhoog brengen van bewustzijn, kunnen we toenemend contact met buitenaardse wezens en begeleiding van de Galactische Federatie verwachten.

Tientallen jarenlang heeft de Federatie gewacht tot de mensheid een stadium zou bereiken waarop we klaar zijn om geavanceerde technologie te begrijpen en te wisselwerken met andere beschavingen ten voordele van iedereen.

Het doel van de Federatie is ons te begeleiden bij het omhoog brengen van het collectieve bewustzijn en de vibratie van de mensheid. Ze zouden graag zien dat wij een vredige wereld opbouwen die gebaseerd is op eenheid, liefde en respect voor alle wezens.

Als wij doorgaan spiritueel te ontwaken door onze vibratie te verhogen en ons bewustzijn te verruimen, openen we de paden voor meer contact en assistentie van de Federatie bij het co-creëren van een verlichte, galactische beschaving.

Deze nieuwe Aarde en verhoogd menselijk bewustzijn zullen een eind maken aan gescheidenheid en op angst gebaseerde systemen. We zullen leven in harmonie met elkaar en de natuur. Onze gemeenschappen zullen handelen vanuit het hart in plaats van het ego of hebzucht. Er zal vrijheid zijn voor alle mensen als we onze verbinding met elkaar en met de Bron beseffen.

De toekomst biedt opwindende mogelijkheden voor de mensheid. Door het licht te omarmen en de kosmische energieën te integreren, bereiden we ons voor op onze bestemming als een geavanceerde interplanetaire soort.

De Galactische Federatie is hier om ons vooruit te helpen. Maar het is aan eenieder van ons om de vibraties van liefde, gemeenschap en hoger bewustzijn op Aarde te verankeren.

Het begeleiden van de evolutie van de mensheid

De Galactische Federatie is altijd actief betrokken geweest bij het begeleiden van de spirituele evolutie van de mensheid om de collectieve vibratie van bewustzijn omhoog te brengen.

De Galactische Federatie heeft gewacht op het moment waarop mensen de begrippen van ruimte en ruimteschepen kunnen bevatten voordat rechtstreekse communicatie tot stand gebracht kan worden. Ze hebben ons uit de verte geholpen ons ontwakingsproces geleidelijk te versnellen.

De Federatie werkt nauw samen met lichtwerkers en sterrenzaden op Aarde die functioneren als geleiders om de hoog-vibrerende energieën naar het collectief te brengen. Door als medium te dienen voor energieën en informatie, helpen lichtwerkers het menselijk bewustzijn omhoog te brengen.

De Federatie hoopt de mensheid naar een meer verlichte beschaving te sturen gebaseerd op eenheid, vrede en verhoogde intuïtie. Hun geleidelijke onthullingen zijn gericht op het verruimen van menselijke perspectieven voorbij de angst naar galactisch burgerschap.

Voorbereiding tot de onthulling

Als we als mensheid spiritueel blijven groeien en onze collectieve vibratie omhoog brengen, bereiden we ons voor op een open contact en de onthulling van onze galactische buren.

Volgens de Galactische Federatie van Werelden, de Aarde Alliantie en andere ingewijde bronnen, bestaat er een constant proces om de mensheid te laten wennen aan de werkelijkheid van buitenaards leven en de aanwezigheid ervan op en rondom de Aarde.

Sleutelaspecten van dit wen- en onthullingsproces zijn o.a. het langzaam en geleidelijk vrijgeven van informatie met betrekking tot ET-bezoeken in het verleden en het heden, het bestaan van geheime ruimteprogramma’s die werken met verschillende ET-groepen en de ontwikkeling van geavanceerde technologieën samen met welwillende ET’s.

Zoals de Galactische Federatie zegt: “De tijd is voor ons gekomen om ons openlijk te laten zien en met de mensen te spreken over ascensie en hoe wij het proces kunnen ondersteunen.”

De Federatie beweert dat meer dan 200 ET-rassen de mensheid in deze tijd helpen, waarbij ze gebruik maken van geavanceerde helingstechnieken om de vervuiling van de planeet op te ruimen en het menselijk bewustzijn omhoog te brengen via energie-transmissies.

Hoewel het nog even kan duren tot de volledige onthulling, het laten druppelen van ET-gerelateerde informatie is voor de mensheid een voorbereiding tot uiteindelijke acceptatie en integratie met onze galactische familie.

Samenvatting

We hebben de rol van de Galactische Federatie onderzocht in het begeleiden van de spirituele evolutie van de mensheid en het omhoog brengen van de collectieve vibratie op Aarde. Door ons te helpen met het ontwakingsproces en de overgang naar vijf-dimensionaal bewustzijn, zijn wij in staat om toegang te krijgen tot verruimde staten van besef wat ons verbindt met de hogere rijken.

De multidimensionale shift maakt het ons mogelijk om uit te stijgen boven gescheidenheid en dualiteit naar een staat van eenheidsbewustzijn. We worden opgetild naar meer vanuit het hart komende denkpatronen, die verankerd zijn in liefde, vrede en compassie.

Als we deze hogere frequentie integreren, moeten we de beperkende 3D-paradigma’s loslaten en de talenten die in ons wakker worden omarmen.

Hoewel deze transformatie soms heel intens en uitdagend kan aanvoelen, kunnen we gecentreerd blijven door ons te focussen op onze innerlijke leiding en vertrouwen te hebben in goddelijke timing. Met de liefdevolle steun van ontwikkelde lichtwezens die ons helpen, maken we collectief ons ware goddelijke potentieel wakker.

De vijfde dimensie zal de volgende fase in onze spirituele evolutie als menselijke soort vergemakkelijken.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Nederlandse vertaling: Petronella voor/ wakkeremensen.org